Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım çok sevindim hayırlı olsun bende yeni aldım ehliyetimi araba arıyoruz bulamadik daha kafamıza gore. En kısa zamanda sanada banada isteyen herkese nasip eder insaAllah Bebişinide hayırlısıyla kucağına al insaAllah

Son düzenleme:
İlkte aşırı heyecan vardı benim kaldım ondan ikincide aşırı sakindim aldım çok şükür. Sakinlik çok önemli heyecan herşeyi mahvediyo

Batım geçmedi ama benim bugün peceteye çok az pembemsi kan sürüldü. Çok üzüldüm. Sonrasında bi kaç gündür kabızım arkamda yara oldugunu farkettim oramdan geldiğini ve sevindim. Tekrar tuvalete girdigimde idrarimdan sonra sulu pembe akıntım gördüm ama dahası olmadı önceden böyle birsey olmadığı için merak ediyorum batımada 5gun vardı anlamadım gitti

36. Günüm hala regl gelmedi... Resmen sinir derecemi ölçüyor vücudum..
Cuma günü pembe lekelenmem oldu aha dedm geldi.... Ped koydum.. 2 gündür gram lekelenme yk...
1.5 aydır ilişkide yok.. Olsa acaba yerleşmemi diye düşünürdüm

O lekelenmelerin strestende olabiliriz kuzum sen cezalısın biliyorsun battan birgün sonra yapacaksın test

Sen yinede bir test yap cicegim belki gec döllenmedir bilemeyizki baktın testin negatif cıkıyor adet söktürücü alırsın

Sen yinede bir test yap cicegim belki gec döllenmedir bilemeyizki baktın testin negatif cıkıyor adet söktürücü alırsın
Kuzum 1.5 ay önce 7 gün süren regl oldum.. Ondna beridirde ilişki yk :) teste gerek yk.. Bide baya lekelenme oldu yani.. Biraz peçeteye gelendne değil.. Bildiğin akıntı ama kesildi gelmedi deli olcam

Kuzum 1.5 ay önce 7 gün süren regl oldum.. Ondna beridirde ilişki yk :) teste gerek yk.. Bide baya lekelenme oldu yani.. Biraz peçeteye gelendne değil.. Bildiğin akıntı ama kesildi gelmedi deli olcam
Sen yinede test yap kafamız rahat olsun söktürücüye baslarsın hemen varsa evde yap hatta simdi kuzum

Moralcağızlarm bozk anam
Herşey üst üste.. Aslında cok pozitifimdir ama bu regl gelmemesi çıldırtıyor...
Geciktikce stres yaptırır o namıssız bilirim biliyorsun benimde birgün bile sürmeyen lekelenmem olmustu gebelik sanmıstım testte negatifi görünce söktürücü kullandım o baya rahatlatmıstı beni sende ihmal etme bugün yarın kullanmaya basla bebegim

Sen yinede test yap kafamız rahat olsun söktürücüye baslarsın hemen varsa evde yap hatta simdi kuzum
Var kuzumda içimden gelmiyor.. Yarına kdar bekliyecem bakalım.. Hani reglden snra olmayan ilişkiyle olmas zatende birde fitil tedavisi gördüm acebe ondanmı bilemedm

Öyle yaparm sanrm bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…