Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecmis olsn cnm.
Yuksek ates yoksa skntı yoktur insllh

Sen norml kaset test yap dedin o da yapti sonuc olrak tek cizgi bile cikmdi

Gıcıklık ruhumda var
Bana onu söylettirene kadar ne cektirmistir kimbilir o artık cezalı bir cicek gecikme olmadan yapmayacak

Bir seferlik affediyorum birdaha sakın öyle birsey yapma batın birgün gecene kadar bekleyeceksin sen cezalısın
Yarın sabah son bi yapacaydım emme. Gittim testi değiştirdim eczanedeki bayan bi buyana ceviriyo bakıyo bi buyana ceviriyo bakıyo dedim abla nabyon test yanlış bariz ortada sonra bi suratıma bakıyo bi teste Allah'ımm didimmm gitti bi test daha verdi sonunda dedim bende bişey dicek heralde dedim

Bana onu söylettirene kadar ne cektirmistir kimbilir o artık cezalı bir cicek gecikme olmadan yapmayacak
Vallaha ikiden geçtim bir tane çizgi bile göremedim yaffff kader utansın . Ama seni dinlicem anam benim ben ana sözü dinlerim. 21nde yapcam tabi adet olmazsam

Vallaha ikiden geçtim bir tane çizgi bile göremedim yaffff kader utansın . Ama seni dinlicem anam benim ben ana sözü dinlerim. 21nde yapcam tabi adet olmazsam
Aferim benim akıllı kuzuma ayın 21ini beraber bekleyelim stressiz tamam

Kimdi o idrariirim sari turuncumsu bi renk diyen bugun dikkat ettim de benim de idrarın sarıymış hemde turuncumsu sari

Kimdi o idrariirim sari turuncumsu bi renk diyen bugun dikkat ettim de benim de idrarın sarıymış hemde turuncumsu sari
Vallahan test yaparken bende farkettim benimde öyleydi bi ondan eksik kal dersiniz diye yazamadım hep beraber hamileyiz bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…