- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Annemmmm ben sana kücükken müneccimseyi mi yedirtmisimdün kırmızı ayakkabı almak aklımdan gecti kızzzz baska baska
**kızlar akıntı ile ilgili yazacağım. Midesi bulanan okumasın ***merhaba arkadaslar ozel bir sorum olucak. yumurtlama gununu akintidan anlayablirmiyiz. yumurtlama donemime yKin gecen ay beyaz ve daha yogun bi akinti vardi. yumurtladgmi dusundugm icin ogun iliskiye girdik ama tutmadi. akinti geldigu gunmu yumurtlaniyor. yoksa akinti gelince yumurtlmaa bitmis demek falanmi
Himm, birkaç takıntın var zaman zaman artıyor, mesela boyum kısa diyip takılıyorsun gibi. Radikal bir karar vermek istiyorsun, biraz keskin geçişlerin var, aniden kızmak, sabredip aniden kesip atmak, vazgeçmek gibi. Bir şeyden vazgeçeceksin ve tüm sonuçlarını da kabul edeceksin.Bana da bana daaaa, bana da söylesene içine doğanları
Himm, birkaç takıntın var zaman zaman artıyor, mesela boyum kısa diyip takılıyorsun gibi. Radikal bir karar vermek istiyorsun, biraz keskin geçişlerin var, aniden kızmak, sabredip aniden kesip atmak, vazgeçmek gibi. Bir şeyden vazgeçeceksin ve tüm sonuçlarını da kabul edeceksin.
Çok şükür vallahi rabbimin hikmetinden sual olunmaz rabbim hayırlsııyla hayırlı evlatlar doğurmayı da nasip etsin inşallahCok ii haberyerlesme kanamasidr o zmn. Sknti yok Allhn izniyle
Himm, birkaç takıntın var zaman zaman artıyor, mesela boyum kısa diyip takılıyorsun gibi. Radikal bir karar vermek istiyorsun, biraz keskin geçişlerin var, aniden kızmak, sabredip aniden kesip atmak, vazgeçmek gibi. Bir şeyden vazgeçeceksin ve tüm sonuçlarını da kabul edeceksin.
Valla salliyom, icimden o an gecenleri dusunmeden yaziyom, tuttu dedikce ben de sasiriyorumBen şoknokta atışı yapıyorsun, yalnız vazgeçtiğim şey inşallah büyük bişey değildir..
Ahahaha hislerin kuvvetliyse tutturursun bebeğim benim için ne hissediyosun hadi söyle bakimValla salliyom, icimden o an gecenleri dusunmeden yaziyom, tuttu dedikce ben de sasiriyorum
ErkekAhahaha hislerin kuvvetliyse tutturursun bebeğim benim için ne hissediyosun hadi söyle bakim
TemmuzdaBebek gelecek mi peki
Ya sen burdan uzaklaş nasıl bildinErkekm li bi isim istiyorsun sanki.
Temmuzda☺
Çok geçmiş olsun cnm kanaman adet gibi mi kırmızı mı geldiBende kanamalarımla uğraşıyorum hoş şimdi lekelenme şeklinde ama olsun dinleniyorum
Sağol canım evet öylr gelmişti sende mi yaşadın aynısını yoksaÇok geçmiş olsun cnm kanaman adet gibi mi kırmızı mı geldi
Yok cnm ben hiç gebelik yaşamadım ama merak ettim bilgilenmek amaçlı sordumSağol canım evet öylr gelmişti sende mi yaşadın aynısını yoksa
Ali li bi sey hissettimAnaaaaaa bak çok mutlu oldum umutlandım şimdi, boş gebelik hamileliğim de Temmuz olmuştu, bu temmuzlarda bişey var demek kihadi adını ne düşünüyorum onu da bil, senelerdir belli çünkü
Ya sen burdan uzaklaş nasıl bildincinsiyetni erkek hissettiğim doğru ve iki gündür erkek isimlerne bakıyorum her yandan
Ali li bi sey hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?