Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevabın devamı gelmemiş ya evde tekim mesela şuan ölüyorum açlıktan hiçbişey yiyemiyorum

Zorluyorum kendimi, ama kendim yapmıyorum. Hazır olunca biraz yiyorum, sonra midem ağzımda geziyorum. Hazımsızlık yapıyo bana hemen, az bişey yesemde. Meyve kolay yiyorum ve ceviz, bir de portakal suyu içiyorum. Bi de patates püresi biraz yiyorum. Bi de bağırsaklar için kefir içiyorum. Ama midemi çok kötü yapıyo herşey. Bazen maalesef çıkıyo, ne kadar kendimi tutmaya çabalasam da.

Of keşke bende bunu yapabilsem ya bende il başlarda hergün portakal suyu içiyordum resmen onla besleniyordum bu öyle bişeyki hem yeterki ona bişey olmasın diyosun biryandanda geçsin diye dua ediyosun

Of keşke bende bunu yapabilsem ya bende il başlarda hergün portakal suyu içiyordum resmen onla besleniyordum bu öyle bişeyki hem yeterki ona bişey olmasın diyosun biryandanda geçsin diye dua ediyosun

Aynen, bazen çok zorluyo ama ne olursa olsun katlanırım diyosun. Ben bi ara yeşil zeytin yiyodum. Salatalık falan ye bari.

Canım çok geçmiş olsun sen elinden geleni yap takdir Rabbimin inşallah tedaviye gerek kalmadan bir mucize olur
Yine geldi adet belirtilerim cnm snamıyorum ama benim bebek nazlı çıktı parayla gelcek heralde

Kizlarr selammm adetime 3 gunkaldi ama herhangi bi belirti yok bu iyi birseymi hamilelik belirtisi olabilirmi meraktan olcem gerçi hafif kasik agridi gibi birsey var gibi bole sanki kan bosalacakmis gibi bi rshstsiz edici varla yok arasi olan bi agri hafif baya

inş cnm inş.. Valla korkuyorum aslında ama ya şu sıralar sıkıntılı durumlar hatta eşime dedim ertelesek mi Bi kaç ay daha şu virüs olayı korkuttu ya

Kızlar nasılsınız? F Fatma KTL ne yaptin.. iyice agirlastim ben.. keyfim yok.. çalışınca daha zor geliyor. Öpüyorum hepinizi... Allah kimsenin kucağını boş birakmasin insAllah
Ben de agirlastm valla. Bazen hafif hissediorm o ayri geceleri artk daha az uyuyabiliorm. Hep wc deyim. Bklm kiminki daha sabirsz

Ben de agirlastm valla. Bazen hafif hissediorm o ayri geceleri artk daha az uyuyabiliorm. Hep wc deyim. Bklm kiminki daha sabirsz
Kaç kg oldun sen?
Ben 71 ile gebe kalmıştım. Bugün sağlık ocağında 79 çıktım. 65 felan dim öncesi folikasit içe içe 71 olmuştum. Hemşire iyi kilo alımın dedi.

Kızlarrrrrrr beklenen adet tarihime 4 gün kala yani bugün hamile olduğumu öğrendim
Çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli peki ne gibi belirtiler yaşadınız idrar testindemi belli oldu

İğnelerle adet olmamı geciktiricek ve direk tüp bebek yapıcak. Ama o konuyu tekrar konuşucam yani kist gidince engel kalmıcak belki aşılama falan da olabilir.. Gerçi kist tekrar oluşabilir dedi bunu belki istemez
Canım hangi doktora gidiyorsunuz, benim Ankara da tüp bebek yaptıran arkadaşıma da geçici menapoz uygulamışlardı ama ayrıntıları bilmiyorum tabiki, yumurta gelişiminden önceki ay diye hatırlıyorum

Canım hangi doktora gidiyorsunuz, benim Ankara da tüp bebek yaptıran arkadaşıma da geçici menapoz uygulamışlardı ama ayrıntıları bilmiyorum tabiki, yumurta gelişiminden önceki ay diye hatırlıyorum
Evet cnm öyle yapıcak sanırım. Jimer Mehmet aral atalaya gidiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…