- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Kıyamam sana anasının tatlı su kurbagasıTup bebekte ben de oyleydim usutmustum ameliyathanedeayaklarim bildigin buzdu . Kat kat giyindim fayda etmedi
ben kullanmadıgıma göreOnce bana yarasin
Anam hele tipe bak yaaEşim izin vermiyor ya sormasağol canım şimdi biraz başım döndü anlamadım ya uzandım doktor tansiyonuna dikkat et dedi
Aannaasiiininnn gozzuuuKıyamam sana anasının tatlı su kurbagası
ben kullanmadıgıma göreönce sana yaraması daha akıllıca tabi
Biz eşimle ikimizde minyonuz bizim bebekte minyon olcak galibaAnam hele tipe bak yaamasallhh. Kucuk kafali ne guzel. Bizimkinin ki babasina cekti koca kafali
Galiba ole olcak. Biz de iri kalipliyizBiz eşimle ikimizde minyonuz bizim bebekte minyon olcak galibahaha
Çıkarma uzerinden bide suya ısla dua okuyup suyunuda ic rabbim.faydasini versinde vesilesi olsun insallahHatta ustumdeannem ustunde tasi dedi meryem suresi okudum ustune 1 kere ustunde kalsin dedi annişim bana o da ustumde
Cikarmiyorum üstümden ama yumurtlama gunum gecti suya koysam yaramaz benceÇıkarma uzerinden bide suya ısla dua okuyup suyunuda ic rabbim.faydasini versinde vesilesi olsun insallah☺
Aynen yapıcak bişey yok genetik sonuctaGaliba ole olcak. Biz de iri kalipliyizkemüklerimiz iri napak
Adetinin 2. Günü icmeye basliyorsun sanırım , birde icine fatiha inşikak nas sureleri okuycan oyle içmek gerekmişCikarmiyorum üstümden ama yumurtlama gunum gecti suya koysam yaramaz bence
Eşim izin vermiyor ya sormasağol canım şimdi biraz başım döndü anlamadım ya uzandım doktor tansiyonuna dikkat et dedi
Bize bunlarla gellllllBizimde olacak lorik kardes olacaklar ona insallahumut doluyorum böyle görünce yaaa
Bunlari bilmiyordumAdetinin 2. Günü icmeye basliyorsun sanırım , birde icine fatiha inşikak nas sureleri okuycan oyle içmek gerekmiş
Sizin bebislerin resimleriyle de biz sevinç dolacaz ve o gunlere cooooook az kaldı...Vallaha ben de heyecanlaniyorum boyle heleki tanidigim insanlardan gelince yani bi muhabbetimizin oldugu insanlarda gelince icim sevincle doluyor
Bunun çok esprisini yapiyosun ya yapma Allah korusunnnnnnCok aydınlandım tesekkür ederim
Cok üsüyorum ya hamileyim yada koronayım ben
Zor biraz benim icinSizin bebislerin resimleriyle de biz sevinç dolacaz ve o gunlere cooooook az kaldı...
Kiz bacim niye oyle diyorsun, omzumuzdaki melekler agzindan çıkanı ciddiye alir dilak kapin açik olur oyle cumleler kurmayasin birdaha ,bak ne kuru dallardan ne çiçekler açıyor ümüdini kesmeyecen işteZor biraz benim icinolursa mucize
Her yolu denedik amaKiz bacim niye oyle diyorsun, omzumuzdaki melekler agzindan çıkanı ciddiye alir dilak kapin açik olur oyle cumleler kurmayasin birdaha ,bak ne kuru dallardan ne çiçekler açıyor ümüdini kesmeyecen işte☺
Demekki vakti zamani degilmis, dun bi yazi okudum kadinin cocugu oluyor ama biri 7 aylik diger 4 aylik digeri 2 aylik karninda ölmüş iyice zedelendim cocuk digrucak hevesim kalmafi falan diye yazmis ,böyle olsa napardin bu daha kötü degilmiiste beterin beteri olabiliyor sen duani et sagsalim tez zamamda nasip edecek insallah aminnHer yolu denedik amaonce normal yolla basladik olmadi asilama yaptik olmadi bir daha asilama yaptik yine olmadi clife macun kullandim yine olmadi tup bebek yaptirdim yine olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?