Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka bi topikte arkadasa verdiğim cevap. Sanırım kendime gelmeye başladım

Eklentiler

• Screenshot_20200315-134425.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 41
Kanamam bitti iki gün temiz kaldım sonra yine başladı Allah kimseye göstermesin ama ağlaya ağlaya gittim doktora düşük yaptım diye ama çok şükür kese iyimiş yolk saç ta göründü
[/QUOTE
Çok şükür vallahi rabbimin hikmetinden sual olunmaz rabbim hayırlsııyla hayırlı evlatlar doğurmayı da nasip etsin inşallah
Hayırlısıyla kucağına alırsın insaAllah. 9ay boyunca kanaması olup sağlıklı sıhhatli doğum yapan birsuru arkadaşım var. Sadece çok dikkatli olup istirahat etmen gerekiyo. Yavruşun seni bırakmıcak annesi sağlıcakla kucağına al insaAllah

Allah sabır versin canım büyük ihtimal enfeksiyondan diyor kime sorsam dr olarak
Suyum gelmedi hiç fark edilmedi 19. Haftada rutin kontrolümde fark etti 2.5 cm açıklık vardı hiç ağrı kanama su gelişi yoktu tamda yetmezlik belirtileri şimdiki drum rahim boyu 30 mm altına düşerse dikiş düşünürüz dedi 18 haftadayım ne olacak bilmiyorum şimdi ağrım var yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek

23. Haftadan slmlar kızlar nasılsınız bugün sabah direksiyon sınavım vardı çok şükür hatasız aldım aşşırı sakindim hocalar bile şaşırdı Rabbim bi an önce hayırlısıyla araba almayı da nasip eder insAllah

Eklentiler

• IMG_20200315_143940.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 46
Hayırlı olsun canım, inşallah araba da nasip olur. Çok güzel görünüyorsun

Masallah oglun ne kadarda güzel büyüyor birprensannesiiiii

Batları gecenler son durumlarınız nedir?
meryemceeee4141 Feminas dayler dayler @pariko Aybush

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…