Anaya hesap sorulmaz aganın eli öpülmeZzzzzz
Balam gelecem gelecem sizi boslamadımda hazır kocayla iyiyken iki cilve yapayım diyordum geceleri
Baban kadar güzel pasta yapamazsın
İki çocuğumda normal olması gereken zamanda geldi üçüncü gebeliğim 22 haftada son buldu kaybettim bebeğimi servikal yetmezlik drğil diyor dr çünkü vaktinde gelen iki normal doğum var diyor
anladım peki sebebi bulundu mu ? Sizin suyunuz mu geldi ? Benimde 5 yaşında normal ve zamanında doğan bir çocuğum var. Ama bende 17. Haftada 15 gün önce kaybettim yavrumu. Banada bişey denmiyor net ama 13. Haftada rahim boyun kısalmış demişti. Sonra yattım düzeldi.Birdahada kısa ölçmedi. Ama 1 ay sonra suyum geldi ve bebk gitti. Aslında bidaha hamile kalınsa direk rahim yetmezliğinden şüphe etmeleri gerekmiyo mu acaba ? Birde banada dedi doç dr a gittim. Gebe kalsam Rahim boyum kısalırmı yine dedim. O da bana aöa çocuğun olmuş diyor bişey olmaz diyor. Bende şunu merak ediyorum sonra ; sonradan rahim yetmezliği oluşur mu sağlıklı doğumun varsa bile.. ?Sizinde başınıza gelmiş.Gerçi banada demediler bu sebepten diye ama araştırınca kendim sanki o sebepten olmuş gibime geliyor