- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
Kanamam bitti iki gün temiz kaldım sonra yine başladı Allah kimseye göstermesin ama ağlaya ağlaya gittim doktora düşük yaptım diye ama çok şükür kese iyimiş yolk saç ta göründü
[/QUOTE
Hayırlısıyla kucağına alırsın insaAllah. 9ay boyunca kanaması olup sağlıklı sıhhatli doğum yapan birsuru arkadaşım var. Sadece çok dikkatli olup istirahat etmen gerekiyo. Yavruşun seni bırakmıcak annesi sağlıcakla kucağına al insaAllahÇok şükür vallahi rabbimin hikmetinden sual olunmaz rabbim hayırlsııyla hayırlı evlatlar doğurmayı da nasip etsin inşallah❤
Allah sabır versin canım büyük ihtimal enfeksiyondan diyor kime sorsam dr olarakanladım peki sebebi bulundu mu ? Sizin suyunuz mu geldi ? Benimde 5 yaşında normal ve zamanında doğan bir çocuğum var. Ama bende 17. Haftada 15 gün önce kaybettim yavrumu. Banada bişey denmiyor net ama 13. Haftada rahim boyun kısalmış demişti. Sonra yattım düzeldi.Birdahada kısa ölçmedi. Ama 1 ay sonra suyum geldi ve bebk gitti. Aslında bidaha hamile kalınsa direk rahim yetmezliğinden şüphe etmeleri gerekmiyo mu acaba ? Birde banada dedi doç dr a gittim. Gebe kalsam Rahim boyum kısalırmı yine dedim. O da bana aöa çocuğun olmuş diyor bişey olmaz diyor. Bende şunu merak ediyorum sonra ; sonradan rahim yetmezliği oluşur mu sağlıklı doğumun varsa bile.. ?Sizinde başınıza gelmiş.Gerçi banada demediler bu sebepten diye ama araştırınca kendim sanki o sebepten olmuş gibime geliyor
Bu ifadem hep sende canlanıyorPaçalı don diyince anılarım depreşti
İnanmak basarmanın yarısıdırYav he he doycem simdi
Hayırlı olsun canım, inşallah araba da nasip olur. Çok güzel görünüyorsun23. Haftadan slmlar kızlar nasılsınızbugün sabah direksiyon sınavım vardı çok şükür hatasız aldım aşşırı sakindim hocalar bile şaşırdı Rabbim bi an önce hayırlısıyla araba almayı da nasip eder insAllah
2 senedir kendimi bununla kandiriyorumİnanmak basarmanın yarısıdır
Masallah oglun ne kadarda güzel büyüyor birprensannesiiiii23. Haftadan slmlar kızlar nasılsınızbugün sabah direksiyon sınavım vardı çok şükür hatasız aldım aşşırı sakindim hocalar bile şaşırdı Rabbim bi an önce hayırlısıyla araba almayı da nasip eder insAllah
FakirLerin avuntusu2 senedir kendimi bununla kandiriyorum
Batları gecenler son durumlarınız nedir?Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Mart
Feminas bat 11
dayler dayler bat 11
@pariko bat 12
Aybush bat 14
@Alynabll bat 15
@Matrakhatun bat 16
@burcusami bat 17
@Nurrn bat 17
@Ahenfatma bat 19
@Artemissisipi bat 20
@Tubaa9533 bat 20
Sariseker8787 bat 20
@yaska32 bat 22
@eylem91 bat 22
N Nana Ana bat 23
@MrsRed bat 23
L Loriklorik bat 24
@Rabia islam bat 26
@MNbeyaz bat 26
@rosebatum bat 26
@Kedi sever bat 27
@nisandeniz bat 27
Nisan
@Bluangl bat 5
@fionawoody bat 5
@bocek345 bat 11
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@Mrvackkl sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
@cileklilimonata sat 1 Oc
Serimeri sat 2 Oc
Venuseva sat 18 Oc
@Maisiyah345 sat 1 Su
@Edifar sat 2 Su
@Mlk245 bat 3 Su
@Ezgisnye sat 4 Su
Annelerimiz
@Nazo1509 19.02.2020
sağol canım insAllahHayırlı olsun canım, inşallah araba da nasip olur. Çok güzel görünüyorsun
evet ya Rabbim sizlere de nasip etsin insAllahMasallah oglun ne kadarda güzel büyüyor birprensannesiiiii
İyidir canım senden naberNaber kızçeler
Oooo nana burdaymş
Seninde çıktımı kız gobüşHayırlı olsun canım, inşallah araba da nasip olur. Çok güzel görünüyorsun
İnsallah cicegim sanada kızınla oglunu yeni arabanda gezdirmeyi nasip etsin rabbimsağol canım insAllahtesekkur ederim
evet ya Rabbim sizlere de nasip etsin insAllah
İyidir canım senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?