Tedbir almaları güzel birsey kuzum bu illa korona olduklarından kaynaklanmazki allah nerede hasta varsa sifa versin insallah safi ismiyleİnsallah kuzum insallah Az once mesaj geldi bir hastanede 9 kisi varmis burda yatan
tesekkurler balim corona insallah bulmamistirrakamlar aciklandigi gibi degil bence onlardan biriside biz olmayalim
Yaaaa neçün deyvedüğn sankim biraz arayayduuuuuuBosuna bakma geriye. Bozuk test cikti sansinaoh ii olduu
Amin kuzum aminnTedbir almaları güzel birsey kuzum bu illa korona olduklarından kaynaklanmazki allah nerede hasta varsa sifa versin insallah safi ismiyle
Valla hastane tika basa dolu kaninda enfeksiyon cikmis esimin onu biliyorum ciger filminde bisey yok ama sesini begenmedim dedi doktor gogus hastaliklarina mutlaka git dediKorkma canım, öyle bi ihtimal olsa bırakmazlardı sizi. Ama dediğin gibi rakamlar çok daha farklı bence. Tedbiri elden bırakmamak gerekli.
Hayırlısı balam
6güncük kadarcıkErken yaptı demi?
Daha iyi olacaksınız insallah kuzum gececek korkma sen sakınAmin kuzum aminnCok zorr valla kendimden cok bebegim icin korkuyorum
Kim dediki sana erken yap diye6güncük kadarcık
Uzuluyorum be nana ulkemin bu halde olmasina uzuluyorum cocuk istedik Rabbim verdi de boyle bi Dunyaya getirmekle iyi mi ediyoruz bilmiyorumDaha iyi olacaksınız insallah kuzum gececek korkma sen sakın
Allah gostermesinBenimle oldugunu bilmiyodu kii kiminle yasiyosun dedi esimde evliyim esimle yasiyorum dedi atesini ölcün 3 gun takip edin eger yukselirse 112 yi arayin temas yok dedi
Öncelikle geçmiş olsun canım sakın korkma öyle bi şüpheleri olsa hastaneden cikamazdınız Allah korusun. Hamile oldugun icin sanada grip geçmemesi için kendini sakınmalısın tabiki. Ama nasıl desem yanlış anlama çokta şey yapma eşin içinde çok kötü bi durum iyileştiği zaman senin ona gösterdiğin tepkiler onun aklında hep kalacak. Rabbim şifa versin bir an önce insaAllahAmin kuzum aminnCok zorr valla kendimden cok bebegim icin korkuyorum
Kıyamet alametleriUzuluyorum be nana ulkemin bu halde olmasina uzuluyorum cocuk istedik Rabbim verdi de boyle bi Dunyaya getirmekle iyi mi ediyoruz bilmiyorumkorkuyorum be nana yapilan bir ankete gore 1.5 milyon insan bu virusten ölucekmiss gunden gune kotuye gidiyo insanlik,yasam sartlari,afetler Allah sonumuzu hayir etsin
Ona kiyamiyorum kii taktim maskeyi pesinde gezdim girmemem lazim hastaneye ama tek birakamadim onun yerinde bende olabilirdim ve eminim ki o beni yanliz birakmazdiÖncelikle geçmiş olsun canım sakın korkma öyle bi şüpheleri olsa hastaneden cikamazdınız Allah korusun. Hamile oldugun icin sanada grip geçmemesi için kendini sakınmalısın tabiki. Ama nasıl desem yanlış anlama çokta şey yapma eşin içinde çok kötü bi durum iyileştiği zaman senin ona gösterdiğin tepkiler onun aklında hep kalacak. Rabbim şifa versin bir an önce insaAllah
Amin kuzum aminAllah gostermesin
Aynen öyle bncede bırakmazdı. Ama sen şuan sadece kendini değil bebeğini de düşünmek zorundasın bunun bilincinde olup seni yanlış anlamasın yeter. Şafi adı yüzü suyu hürmetine sifa versin Rabbim size ve tüm şifa bekleyenlereOna kiyamiyorum kii taktim maskeyi pesinde gezdim girmemem lazim hastaneye ama tek birakamadim onun yerinde bende olabilirdim ve eminim ki o beni yanliz birakmazdi
Ne kadar üzülsekte yasananları degistiremiyoruz kuzum bunlarda birer sınav hepimiz icin daha ne zor sartlardan gectik ülkece bunlarıda atlatırız allah zayiyat vermemizi engellesin yeterkiUzuluyorum be nana ulkemin bu halde olmasina uzuluyorum cocuk istedik Rabbim verdi de boyle bi Dunyaya getirmekle iyi mi ediyoruz bilmiyorumkorkuyorum be nana yapilan bir ankete gore 1.5 milyon insan bu virusten ölucekmiss gunden gune kotuye gidiyo insanlik,yasam sartlari,afetler Allah sonumuzu hayir etsin
Kim vardı kızBe im misafirlerrim var kuzularim
İlerde alırsın merak etmeNe güzel söyledin canım, inşallah o günlere de gelicem.
Yok hiç iştah artışı yok canım.Kilo verdim üstüne.
Bi bulsam onu yapacağımı biliyom muge anliya gideyim de zanlım olan iç sesimi bulsun banaKim dediki sana erken yap diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?