Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav hadi gündüz yine şeftali koktuydu sindi çamaşır suyu kokuyo burnuma galibe istifra edecem aniiiiiim ben giderr

Al cicegim al o telefon bozulur yenisi gelir benden haber biraz zor gibi

Burda ümitsiz birilerini gördüm sanki hee? N Nana Ana
Ben de iyiyim, yogundum bir çalışmaya katılmıştım birkac gundur sehir disindaydim ama şimdi iyiyim her şey yolunda. Ama sen iyi değil gibisin?
Umutsuz degilim balam cok istedigi seyler hep uzaklık hissi verir ya insana öyle hissettim birden. Rabbimden hayırlısını istiyorum tabiki iyi olmana sevindim kuzum ugramıyordunda haftalardır

Umutsuz degilim balam cok istedigi seyler hep uzaklık hissi verir ya insana öyle hissettim birden. Rabbimden hayırlısını istiyorum tabiki iyi olmana sevindim kuzum ugramıyordunda haftalardır

En hayırlısı olacak ve en kisa zamanda cok guzel haberler alacaksın, cocugun olunca T li bir isim mi düşünüyorsun? Icinde z gecen biri yakinda size gelecek.
Iyiyim ama bazen asiri yogun oluyorum, o zamanlar uğramam mumkun olmuyor

Amin insallah bircok isim düsünüyorum canım baska neler doguyor icine anlat hele heyecanlı oluyor
Allah yardımcın olsun tatlım zor islerini kolaylastırsın insallah

Beklemekseni canim detayliyi radyolaga mi yaptiracaksin yaptirinca haberdar et kac dk surdu nereleri inceledi bi öğreneyim bende haftaya yaptircam galiba eşim pek yanaşmıyor cocukta bi sorun bulurlar canimiz sıkarlar diyor ama yaptircam insallah salı falan

Evet canım doktorumun önerdiği yere gidicem. Fiyatıda uygun 300 tl. Canım mutlaka yaptır kötü düşünerek girmen zaten illa herkes o amaçla girmiyor hem bebeğini daha uzun görüyorsun hemde önceden alınacak önlemler olabiliyor ihmal etmeyin derim bide sen 25 haftalık olmuşsun gidiceksen bir an önce git genelde 18-23 hafta arası öneriliyor

Randevuda hemen bılunmuyor şimdiden arayıp randevu alman lazım

Amin insallah bircok isim düsünüyorum canım baska neler doguyor icine anlat hele heyecanlı oluyor
Allah yardımcın olsun tatlım zor islerini kolaylastırsın insallah

Amiiin
Hahaha geldikçe yazacağım, mesela boyun ağrın var, bir alışkanlığını degistirmeye çalışıyorsun ama ne ile degstirecegini bilemiyorsun. Kirmizi bir ayakkabi almışsın, ya da yakin zamanda alacaksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…