Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu durumda kimse karsi tarafin ne hissetigini anlaymaz ama ben L Loriklorik hak veriyorum surda kac kisiyiz aylardir bir kere bile o cift cizgiye hasretiz ve gebe kalamadik 1 kere bile bencede o kisi en azindan hamile kalabildigini biliyor biz bu duyguyu bile yasayamadik daha..

Oyle tabi .. sen ne durumdasin

10 dakika önce kapı çaldı ve kimsiniz diye sorduğumda, Sağlık Bakanlığı’ndan tarama yapmak için geldiklerini söylediler. Ne taraması dedim ve Corona için dediler. Bende istemiyorum dedim kapattım kapıyı. Ardından Sağlık Bakanlığı’nı aradım (184 SABİM) ve böyle bir hizmetleri var mı diye sordum. Telefon numaramı aldılar ve bakanlıktan dönüş yapılacağını söylediler. Dönüş yaptılar ve sabahtan beri 100’ün üzerinde ihbar aldıklarını ve hırsızların ev sahiplerini spreyle bayıltarak evleri soyduklarını söyledi ilgili kişi. Dikkatinize

Kızlar aman dikkat edin

Napiyim progestorona devam rabbim büyük diyip dolasiyorum sanki varnis gibi bebegimle konusuyorum sanirim delirmek üzereyim bata 7 gün kaldi beklemedeyim ama iste icimde bu seferde tutmicak gibi bi his var.. ❤❤
Tutucak su an karninda bebegin konusmaya devam et . Hissediyorsun ki konusuyorsun onunla Rabbim insallah gobisinde yumurtaya can verir

Rabbim.yukarda cektigin acilari o gordu elbet mukafatini verecek ama sabır ederek olacak bu daha 24 yasinda genceciksin daha cook zaman var en dogru zamnda gelsin yavrun inşallah allahin dedigi olur zamanla olcak inan

Rabbim.yukarda cektigin acilari o gordu elbet mukafatini verecek ama sabır ederek olacak bu daha 24 yasinda genceciksin daha cook zaman var en dogru zamnda gelsin yavrun inşallah allahin dedigi olur zamanla olcak inan
Sen de mi bürütüs 24 yasinda gencecikim ama yumurtalarin gencecik degilmis yumurtalarim resmen 65 yasinda

Senin başına mı geldi canım? Bende duydum da bugün bunun aynısını. Çok varmış şimdi bu durumdan yararlanmaya çalışan. Kapıyı bile açmayın bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…