- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Yeni gördümm sen nasılsın canımCiceklerim nasılsınız görüsemedik bir
Kim yoktu diyecektin yanlis sordunKim vardı kız
Bu virüste ne doluştular eveKim yoktu diyecektin yanlis sordun
Bir seferlik affediyorum birdaha sakın öyle birsey yapma batın birgün gecene kadar bekleyeceksin sen cezalısınBi bulsam onu yapacağımı biliyom muge anliya gideyim de zanlım olan iç sesimi bulsun bana
Gecmis olsn cnm.Hastaneden ciktik esimde oksuruk var diye goturdum 5 gun rapor verdi temasta bulunmayin mumkun oldukca dedi
Sen norml kaset test yap dedin o da yaptiErken yaptı demi?
Gıcıklık ruhumda varYaaaa neçün deyvedüğn sankim biraz arayayduuuuuu
Bende yeni görüyorum canımmmYeni gördümm sen nasılsın canım
Bana onu söylettirene kadar ne cektirmistir kimbilirGecmis olsn cnm.
Yuksek ates yoksa skntı yoktur insllh
Sen norml kaset test yap dedin o da yaptisonuc olrak tek cizgi bile cikmdi
Gıcıklık ruhumda var
Yarın sabah son bi yapacaydım emme. Gittim testi değiştirdim eczanedeki bayan bi buyana ceviriyo bakıyo bi buyana ceviriyo bakıyo dedim abla nabyon test yanlış bariz ortada sonra bi suratıma bakıyo bi teste Allah'ımm didimmm gitti bi test daha verdi sonunda dedim bende bişey dicek heralde dedimBir seferlik affediyorum birdaha sakın öyle birsey yapma batın birgün gecene kadar bekleyeceksin sen cezalısın
Vallaha ikiden geçtim bir tane çizgi bile göremedim yaffffBana onu söylettirene kadar ne cektirmistir kimbiliro artık cezalı bir cicek gecikme olmadan yapmayacak
İnsaAllah o gıcıklık ruhundan oğluşada geçmezzGecmis olsn cnm.
Yuksek ates yoksa skntı yoktur insllh
Sen norml kaset test yap dedin o da yaptisonuc olrak tek cizgi bile cikmdi
Gıcıklık ruhumda var
Gel bayadır girmedin merak ettimBende yeni görüyorum canımmmİyiyim kuzum sizleri özledim dedim birgeleyim
Evet yaa bende de oleSitede sıkıntı var takılıp duruyo
Yarın sabah son bi yapacaydım emme. Gittim testi değiştirdim eczanedeki bayan bi buyana ceviriyo bakıyo bi buyana ceviriyo bakıyo dedim abla nabyon test yanlış bariz ortada sonra bi suratıma bakıyo bi teste Allah'ımm didimmm gitti bi test daha verdi sonunda dedim bende bişey dicek heralde dedim
Aferim benim akıllı kuzuma ayın 21ini beraber bekleyelim stressiz tamamVallaha ikiden geçtim bir tane çizgi bile göremedim yaffffkader utansın . Ama seni dinlicem anam benim ben ana sözü dinlerim. 21nde yapcam tabi adet olmazsam
Konustuk kuzum girmeyelim simdi hic okonulara sonra gireriz olurmu uyanıktaGel bayadır girmedin merak ettimeşinle konustunmu canım
Vallahan test yaparken bende farkettim benimde öyleydi bi ondan eksik kal dersiniz diye yazamadımKimdi o idrariirim sari turuncumsu bi renk diyenbugun dikkat ettim de benim de idrarın sarıymış hemde turuncumsu sari
Acaba benim kullandigim kürden dolayi mi boyle oluyor bilemem.Vallahan test yaparken bende farkettim benimde öyleydi bi ondan eksik kal dersiniz diye yazamadımhep beraber hamileyiz bence
Haha tamam canım bende uyucam yarın detaylıya giricem heyecanlıyım iyş gecelerrrKonustuk kuzum girmeyelim simdi hic okonulara sonra gireriz olurmu uyanıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?