Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de zerre sevmiorm. Anlamak icin erkk olmak lazm
Benim ğöğüslerim acıyor ne zamandır adet de olmadım kasıklarım da ağırımıyor sadece göğüslerim acıyo.. Üfff kendi derdime düşmüşüm birde onla uğrasmak istemiyorum

Bilerek yaptığını dusunmuyorum kesinlikle ama ilk degil sonucta senin icin bu gebelik olayi . Ilkmis gibi heyecanlanmam ustelik biz kiz erkek diye bulamazken senin ustune basa basa kizimin olmasini istiyorum demen acikcasi benim zoruma gitti . Helali hoş olsun . Özür dilenecek bir konu yok ortada aslinda sadece cok kaptirdin sanki kendini frenleyemedin gibime geldi

Benim ğöğüslerim acıyor ne zamandır adet de olmadım kasıklarım da ağırımıyor sadece göğüslerim acıyo.. Üfff kendi derdime düşmüşüm birde onla uğrasmak istemiyorum
anaa bugun senin bat gunuu. Normlde gecikmiosa yarin bi test yap hele
Aynı valla canım nolsun sen nasılsın
Iiym co sukur. Tum gun disardydim alisveris yaptik cok sukur bitti. Yarin erzak alisverisine cikcam . Sonra da cikmam herlde disari artk yuruyus harici

Iiym co sukur. Tum gun disardydim alisveris yaptik cok sukur bitti. Yarin erzak alisverisine cikcam . Sonra da cikmam herlde disari artk yuruyus harici
Ben bu aydan umutlu değilim.. Sökülsem kurtulsam derdindeyim. Kasıklarım ağırırdı benim belim ağırır göğüslerim acır sökülürdüm.. Sadece göğüslerim acıyor o kadar.. Baska birsey yok geç olacam herhalde. O yüzden böyle oldu diye düşünüyorum

Sen de mi bürütüs 24 yasinda gencecikim ama yumurtalarin gencecik degilmis yumurtalarim resmen 65 yasinda

Aboo baccım yureğmi çektin ha ne desem ille bişey buluon seni allaha yönelndiriyorum o bilir en hayırlısını tez zamanda versin y utandirsin anasını hani olmazdim diye uzerine işesinçok amin

Ay valla millet kapıs kapıs alıyor dinlen bosver canım sen tansiyon takibi yapıyor musun canım

Her ay ayni belirtiler yasanmayabilir. Bnm bazen hic belirtim olmadan gelirdi bazen de oncesinden agrisini cekrdm ole gelirdi.

Çok haklısın belkide etrafimda hiç kimseye acilamadigim için burda saldım kendimi ne var ne yok döktüm ortaya icimi. Allah razı olsun helal ettiğin için. Heyecanimida daha önceki hamileliklerimde çok çektiğim ağrıdan acıdan başka birşey bilmeden yavrularımı kucağıma almama ver. Bende burda şunu aş eriyorum şöyle oluyo böyle oluyo yazanlara okadar özeniyorumki belkide hamile kalırsam bunda herşeyi yaşar anlarım kafası var ondan belkide.

Ay valla millet kapıs kapıs alıyor dinlen bosver canım sen tansiyon takibi yapıyor musun canım
Bende de bi rahatlik var sorma evimde ne eksikse onu alcam.
Tansiyon aletim yok malesf. Anca kontrole gidince bakiolr. Onda da sknti cikmdi sukur. Sende tansiyon mu var

Bende de bi rahatlik var sorma evimde ne eksikse onu alcam.
Tansiyon aletim yok malesf. Anca kontrole gidince bakiolr. Onda da sknti cikmdi sukur. Sende tansiyon mu var
Anladım canım bana bugün detaylıda doktor yüksek tansiyon riski olabilir dedi hergğn tansiyonuna bak dedi de en son 12/8 çıktı korktum bende bir an yükselirse falan diye de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…