- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Saol canım amin insAllahİnsallah cicegim sanada kızınla oglunu yeni arabanda gezdirmeyi nasip etsin rabbim
Hala gelmedi kırmızılar bende zaten takmıyorum evden uzaktayım
Canım çok sevindim hayırlı olsun bende yeni aldım ehliyetimi araba arıyoruz bulamadik daha kafamıza gore. En kısa zamanda sanada banada isteyen herkese nasip eder insaAllah23. Haftadan slmlar kızlar nasılsınızbugün sabah direksiyon sınavım vardı çok şükür hatasız aldım aşşırı sakindim hocalar bile şaşırdı Rabbim bi an önce hayırlısıyla araba almayı da nasip eder insAllah
İlkte aşırı heyecan vardı benim kaldım ondan23. Haftadan slmlar kızlar nasılsınızbugün sabah direksiyon sınavım vardı çok şükür hatasız aldım aşşırı sakindim hocalar bile şaşırdı Rabbim bi an önce hayırlısıyla araba almayı da nasip eder insAllah
Batım geçmedi ama benim bugün peceteye çok az pembemsi kan sürüldü. Çok üzüldüm. Sonrasında bi kaç gündür kabızım arkamda yara oldugunu farkettim oramdan geldiğini ve sevindim. Tekrar tuvalete girdigimde idrarimdan sonra sulu pembe akıntım gördüm ama dahası olmadı önceden böyle birsey olmadığı için merak ediyorum batımada 5gun vardı anlamadım gitti
Özledim bebeğeemmmÖzledinmi nananı
İyiydir ne olsn cnmsağol canım insAllahtesekkur ederim
evet ya Rabbim sizlere de nasip etsin insAllah
İyidir canım senden naber
Cok umutlandım balam insallah persembeye kadar gelmezse idrar testini yenilersinHala gelmedi kırmızılar bende zaten takmıyorum evden uzaktayımkırmızılar gelince. Yazarım inşallah
O lekelenmelerin strestende olabiliriz kuzum sen cezalısın biliyorsun battan birgün sonra yapacaksın testBatım geçmedi ama benim bugün peceteye çok az pembemsi kan sürüldü. Çok üzüldüm. Sonrasında bi kaç gündür kabızım arkamda yara oldugunu farkettim oramdan geldiğini ve sevindim. Tekrar tuvalete girdigimde idrarimdan sonra sulu pembe akıntım gördüm ama dahası olmadı önceden böyle birsey olmadığı için merak ediyorum batımada 5gun vardı anlamadım gitti
Sen yinede bir test yap cicegim belki gec döllenmedir bilemeyizki baktın testin negatif cıkıyor adet söktürücü alırsın36. Günüm hala regl gelmedi... Resmen sinir derecemi ölçüyor vücudum..
Cuma günü pembe lekelenmem oldu aha dedm geldi.... Ped koydum.. 2 gündür gram lekelenme yk...
1.5 aydır ilişkide yok.. Olsa acaba yerleşmemi diye düşünürdüm
Bende seni cok özledim balammmm cok bosladın topigini nedenÖzledim bebeğeemmm
İyiydir ne olsn cnm
Bebemizde iyi sanırım demi maşallah
Kuzum 1.5 ay önce 7 gün süren regl oldum.. Ondna beridirde ilişki yk :) teste gerek yk.. Bide baya lekelenme oldu yani.. Biraz peçeteye gelendne değil.. Bildiğin akıntı ama kesildi gelmedi deli olcamSen yinede bir test yap cicegim belki gec döllenmedir bilemeyizki baktın testin negatif cıkıyor adet söktürücü alırsın
Moralcağızlarm bozk anamBende seni cok özledim balammmm cok bosladın topigini neden
Sen yinede test yap kafamız rahat olsun söktürücüye baslarsın hemen varsa evde yap hatta simdi kuzumKuzum 1.5 ay önce 7 gün süren regl oldum.. Ondna beridirde ilişki yk :) teste gerek yk.. Bide baya lekelenme oldu yani.. Biraz peçeteye gelendne değil.. Bildiğin akıntı ama kesildi gelmedi deli olcam
Geciktikce stres yaptırır o namıssız bilirim biliyorsun benimde birgün bile sürmeyen lekelenmem olmustu gebelik sanmıstım testte negatifi görünce söktürücü kullandım o baya rahatlatmıstı beni sende ihmal etme bugün yarın kullanmaya basla bebegimMoralcağızlarm bozk anam
Herşey üst üste.. Aslında cok pozitifimdir ama bu regl gelmemesi çıldırtıyor...
Var kuzumda içimden gelmiyor.. Yarına kdar bekliyecem bakalım.. Hani reglden snra olmayan ilişkiyle olmas zatende birde fitil tedavisi gördüm acebe ondanmı bilemedmSen yinede test yap kafamız rahat olsun söktürücüye baslarsın hemen varsa evde yap hatta simdi kuzum
Öyle yaparm sanrm bendeGeciktikce stres yaptırır o namıssız bilirim biliyorsun benimde birgün bile sürmeyen lekelenmem olmustu gebelik sanmıstım testte negatifi görünce söktürücü kullandım o baya rahatlatmıstı beni sende ihmal etme bugün yarın kullanmaya basla bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?