Hii biraz yuksekmis. Senin surkli takip etmen lazm o zmn. Insllh artmazAnladım canım bana bugün detaylıda doktor yüksek tansiyon riski olabilir dedi hergğn tansiyonuna bak dedi de en son 12/8 çıktı korktum bende bir an yükselirse falan diye de
Bende kanamalarımla uğraşıyorum hoş şimdi lekelenme şeklinde ama olsun dinleniyorumOturuyok sen napion
Aynen inşallah artmaz canımHii biraz yuksekmis. Senin surkli takip etmen lazm o zmn. Insllh artmaz
Ammiinn ammiinnn totosunu baglamiycam sicsin dursun ortaligaAboo baccım yureğmi çektin hane desem ille bişey buluon seni allaha yönelndiriyorum o bilir en hayırlısını tez zamanda versin y utandirsin anasını hani olmazdim diye uzerine işesin çok amin
Saglikli gebelik nasip etsin rabbim insallahÇok haklısın belkide etrafimda hiç kimseye acilamadigim için burda saldım kendimi ne var ne yok döktüm ortaya icimi. Allah razı olsun helal ettiğin için. Heyecanimida daha önceki hamileliklerimde çok çektiğim ağrıdan acıdan başka birşey bilmeden yavrularımı kucağıma almama ver. Bende burda şunu aş eriyorum şöyle oluyo böyle oluyo yazanlara okadar özeniyorumki belkide hamile kalırsam bunda herşeyi yaşar anlarım kafası var ondan belkide.
Gunun mu gectiBen bu aydan umutlu değilim.. Sökülsem kurtulsam derdindeyim. Kasıklarım ağırırdı benim belim ağırır göğüslerim acır sökülürdüm.. Sadece göğüslerim acıyor o kadar.. Baska birsey yok geç olacam herhalde. O yüzden böyle oldu diye düşünüyorum
Kendime oturuyomNapıyorsunuz canım kızlar
Dr una danismadin mi kanama bitmedi diye.Bende kanamalarımla uğraşıyorum hoş şimdi lekelenme şeklinde ama olsun dinleniyorum
Aminnn herkese insaAllahAmmiinn ammiinnn totosunu baglamiycam sicsin dursun ortaliga
Saglikli gebelik nasip etsin rabbim insallah
Ben de kendime uzanıyorum karnıma giren kramplara karşı mücadele veriyorum bebeğimKendime oturuyomsen napiyon miniş anne
Kanamam bitti iki gün temiz kaldım sonra yine başladı Allah kimseye göstermesin ama ağlaya ağlaya gittim doktora düşük yaptım diye ama çok şükür kese iyimiş yolk saç ta göründüDr una danismadin mi kanama bitmedi diye.
Tobee . Dr demeden nie kendi kendine bole dionKanamam bitti iki gün temiz kaldım sonra yine başladı Allah kimseye göstermesin ama ağlaya ağlaya gittim doktora düşük yaptım diye ama çok şükür kese iyimiş yolk saç ta göründü
Öyle böyle değil kanamam oldu kuzum yani ben tamam serüvenimiz bitti dedim ama çok şükür rabbime bişey olmamılTobee . Dr demeden nie kendi kendine bole dionsurekli kanamali geciren de var. Ii dusun ii olsn. Allh korusun dusk olsa agrin da kanaman da cok olur.
Ben yumurtamın çatladığını şeffaf sümüksü akıntımdan anlıyodum bide o kadar yoğun bir akıntıydı ki iki üç rulo haline getirdiğim peçeteyle siliyodummerhaba arkadaslar ozel bir sorum olucak. yumurtlama gununu akintidan anlayablirmiyiz. yumurtlama donemime yKin gecen ay beyaz ve daha yogun bi akinti vardi. yumurtladgmi dusundugm icin ogun iliskiye girdik ama tutmadi. akinti geldigu gunmu yumurtlaniyor. yoksa akinti gelince yumurtlmaa bitmis demek falanmi
Hala kanaman var mi ? Allah bebisini sana bagislasin insallahBen de kendime uzanıyorum karnıma giren kramplara karşı mücadele veriyorum bebeğimkaç gündür görüşemedik senin tukncu idrarın mı oldu
Kese etrafinda faln mi kanama. Insllh bisey olmicak. Uzanirken hep yukrdan tut ayaaklrini. Camasr sepetini bile tasima.Öyle böyle değil kanamam oldu kuzum yani ben tamam serüvenimiz bitti dedim ama çok şükür rabbime bişey olmamıl
Evet kuzum 26 günde bir oluyordum.Gunun mu gecti
Lekelenmeye döndü canım çok şükür ilaçlarımı içiyorum rengi döndüHala kanaman var mi ? Allah bebisini sana bagislasin insallahhi hii turuncu mu sari mi tam anlamadim nedense dikkatimi cekti
Çok şükür kuzum kese etrafında birşey yok kese içinde yolk sac gördük hattaKese etrafinda faln mi kanama. Insllh bisey olmicak. Uzanirken hep yukrdan tut ayaaklrini. Camasr sepetini bile tasima.
Cok ii haberLekelenmeye döndü canım çok şükür ilaçlarımı içiyorum rengi döndü
Çok şükür kuzum kese etrafında birşey yok kese içinde yolk sac gördük hatta ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?