Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu en azindan tuttugunu biliyor ona gore tedavisi var uygulanir . Ama benim hic tutmadi. Tuttugunu bilsem ustune duserim ama her yolu deneyince tutmayinca da bi baska . Benim durumun daha kotu bence bu kadından

Bu en azindan tuttugunu biliyor ona gore tedavisi var uygulanir . Ama benim hic tutmadi. Tuttugunu bilsem ustune duserim ama her yolu deneyince tutmayinca da bi baska . Benim durumun daha kotu bence bu kadından
O üc tane çocuğunu kaybetmiş sen kendi durumunu daha kötümü diyorsun? Beni yanlış anlama ama insaAllah başına gelmez ben başıma geldiği icin biliyorum ondan konuşuyorum. Henüz karnında olması doğmamış olması hicbirsey değiştirmiyor SEN EVLADINI KAYBEDİYORSUN Rabbim düsmanıma bu acıyı vermesin

Orasi oyle herkesin derdi kendine agir gelir sonucta .ne demek istedigimi anlamadin senin basina gelmis ama ben anlayamam o durumu çünkü benim basima gelmedi gelmesini de istemem . Ama evladinin her ugrasa ragmen olmamasi daha aci. Niye karninda olmuş en azindan bunun nedeni arastirilir ogrenilebilir bir durum ve sonuca gore onlem alinir tedavisi yapilir . En azindan tuttugunu biliyorsun gebe kalabilecegini biliyorsun . Ama ben bilmiyorum gebe kalamiyorum her uğraşa ragmen . Demek istedigim o düşüğün elbetteki bir sebebi vardir. Ben gebe kalamıyorum ne normal yolla ne de tedavilerle .. Annelik nasil bir duygu onu bile bilmiyorum .. benden sonra evlenenlerin hepsinin oldu evlatlari Allah bagislasin onlara .. icim aciyor bu konuda benim .. keske tutsaydi yine o aci veren igneleri omrum boyu kullanmaya raziydim .. sen de bu durumu anlayamazsin cunku Alaha şükür senin normal yolla oluyor . Ve gercekten allah nasip etsin sana kiz evlat.. ama ben ve burda bir kac arkadssimiz daha gebe kalamamisken sen burda 3. Çocuk icin ozellikle kiz olsun diye surekli dile getirmen beni yaraliyor acikcasi .

Insallah insallah cok cok aminn canim benim
Keske bir kere tuttugunu bilsem hic tedaviye falan girismem . O igneler ne kadar canimi yakıyordu bi bilsen . Kalcalarim beze beze olmustu. Morarmisti sararmisti. Oturamiyordum .Cunku igne cok yagli bir igne dusuk önleyici. Kullananlar bilir. Hem o hem de gobegimden igne oluyordum. Gobegim de ayri bi yandan bezelesip sisiyordu. Ama hamile kalsaydim bu igneleri 9 ay boyunca kullanmaya razıydım . Nasip olmadi bu cok aci bi durum

Canım çok çok iyi anlıyorum seni, benim bir boş gebeliğim var, en azından gebe kalabiliyorsun diyen de var, o hamilelik değil onu sayma diyen de... Kalbimizi ferah tutalım, elbet bizim de rahmimize evlat verecek Rabbim, hep aklımda ve duamdasın..

Allaaah razi olsunelbette olucak Allahin izni ile olursa duaların gücü ile olur Allahin herseye gücü yetrr elhamdülillah ol dese taştan çiçek cikar. Olmazlar olur . En iyi zamani Rabbim bilir bunun farkindayiz ama insanoğlu aceleci

Bir de benim eşim sadece test verdi sorun çıkmadı, asla hiç bir tedaviyi istemiyor, sadece promen k kullanıyor, doğal yolla olacaksa olsun, olmayacaksa benim için sorun değil diyip geçiyor, bu ne kadar zor bi durum bilemezsin. Gerçi doktorlar da gerek yok dedi tüp bebek ve aşılama sürecine aşırı stresli olduğu için

Aslında aceleci de değilim ben herşeye çok geç kaldım 35 yaşındayım ama elimden gelmiyor bişey üzülüyorum

Benim esim de simdi ayni seyi diyor. 2. Tup bebek denemesini istemiyor. Ben halimden memnunum diyor ama icindekileri iyi biliyorum . Olursa olur kafasinda . Gercekten anliyorum seni .

Haklısın herkesin derdi kendine ağır. Bir çocuk kolay olmuyor kolay doğmuyor. Sen çocuk için uğraşıyorsun belkide olduktan sonra çektiklerinin mükafatını doğururken ve büyütürken zorlanmayarak alacaksın insaAllah. Belki bana kolayca hemen verdi Rabbim evet ama 9ay boyunca heryerim mosmor afedersin g.tüme bile hortum sokup heryerimi didik didik ettiler. Vücudumda morarmadık yerim kalmadı. Hemşire görünce ağlar yalvarirdim yeter artık yapmayın o iğneleri diye. Yoğun bakımda bile yattım. Ama öldürmeyen Allah öldürmüyo işte. Bi çocuğu yapmakta karnında taşımakta dogurmakta buyutmekte hepsi emek ne çocuğu yapmakla bitiyor nede doğurmakla. Herkesin sınavı kendine ağır. Burada aradanızdaki muhabbetinizi gördükçe asla alınmayan birbirine hep hoşgörülü ve alttan alan esprili yanınız en çok hoşuma gitti. Velhasıl kelam uzun lafın kısası sizi yaraladığım aklımın ucundan bile geçmedi. DİLERİM RABBİM ANNELİĞİN KIYMETİNİ BİLEN EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞAN BU YOLDA HER TÜRLÜ ACI VE EZİYETİ ÇEKEN YİNEDE SABREDEN TÜM KULLARINA EN KISA ZAMANDA KUCAKLARINI DOLDURSUN İNSAALLAH.

Insallah Allah razi olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…