Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anacım ben kürde kullanmıyom gerçi benim adam bu aralar ne yiyip iciyon gadun sen diyo ama neyin kafasını yaşıyom bende bilemedim
Seni hayretle izliyorum allahım bizde böyle ücüncü cocuk icin sabırsız olacakmıyız ogünleri görecekmiyiz diye düsünüp duruyorum allah nasıl bir evlat askı düsürmüs icine saglıcakla ve hayırlısıyla gelsin kuzum

Aminnnn insaAllah canımmm benim insaAllah goreceksin tabi hatta bi bakmışsın kendini 4.cüyü dogurayken bulmuşsun Allah'ım daha dün okadar uğraşırken bugün adam ceketini atsa hamile kalıyorum çook şükür diyeceksin çok guzel bi dua olmadımı ya

Yaz geldi sayılır artık eve girmeyiz bugün akşama kadar parktaydık nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile çocukların peşinde. Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin insaAllah

Tesekkür ederim insallah dedigin gibi olur balam Cok uzak gözüküyor...

Tesekkür ederim insallah dedigin gibi olur balam Cok uzak gözüküyor...
Kız daha geçen bana kızıyodun şimdiden böyle demeye başladın diye hayırdır bala hatun ne bu umutsuzluk ? Du ben bunun ekran görüntüsünü alayımda hamile olduğun gün sana atayım ne oldu hatun uzaklar yakın oldu diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…