Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz bacim niye oyle diyorsun, omzumuzdaki melekler agzindan çıkanı ciddiye alir dilak kapin açik olur oyle cumleler kurmayasin birdaha ,bak ne kuru dallardan ne çiçekler açıyor ümüdini kesmeyecen işte
Her yolu denedik ama once normal yolla basladik olmadi asilama yaptik olmadi bir daha asilama yaptik yine olmadi clife macun kullandim yine olmadi tup bebek yaptirdim yine olmadi

Her yolu denedik ama once normal yolla basladik olmadi asilama yaptik olmadi bir daha asilama yaptik yine olmadi clife macun kullandim yine olmadi tup bebek yaptirdim yine olmadi
Demekki vakti zamani degilmis, dun bi yazi okudum kadinin cocugu oluyor ama biri 7 aylik diger 4 aylik digeri 2 aylik karninda ölmüş iyice zedelendim cocuk digrucak hevesim kalmafi falan diye yazmis ,böyle olsa napardin bu daha kötü degilmiiste beterin beteri olabiliyor sen duani et sagsalim tez zamamda nasip edecek insallah aminn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…