Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya aslnda kisiye bagli ya da yapilan asiya. Bnm mesela kucukken kolumu sisirrdi cok agrrdi. Ama bu sfer 2 doz asimi oldum . Eve gelir gelmez ikisinde de buz koydum bi sure ustune hic agrimadi. Sadece ilk gunler agirlasma hissediosun. Ustune de yatmiosun bikac gun. O kdr yani.ole korkulacak bisey yok genel olrak. Gelir gelmz buz koy ama
Ayyyy kocan evdeyse sen gelme benden sana 24saat kafa tatili
ya sen bitanesin haa ❤
Sukur bu isimz de bitti eve donuoz birazdan.

Yok kızzzzzz, hiç çıkmadı dümdüz. Zayıfladım ben 2 kiloya yakın. Daha çıkması için 10 fırın ekmek yemem lazım.

Senin var mı biraz yoksa göbüşün?
Olmazmı anlamadım ki çok erken bence çıkması için dedimki kilo aldım herhalde tartıya bi çıktım 2 kilo vermişim sanırım benim bebe iri olcak

Benim hamileliklerim biraz sıkıntılı canım ilk gebeligimde yoğun bakımda yattım ikinci gebeliğim karnimda öldü üçüncü gebeliğim erken doğum oldu. Mübarek gece bi cesaret Rabbim gonlumden geceni biliyor eşimle dua edip sırf bebek için korunmasız ilişki oldu. Sonrasında hep korunduk. Rabbim eğer kız evlat nasip ettiyse tek seferde de olur dedim ama olmuyosa vardır Rabbimin bir bildiği zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum

Olmazmı anlamadım ki çok erken bence çıkması için dedimki kilo aldım herhalde tartıya bi çıktım 2 kilo vermişim sanırım benim bebe iri olcak

Bebişin ölçülerini almış mıydın ultrasonda? Ben bişey yiyemiyorum ki kilo alayım. Hep tok geziyorum, sende var mı iştah artışı canım?

Ohhh missss
Maşallah be iyi geziyosun kız. Benim koltuktan kalkmaya halim yok. Evde oturuyoruz ne yapalım. İşte tatil oldu, ohh evdeyim
Ay ilk aylar ben de yapismistim koltuga paso yattim valla. Uzun zamndr market alisveriisine cikmamistm. Bide dogumdan once son kez cikim dedimdi. Kocayi ii zarara soktum 2 gundur. bundan sonra ev islri var
Meslegini unuttum yaa. Ogretmn miydn

Ay ilk aylar ben de yapismistim koltuga paso yattim valla. Uzun zamndr market alisveriisine cikmamistm. Bide dogumdan once son kez cikim dedimdi. Kocayi ii zarara soktum 2 gundur. bundan sonra ev islri var
Meslegini unuttum yaa. Ogretmn miydn

İyi yaptın canım, yap bakalım son alışverişlerini de. Bundan sonra artık bebişle çıkarsın gezmelere. Yok, öğretmen değilim canım. Ama hamilelere izin verildi ya 12 gün. Kendi işimiz olduğu için ben istediğim zaman izinliyim.

Hiii anldim. Oh valla. Basim agridi eve belim agridi evee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…