Size de iyi aksamlar kizlarIyi akşamlar kızlar
Bence bu durumda kimse karsi tarafin ne hissetigini anlaymaz ama ben L Loriklorik hak veriyorum surda kac kisiyiz aylardir bir kere bile o cift cizgiye hasretiz ve gebe kalamadik 1 kere bileO üc tane çocuğunu kaybetmiş sen kendi durumunu daha kötümü diyorsun? Beni yanlış anlama ama insaAllah başına gelmez ben başıma geldiği icin biliyorum ondan konuşuyorum. Henüz karnında olması doğmamış olması hicbirsey değiştirmiyor SEN EVLADINI KAYBEDİYORSUN Rabbim düsmanıma bu acıyı vermesin
Oyle tabi ..Bence bu durumda kimse karsi tarafin ne hissetigini anlaymaz ama ben L Loriklorik hak veriyorum surda kac kisiyiz aylardir bir kere bile o cift cizgiye hasretiz ve gebe kalamadik 1 kere bile ☹ bencede o kisi en azindan hamile kalabildigini biliyor biz bu duyguyu bile yasayamadik daha..
Benim esim de simdi ayni seyi diyor. 2. Tup bebek denemesini istemiyor. Ben halimden memnunum diyor ama icindekileri iyi biliyorum . Olursa olur kafasinda . Gercekten anliyorum seni .
Ne diyon kiz anlamadimValla bu kadar olur, elimin her daim ağzında olursa olur
Napiyim progestorona devam rabbim büyük diyip dolasiyorum sanki varnis gibi bebegimle konusuyorum sanirim delirmek üzereyimOyle tabi ..sen ne durumdasin
Tutucak su an karninda bebegin konusmaya devam et . Hissediyorsun ki konusuyorsun onunlaNapiyim progestorona devam rabbim büyük diyip dolasiyorum sanki varnis gibi bebegimle konusuyorum sanirim delirmek üzereyimbata 7 gün kaldi beklemedeyim ama iste icimde bu seferde tutmicak gibi bi his var.. ❤❤
Rabbim.yukarda cektigin acilari o gordu elbet mukafatini verecek ama sabır ederek olacak bu daha 24 yasinda genceciksin daha cook zaman var en dogru zamnda gelsin yavrun inşallah allahin dedigi olur zamanla olcak inanKeske bir kere tuttugunu bilsem hic tedaviye falan girismem . O igneler ne kadar canimi yakıyordu bi bilsen . Kalcalarim beze beze olmustu. Morarmisti sararmisti. Oturamiyordum .Cunku igne cok yagli bir igne dusuk önleyici. Kullananlar bilir. Hem o hem de gobegimden igne oluyordum. Gobegim de ayri bi yandan bezelesip sisiyordu. Ama hamile kalsaydim bu igneleri 9 ay boyunca kullanmaya razıydım . Nasip olmadi bu cok aci bi durum
Sen de mi bürütüsRabbim.yukarda cektigin acilari o gordu elbet mukafatini verecek ama sabır ederek olacak bu daha 24 yasinda genceciksin daha cook zaman var en dogru zamnda gelsin yavrun inşallah allahin dedigi olur zamanla olcak inan
Hoşgeldin canımmmHoplamaaa pakizee otur yerineee dayin oglu geleceek dugununee
GELISIMI HABER EDIM DEDIM
Iyi yaptın tabi serin kırmızı haliyi Mirza pasamizin anası geliyorHoplamaaa pakizee otur yerineee dayin oglu geleceek dugununee
GELISIMI HABER EDIM DEDIM
10 dakika önce kapı çaldı ve kimsiniz diye sorduğumda, Sağlık Bakanlığı’ndan tarama yapmak için geldiklerini söylediler. Ne taraması dedim ve Corona için dediler. Bende istemiyorum dedim kapattım kapıyı. Ardından Sağlık Bakanlığı’nı aradım (184 SABİM) ve böyle bir hizmetleri var mı diye sordum. Telefon numaramı aldılar ve bakanlıktan dönüş yapılacağını söylediler. Dönüş yaptılar ve sabahtan beri 100’ün üzerinde ihbar aldıklarını ve hırsızların ev sahiplerini spreyle bayıltarak evleri soyduklarını söyledi ilgili kişi. Dikkatinize
Kızlar aman dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?