- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
Al cicegim al o telefon bozulur yenisi gelir benden haber biraz zor gibiKız daha geçen bana kızıyodun şimdiden böyle demeye başladın diye hayırdır bala hatun ne bu umutsuzluk ? Du ben bunun ekran görüntüsünü alayımda hamile olduğun gün sana atayım ne oldu hatun uzaklar yakın oldu diye
İyiyiz dayler sen nasılsınSelaam nasılsınız?
lorrrriiiiiikkkkkkkkkkkkNaaannnaaaaa
Hayır cicegim PASa PASTA dedide birileri onu görünce corona oldum galibaGece oldu ondandır o
İyiyiz dayler sen nasılsın
Umutsuz degilim balam cok istedigi seyler hep uzaklık hissi verir ya insana öyle hissettim birden. Rabbimden hayırlısını istiyorum tabikiBen de iyiyim, yogundum bir çalışmaya katılmıştım birkac gundur sehir disindaydim ama şimdi iyiyim her şey yolunda. Ama sen iyi değil gibisin?
Umutsuz degilim balam cok istedigi seyler hep uzaklık hissi verir ya insana öyle hissettim birden. Rabbimden hayırlısını istiyorum tabikiiyi olmana sevindim kuzum ugramıyordunda haftalardır
Amin insallahEn hayırlısı olacak ve en kisa zamanda cok guzel haberler alacaksın, cocugun olunca T li bir isim mi düşünüyorsun? Icinde z gecen biri yakinda size gelecek.
Iyiyim ama bazen asiri yogun oluyorum, o zamanlar uğramam mumkun olmuyor
Kadın sana derdini anlatacaktı gelemedin cok geciktinAaa evet ben benden bahsetmişsiniz
Bende bugün dinlerim kadını ma ne olmiş yaniKadın sana derdini anlatacaktı gelemedin cok geciktin
Sağol canım benimmmmGüzel fotografıyla gel oglunun balam bekliyoruziyi geceler
Evet canım doktorumun önerdiği yere gidicem. Fiyatıda uygun 300 tl. Canım mutlaka yaptır kötü düşünerek girmen zaten illa herkes o amaçla girmiyor hem bebeğini daha uzun görüyorsun hemde önceden alınacak önlemler olabiliyor ihmal etmeyin derim bide sen 25 haftalık olmuşsun gidiceksen bir an önce git genelde 18-23 hafta arası öneriliyorBeklemekseni canim detayliyi radyolaga mi yaptiracaksin yaptirinca haberdar et kac dk surdu nereleri inceledi bi öğreneyim bende haftaya yaptircam galiba eşim pek yanaşmıyor cocukta bi sorun bulurlar canimiz sıkarlar diyor ama yaptircam insallah salı falan
Randevuda hemen bılunmuyor şimdiden arayıp randevu alman lazımBeklemekseni canim detayliyi radyolaga mi yaptiracaksin yaptirinca haberdar et kac dk surdu nereleri inceledi bi öğreneyim bende haftaya yaptircam galiba eşim pek yanaşmıyor cocukta bi sorun bulurlar canimiz sıkarlar diyor ama yaptircam insallah salı falan
Amin insallahbircok isim düsünüyorum canım baska neler doguyor icine anlat hele heyecanlı oluyor
Allah yardımcın olsun tatlım zor islerini kolaylastırsın insallah
Ne zaman randevu saatinRandevuda hemen bılunmuyor şimdiden arayıp randevu alman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?