Cevabın devamı gelmemiş ya evde tekim mesela şuan ölüyorum açlıktan hiçbişey yiyemiyorum
Of keşke bende bunu yapabilsem ya bende il başlarda hergün portakal suyu içiyordum resmen onla besleniyordumZorluyorum kendimi, ama kendim yapmıyorum. Hazır olunca biraz yiyorum, sonra midem ağzımda geziyorum.Hazımsızlık yapıyo bana hemen, az bişey yesemde. Meyve kolay yiyorum ve ceviz, bir de portakal suyu içiyorum. Bi de patates püresi biraz yiyorum. Bi de bağırsaklar için kefir içiyorum. Ama midemi çok kötü yapıyo herşey. Bazen maalesef çıkıyo, ne kadar kendimi tutmaya çabalasam da.
Of keşke bende bunu yapabilsem ya bende il başlarda hergün portakal suyu içiyordum resmen onla besleniyordumbu öyle bişeyki hem yeterki ona bişey olmasın diyosun biryandanda geçsin diye dua ediyosun
Aynen kuzum şimdi biraz peynirli sandviç yedim vallaAynen, bazen çok zorluyo ama ne olursa olsun katlanırım diyosun. Ben bi ara yeşil zeytin yiyodum.Salatalık falan ye bari.
Tebrikler canım hayırlı olsunKızlarrrrrrrbeklenen adet tarihime 4 gün kala yani bugün hamile olduğumu öğrendim
Yine geldi adet belirtilerim cnm snamıyorum ama benim bebek nazlı çıktı parayla gelcek heraldeCanım çok geçmiş olsun sen elinden geleni yap takdir Rabbimin inşallah tedaviye gerek kalmadan bir mucize olur
inş cnm inş.. Valla korkuyorum aslında ama ya şu sıralar sıkıntılı durumlar hatta eşime dedim ertelesek mi Bi kaç ay daha şu virüs olayı korkuttu yaSelam canım, doktorun güven verdiyse çok iyi. İnşallah sıkıntıların kısa sürede yok olur. Hayırlısı öyleymiş demek ki. Bu arada okullar da tatil oldu, ne kadar kötü bi sebeple olsa da, senin için bu süreç daha rahat geçer. ☺
Bakalım cnm geçici menapoz uygulama ihtimali var kist çıkmasın diye. Dua et olur muCanım inşallah ağrısız atlatırsın hemen toparlarsın. Belki ameliyat sonrası hemen gelir meleğin
Ben de agirlastm valla. Bazen hafif hissediorm o ayri
Gece wc kalkmıyorum. 2 gündür sabah 5 gibi uyanıyorum. Sağa sola dönmek problem. Mirza ya mi karar kıldınız.? Biz de Beren Ada düşünüyoruzBen de agirlastm valla. Bazen hafif hissediorm o ayrigeceleri artk daha az uyuyabiliorm. Hep wc deyim. Bklm kiminki daha sabirsz
Zaman nasıl geçiyor dimi..? Daha dün neler konuşuyorduk ağustos ayı başlarında..Ben de agirlastm valla. Bazen hafif hissediorm o ayrigeceleri artk daha az uyuyabiliorm. Hep wc deyim. Bklm kiminki daha sabirsz
Kaç kg oldun sen?Ben de agirlastm valla. Bazen hafif hissediorm o ayrigeceleri artk daha az uyuyabiliorm. Hep wc deyim. Bklm kiminki daha sabirsz
Kuzum o ne demek?Bakalım cnm geçici menapoz uygulama ihtimali var kist çıkmasın diye. Dua et olur mu
Çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatliKızlarrrrrrrbeklenen adet tarihime 4 gün kala yani bugün hamile olduğumu öğrendim
İğnelerle adet olmamı geciktiricek ve direk tüp bebek yapıcak. Ama o konuyu tekrar konuşucam yani kist gidince engel kalmıcak belki aşılama falan da olabilir.. Gerçi kist tekrar oluşabilir dedi bunu belki istemezKuzum o ne demek?
Canım hangi doktora gidiyorsunuz, benim Ankara da tüp bebek yaptıran arkadaşıma da geçici menapoz uygulamışlardı ama ayrıntıları bilmiyorum tabiki, yumurta gelişiminden önceki ay diye hatırlıyorumİğnelerle adet olmamı geciktiricek ve direk tüp bebek yapıcak. Ama o konuyu tekrar konuşucam yani kist gidince engel kalmıcak belki aşılama falan da olabilir.. Gerçi kist tekrar oluşabilir dedi bunu belki istemez
Evet cnm öyle yapıcak sanırım. Jimer Mehmet aral atalaya gidiyorum.Canım hangi doktora gidiyorsunuz, benim Ankara da tüp bebek yaptıran arkadaşıma da geçici menapoz uygulamışlardı ama ayrıntıları bilmiyorum tabiki, yumurta gelişiminden önceki ay diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?