- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
BendeeMerakla bekliyoruz minigi
Yani sonuc ne cakrsa raziyim tabiki hemde cok merak ediyorum heryerini görücez salı gunu gidicez insallah allahtan bisey olmazsa yaptirinca ha er ederim canımEvet canım doktorumun önerdiği yere gidicem. Fiyatıda uygun 300 tl. Canım mutlaka yaptır kötü düşünerek girmen zaten illa herkes o amaçla girmiyor hem bebeğini daha uzun görüyorsun hemde önceden alınacak önlemler olabiliyor ihmal etmeyin derim bide sen 25 haftalık olmuşsun gidiceksen bir an önce git genelde 18-23 hafta arası öneriliyor
Tamam balam birseymi dedik sankiBende bugün dinlerim kadını ma ne olmiş yani
Tünaydın tatlımSağol canım benimmmmgünaydın herkeslere
HahaEn cok beeeeenn
Git mutlaka çok güzel herşeyini net görüyorsun yüzünü falanYani sonuc ne cakrsa raziyim tabiki hemde cok merak ediyorum heryerini görücez salı gunu gidicez insallah allahtan bisey olmazsa yaptirinca ha er ederim canım
Annemmmm ben sana kücükken müneccimseyi mi yedirtmisimAmiiin
Hahaha geldikçe yazacağım, mesela boyun ağrın var, bir alışkanlığını degistirmeye çalışıyorsun ama ne ile degstirecegini bilemiyorsun. Kirmizi bir ayakkabi almışsın, ya da yakin zamanda alacaksin
Gördüm canım sağlıklı çok şükürTünaydın tatlım
Gördünnü gördünnüüüüü anasııııı bizede göster lütfennnn
Masallah cok şükürHahaçıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış sağlığı iyi ❤
Bizlerde görmeyelimmi kuzumGördüm canım sağlıklı çok şükür
Allaha şükür gözün aydin canimHahaçıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış sağlığı iyi ❤
Gördüm canım sağlıklı çok şükür
Eşim izin vermiyor ya sormaBizlerde görmeyelimmi kuzummasallah böcegine
Ama yinede attımEşim izin vermiyor ya sormasağol canım şimdi biraz başım döndü anlamadım ya uzandım doktor tansiyonuna dikkat et dedi
20 dka yakın sürdü canımAllaha şükür gözün aydin canimne kadar surdu icerde incelemesi doktorun
Amiiin
Hahaha geldikçe yazacağım, mesela boyun ağrın var, bir alışkanlığını degistirmeye çalışıyorsun ama ne ile degstirecegini bilemiyorsun. Kirmizi bir ayakkabi almışsın, ya da yakin zamanda alacaksin
Ya masallah allahim esirgesinEşim izin vermiyor ya sormasağol canım şimdi biraz başım döndü anlamadım ya uzandım doktor tansiyonuna dikkat et dedi
Massaaallllaahhh massaaalllahhhhhhEşim izin vermiyor ya sormasağol canım şimdi biraz başım döndü anlamadım ya uzandım doktor tansiyonuna dikkat et dedi
Evet sakindi valla sormaYa masallah allahim esirgesiniyi cok uzun sürmemiş pzoisyonla alakali uzun surmesi galiba bu akıllı paşa uslu uslu göstermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?