Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah kuzum insallah Az once mesaj geldi bir hastanede 9 kisi varmis burda yatan
Tedbir almaları güzel birsey kuzum bu illa korona olduklarından kaynaklanmazki allah nerede hasta varsa sifa versin insallah safi ismiyle

Korkma canım, öyle bi ihtimal olsa bırakmazlardı sizi. Ama dediğin gibi rakamlar çok daha farklı bence. Tedbiri elden bırakmamak gerekli.
Valla hastane tika basa dolu kaninda enfeksiyon cikmis esimin onu biliyorum ciger filminde bisey yok ama sesini begenmedim dedi doktor gogus hastaliklarina mutlaka git dedi

Daha iyi olacaksınız insallah kuzum gececek korkma sen sakın
Uzuluyorum be nana ulkemin bu halde olmasina uzuluyorum cocuk istedik Rabbim verdi de boyle bi Dunyaya getirmekle iyi mi ediyoruz bilmiyorum korkuyorum be nana yapilan bir ankete gore 1.5 milyon insan bu virusten ölucekmiss gunden gune kotuye gidiyo insanlik,yasam sartlari,afetler Allah sonumuzu hayir etsin

Amin kuzum aminn Cok zorr valla kendimden cok bebegim icin korkuyorum
Öncelikle geçmiş olsun canım sakın korkma öyle bi şüpheleri olsa hastaneden cikamazdınız Allah korusun. Hamile oldugun icin sanada grip geçmemesi için kendini sakınmalısın tabiki. Ama nasıl desem yanlış anlama çokta şey yapma eşin içinde çok kötü bi durum iyileştiği zaman senin ona gösterdiğin tepkiler onun aklında hep kalacak. Rabbim şifa versin bir an önce insaAllah

Kıyamet alametleri

Ona kiyamiyorum kii taktim maskeyi pesinde gezdim girmemem lazim hastaneye ama tek birakamadim onun yerinde bende olabilirdim ve eminim ki o beni yanliz birakmazdi

Ona kiyamiyorum kii taktim maskeyi pesinde gezdim girmemem lazim hastaneye ama tek birakamadim onun yerinde bende olabilirdim ve eminim ki o beni yanliz birakmazdi
Aynen öyle bncede bırakmazdı. Ama sen şuan sadece kendini değil bebeğini de düşünmek zorundasın bunun bilincinde olup seni yanlış anlamasın yeter. Şafi adı yüzü suyu hürmetine sifa versin Rabbim size ve tüm şifa bekleyenlere

Ne kadar üzülsekte yasananları degistiremiyoruz kuzum bunlarda birer sınav hepimiz icin daha ne zor sartlardan gectik ülkece bunlarıda atlatırız allah zayiyat vermemizi engellesin yeterki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…