Ne güzel bir huyE vala valabnm sevdgim bi huyum var sahsen. Hangi konu olursa olsun pek takan biri deilmdir. Anlik yasar gecerim. Bebek dusundumuzden aydan beri hep erknden test yapardim. Ama o yapma asamasinda hep tadini cikarmya calistim. Aklimda miydi? Evet.
Belirti de ariodum valla ne yalan solim. Ama dedgim gibi cok takan biri deilm.4. Ayimda bebgim geldi.belki de o yuzden hemen tuttu bilemiorm.
Bastan beri de korunma yontemi olmayan geri cekilmeyle korunduk.
Kismeti varmis ki geldi diorm. Bide hamile kaldgim ay hem kps sinavim vardi hem de misaflerim vardi. Belki bu da kafa daginikligi yapmistr
Sen gelene kadar ben gittim cicegim sensn o bitane haYa aslnda kisiye bagli ya da yapilan asiya. Bnm mesela kucukken kolumu sisirrdi cok agrrdi. Ama bu sfer 2 doz asimi oldum . Eve gelir gelmez ikisinde de buz koydum bi sure ustune hic agrimadi. Sadece ilk gunler agirlasma hissediosun. Ustune de yatmiosun bikac gun. O kdr yani.ole korkulacak bisey yok genel olrak. Gelir gelmz buz koy ama
ya sen bitanesin haa ❤
Sukur bu isimz de bitti eve donuoz birazdan.
Aferim benim cicegimeAynen inşallah :) ama takmıyorum ya takmamaya karar verdim
3 gün gecikmis kuzum ayyy insallah gelmezde gebe kalmıs olursun insallahNanacım hala gelen yok benimde, bekliyorum ama kasıklarımda cok agrı var yarın belki gelir inş gelmez ama
21 haftalikta olmustum canımAaa sen erken olmussun asiyi beni unuttu saglik ocagi galibatesekkur ederim balim tavsiye icin
Kim gelmedi kiCok yordulr seni galiba. Bu sefer kimler geldi
Aynen katılıyorum bende kafama takmadan hep yanaşıyordum bebek işine olursa olur olmazsa allahin bi bildigi vardir diyip girdik bu yola bende 5. Ayda hamile kaldım ama eşim gibi stres yapsaydim belkide tam tersi olurdu o daha cok istiyordu her ay test alip gelirdiE vala valabnm sevdgim bi huyum var sahsen. Hangi konu olursa olsun pek takan biri deilmdir. Anlik yasar gecerim. Bebek dusundumuzden aydan beri hep erknden test yapardim. Ama o yapma asamasinda hep tadini cikarmya calistim. Aklimda miydi? Evet.
Belirti de ariodum valla ne yalan solim. Ama dedgim gibi cok takan biri deilm.4. Ayimda bebgim geldi.belki de o yuzden hemen tuttu bilemiorm.
Bastan beri de korunma yontemi olmayan geri cekilmeyle korunduk.
Kismeti varmis ki geldi diorm. Bide hamile kaldgim ay hem kps sinavim vardi hem de misaflerim vardi. Belki bu da kafa daginikligi yapmistr
Gelenler eşin tarafı galiba canımKim gelmedi kikapiya yazi ascam en son Korona Dolayisi Ile Misafir Kabul Etmiyoruz
Ben de önümüzdeki ay daha rahat olmaya çalışayım bakayım ne olacakAynen katılıyorum bende kafama takmadan hep yanaşıyordum bebek işine olursa olur olmazsa allahin bi bildigi vardir diyip girdik bu yola bende 5. Ayda hamile kaldım ama eşim gibi stres yapsaydim belkide tam tersi olurdu o daha cok istiyordu her ay test alip gelirdiama anne adayinin takamamasinın büyük rolü var kızlar
Nasil da anliyorGelenler eşin tarafı galiba canım
HAha bencedeKim gelmedi kikapiya yazi ascam en son Korona Dolayisi Ile Misafir Kabul Etmiyoruz
Öyle canım birseyi cokta istememek lazımmıs rabbim vermez vermez ona karsı geldigimizi hisseder bir verir bizi onun dertleriyle sınava cekerBenim hamileliklerim biraz sıkıntılı canım ilk gebeligimde yoğun bakımda yattım ikinci gebeliğim karnimda öldü üçüncü gebeliğim erken doğum oldu. Mübarek gece bi cesaret Rabbim gonlumden geceni biliyor eşimle dua edip sırf bebek için korunmasız ilişki oldu. Sonrasında hep korunduk. Rabbim eğer kız evlat nasip ettiyse tek seferde de olur dedim ama olmuyosa vardır Rabbimin bir bildiği zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum
Yok ilgiden değil şehir dışına gidip gelmesi gerekiyor işi gereği bende bu aralar yanlız kalmak istemiyorum cocuk da var hem aklımda onda kalıyorAyyy benimki de oyle ya ne bu erkeklerden cektigimiz bbeee .. ilgilenmiyor diye mi tartisiyorsunuz.
Sen harika bir detaysinBir gün okyanusta yol alan bir gemi kaza geçirerek battı. Gemiden tek bir kişi sağ kurtuldu. Dalgalar bu adamı küçük ıssız bir adaya kadar sürükledi.
Adam ilk günler kendisini kurtarması için Allahü Teala’ya yalvardı ve yardım bulurum umuduyla ufka baktı. Ama ne gelen oldu ne giden…
Daha sonra rüzgardan yağmurdan ve vahşi hayvanlardan korunmak için ağaç dallarından ve yapraklarından bir kulübe yaptı. Sahilde bulduğu gemiden arta kalan konserve pusula gibi eşyaları bu kulübeye koydu. Günler hep aynı şekilde geçiyordu.Balıkavlıyor pişirip yiyor ve ufku gözlüyordu. Allahü Teala’ya dua ediyordu.
Bir gün tatlı su getirebilmek için yola koyulmuştu. Döndüğünde bir de ne görsün binbir emekle yaptığı ve tek tutunduğu dal olan tahta kulübesi alevler içerisinde cayır cayır yanıyordu… Başına gelebilecek en kötü şeydi bu. Keder ve öfke içinde donakaldı. Artık bu ıssız adada başını sokabileceği bir kulübesi bile kalmamıştı.
Bu üzüntüyle Allahım bunu bana nasıl yapabildin diye feryat etti. O geceyi üzüntü ve keder içinde geçirdi.O kadar dua ettiği halde bu olayı başına getirmesinden dolayı Allahü Teala’ya sitemler etti.
Ertesi sabah erken saatlerde adaya yaklaşmakta olan bir geminin düdük sesiyle uyandı. Onu kurtarmaya geliyorlardı.
Benim burada olduğumu nasıl anladınız? diye sordu bitkin adam kendisini kurtaranlara.
Cevap onu hem şaşırttı hem de çok utandırdı:
“Dumanla verdiğiniz işareti gördük”
Bu hikayeden sonra sizin aklınıza bu ayet-i kerime ve hadis-i şerif gelmedi mi ?
(Hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinize; sevdiğiniz şey de, kötülüğünüze olabilir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir.) [Bakara 216]
Ha dogru . Sehir icinde kalicak bir pozisyon yok mu ? Guven oluyor evde koca oluncaYok ilgiden değil şehir dışına gidip gelmesi gerekiyor işi gereği bende bu aralar yanlız kalmak istemiyorum cocuk da var hem aklımda onda kalıyor
Yaa biliyorum ama profil resmi etiket yapınca çok küçük gözüküyo çıkaramıyorumYanlıs nanayı etiketliyorsun balam seni birgün vuracakananın adınıdamı bilmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?