Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım bana bugün detaylıda doktor yüksek tansiyon riski olabilir dedi hergğn tansiyonuna bak dedi de en son 12/8 çıktı korktum bende bir an yükselirse falan diye de
Hii biraz yuksekmis. Senin surkli takip etmen lazm o zmn. Insllh artmaz

Aboo baccım yureğmi çektin ha ne desem ille bişey buluon seni allaha yönelndiriyorum o bilir en hayırlısını tez zamanda versin y utandirsin anasını hani olmazdim diye uzerine işesinçok amin
Ammiinn ammiinnn totosunu baglamiycam sicsin dursun ortaliga
Saglikli gebelik nasip etsin rabbim insallah

Gunun mu gecti

Dr una danismadin mi kanama bitmedi diye.
Kanamam bitti iki gün temiz kaldım sonra yine başladı Allah kimseye göstermesin ama ağlaya ağlaya gittim doktora düşük yaptım diye ama çok şükür kese iyimiş yolk saç ta göründü

Kanamam bitti iki gün temiz kaldım sonra yine başladı Allah kimseye göstermesin ama ağlaya ağlaya gittim doktora düşük yaptım diye ama çok şükür kese iyimiş yolk saç ta göründü
Tobee . Dr demeden nie kendi kendine bole dion surekli kanamali geciren de var. Ii dusun ii olsn. Allh korusun dusk olsa agrin da kanaman da cok olur.

merhaba arkadaslar ozel bir sorum olucak. yumurtlama gununu akintidan anlayablirmiyiz. yumurtlama donemime yKin gecen ay beyaz ve daha yogun bi akinti vardi. yumurtladgmi dusundugm icin ogun iliskiye girdik ama tutmadi. akinti geldigu gunmu yumurtlaniyor. yoksa akinti gelince yumurtlmaa bitmis demek falanmi

Tobee . Dr demeden nie kendi kendine bole dion surekli kanamali geciren de var. Ii dusun ii olsn. Allh korusun dusk olsa agrin da kanaman da cok olur.
Öyle böyle değil kanamam oldu kuzum yani ben tamam serüvenimiz bitti dedim ama çok şükür rabbime bişey olmamıl

Ben yumurtamın çatladığını şeffaf sümüksü akıntımdan anlıyodum bide o kadar yoğun bir akıntıydı ki iki üç rulo haline getirdiğim peçeteyle siliyodum

Ben de kendime uzanıyorum karnıma giren kramplara karşı mücadele veriyorum bebeğim kaç gündür görüşemedik senin tukncu idrarın mı oldu
Hala kanaman var mi ? Allah bebisini sana bagislasin insallah hi hii turuncu mu sari mi tam anlamadim nedense dikkatimi cekti

Hala kanaman var mi ? Allah bebisini sana bagislasin insallah hi hii turuncu mu sari mi tam anlamadim nedense dikkatimi cekti
Lekelenmeye döndü canım çok şükür ilaçlarımı içiyorum rengi döndü
Kese etrafinda faln mi kanama. Insllh bisey olmicak. Uzanirken hep yukrdan tut ayaaklrini. Camasr sepetini bile tasima.
Çok şükür kuzum kese etrafında birşey yok kese içinde yolk sac gördük hatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…