Kahvelerde sürtmeyi biliyorii yapmissin oohh
Yorgunluktan trip atmis belli ki
Orasi kendi alani iste sıkılir mi hicKahvelerde sürtmeyi biliyor
İğrenç bir yer ya nasıl zevke geliyorlar orda anlamıyorum...Orasi kendi alani iste sıkılir mi hic
Ben de zerre sevmiorm. Anlamak icin erkk olmak lazmİğrenç bir yer ya nasıl zevke geliyorlar orda anlamıyorum...
Benim ğöğüslerim acıyor ne zamandır adet de olmadım kasıklarım da ağırımıyor sadece göğüslerim acıyo.. Üfff kendi derdime düşmüşüm birde onla uğrasmak istemiyorumBen de zerre sevmiorm. Anlamak icin erkk olmak lazm
Benim basıma gelmedi ama tanıdıgımızın basına gelmiş aynen kapıyı kimseye açmamak lazımSenin başına mı geldi canım? Bende duydum da bugün bunun aynısını. Çok varmış şimdi bu durumdan yararlanmaya çalışan. Kapıyı bile açmayın bence.
Aynı valla canım nolsun sen nasılsınOooşbulduuuk
Nabıonuz be yaaa
Yaa sımartmayin beniialisirim bak sonraa . Bunye alisik deil
Bilerek yaptığını dusunmuyorum kesinlikle ama ilk degil sonucta senin icin bu gebelik olayi . Ilkmis gibi heyecanlanmam ustelik biz kiz erkek diye bulamazken senin ustune basa basa kizimin olmasini istiyorum demen acikcasi benim zoruma gitti . Helali hoş olsun . Özür dilenecek bir konu yok ortada aslindaL Loriklorik Belki inanmayacaksın ama senin önceki mesajını okurken ağladım eğer birazcık olsun seni ve diğer arkadaslari yaraladığımı farketseydim yemin ederim tek kelime dahi yazmazdım. Sadece Allah rızası için bana hakkını helal et. Yemin ederim farkında bile olamadım gerçekten özür dilerim
anaa bugun senin bat gunuu. Normlde gecikmiosa yarin bi test yap heleBenim ğöğüslerim acıyor ne zamandır adet de olmadım kasıklarım da ağırımıyor sadece göğüslerim acıyo.. Üfff kendi derdime düşmüşüm birde onla uğrasmak istemiyorum
Iiym co sukur. Tum gun disardydim alisveris yaptik cok sukur bitti. Yarin erzak alisverisine cikcam . Sonra da cikmam herlde disari artk yuruyus hariciAynı valla canım nolsun sen nasılsın
Ben bu aydan umutlu değilim.. Sökülsem kurtulsam derdindeyim. Kasıklarım ağırırdı benim belim ağırır göğüslerim acır sökülürdüm.. Sadece göğüslerim acıyor o kadar.. Baska birsey yok geç olacam herhalde. O yüzden böyle oldu diye düşünüyorumanaa bugun senin bat gunuu. Normlde gecikmiosa yarin bi test yap hele
Iiym co sukur. Tum gun disardydim alisveris yaptik cok sukur bitti. Yarin erzak alisverisine cikcam . Sonra da cikmam herlde disari artk yuruyus harici
Sen de mi bürütüs24 yasinda gencecikim ama yumurtalarin gencecik degilmis yumurtalarim resmen 65 yasinda
Ay valla millet kapıs kapıs alıyoranaa bugun senin bat gunuu. Normlde gecikmiosa yarin bi test yap hele
Iiym co sukur. Tum gun disardydim alisveris yaptik cok sukur bitti. Yarin erzak alisverisine cikcam . Sonra da cikmam herlde disari artk yuruyus harici
Her ay ayni belirtiler yasanmayabilir. Bnm bazen hic belirtim olmadan gelirdi bazen de oncesinden agrisini cekrdm ole gelirdi.Ben bu aydan umutlu değilim.. Sökülsem kurtulsam derdindeyim. Kasıklarım ağırırdı benim belim ağırır göğüslerim acır sökülürdüm.. Sadece göğüslerim acıyor o kadar.. Baska birsey yok geç olacam herhalde. O yüzden böyle oldu diye düşünüyorum
Çok haklısın belkide etrafimda hiç kimseye acilamadigim için burda saldım kendimi ne var ne yok döktüm ortaya icimi. Allah razı olsun helal ettiğin için. Heyecanimida daha önceki hamileliklerimde çok çektiğim ağrıdan acıdan başka birşey bilmeden yavrularımı kucağıma almama ver. Bende burda şunu aş eriyorum şöyle oluyo böyle oluyo yazanlara okadar özeniyorumki belkide hamile kalırsam bunda herşeyi yaşar anlarım kafası var ondan belkide.Bilerek yaptığını dusunmuyorum kesinlikle ama ilk degil sonucta senin icin bu gebelik olayi . Ilkmis gibi heyecanlanmam ustelik biz kiz erkek diye bulamazken senin ustune basa basa kizimin olmasini istiyorum demen acikcasi benim zoruma gitti . Helali hoş olsun . Özür dilenecek bir konu yok ortada aslindasadece cok kaptirdin sanki kendini frenleyemedin gibime geldi
Bende de bi rahatlik var sormaAy valla millet kapıs kapıs alıyordinlen bosver canım sen tansiyon takibi yapıyor musun canım
Evet dinledim ama aynı zamanda alerjik astım hastası olarak da çok tedirginim.Küresel sermayenin oyunu bunlar. Dizdar hocayı dinlediniz mi?
Anladım canım bana bugün detaylıda doktor yüksek tansiyon riski olabilir dedi hergğn tansiyonuna bak dedi de en son 12/8 çıktı korktum bende bir an yükselirse falan diye deBende de bi rahatlik var sormaevimde ne eksikse onu alcam.
Tansiyon aletim yok malesf. Anca kontrole gidince bakiolr. Onda da sknti cikmdi sukur. Sende tansiyon mu var
Rahat olmak en güzeli bosver kendi sonumuzu bazen biz getiriyoruz kafayı rahat tutmak lazımBende de bi rahatlik var sormaevimde ne eksikse onu alcam.
Tansiyon aletim yok malesf. Anca kontrole gidince bakiolr. Onda da sknti cikmdi sukur. Sende tansiyon mu var
Oturuyok sen napionNapıyorsunuz canım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?