Ya aslnda kisiye bagli ya da yapilan asiya. Bnm mesela kucukken kolumu sisirrdi cok agrrdi. Ama bu sfer 2 doz asimi oldum . Eve gelir gelmez ikisinde de buz koydum bi sure ustune hic agrimadi. Sadece ilk gunler agirlasma hissediosun. Ustune de yatmiosun bikac gun. O kdr yani.ole korkulacak bisey yok genel olrak. Gelir gelmz buz koy amaKizlarrrr bi gelip gidiyorum ama artik biraz daha musaitim son 2 haftadir 9-10 dan once eve girmedim isyerinde elaminimiz evlendi 27sinden beri izinde cok sukur rahata ericem insallah yarin donuyo bu arada sabah saglik ocagina gidicem asi icin cagirdilar tetenoz asisiymis F Fatma KTL sen asiyi olmussundur kuzum bikac yerde okudum cok fazla acidigini hatta birgun boyunca kolunu kullanamadigini falan yazmis millet korkuttular beni
Ayyyy kocan evdeyse sen gelme benden sana 24saat kafa tatili
Olmazmı anlamadım ki çok erken bence çıkması için dedimki kilo aldım herhalde tartıya bi çıktım 2 kilo vermişimYok kızzzzzz, hiç çıkmadı dümdüz.Zayıfladım ben 2 kiloya yakın. Daha çıkması için 10 fırın ekmek yemem lazım.
Senin var mı biraz yoksa göbüşün?
Aynen inşallah :) ama takmıyorum ya takmamaya karar verdimAllah var gam yok balam öyle bile olsa gecikmeden gelir insallahta birde onun stresini yasamazsın
Olmazmı anlamadım ki çok erken bence çıkması için dedimki kilo aldım herhalde tartıya bi çıktım 2 kilo vermişimsanırım benim bebe iri olcak
Nanacım hala gelen yok benimde, bekliyorum ama kasıklarımda cok agrı var yarın belki gelir inş gelmez amaFakirLerin avuntusu
Yumusacik oldum HaTabi ki yok
Kocayla küstüm oturuyorum bendeYumusacik oldum Haohh miss
3 saat gezdim pertim cikti yeminle.
Napionz
Senin adam napti.Kocayla küstüm oturuyorum bende
Gozumu kapatsam sızacam . Sonra da gece baykus olurumDimi yaaaaa
Ohhh missssYumusacik oldum Haohh miss
3 saat gezdim pertim cikti yeminle.
Napionz
Ay ilk aylar ben de yapismistim koltugaOhhh missss
Maşallah be iyi geziyosun kız. Benim koltuktan kalkmaya halim yok.Evde oturuyoruz ne yapalım. İşte tatil oldu, ohh evdeyim
Ne iştahı ben kusmaktan yemek yiyemiyorum ki akşama kadar kusuyorum bitmedi bi bitmediBebişin ölçülerini almış mıydın ultrasonda? Ben bişey yiyemiyorum ki kilo alayım.Hep tok geziyorum, sende var mı iştah artışı canım?
Ay ilk aylar ben de yapismistim koltugapaso yattim valla. Uzun zamndr market alisveriisine cikmamistm. Bide dogumdan once son kez cikim dedimdi. Kocayi ii zarara soktum 2 gundur. bundan sonra ev islri var
Meslegini unuttum yaa. Ogretmn miydn
Hiii anldim. Oh valla. Basim agridi eve belim agridi eveeİyi yaptın canım, yap bakalım son alışverişlerini de. Bundan sonra artık bebişle çıkarsın gezmelere. Yok, öğretmen değilim canım. Ama hamilelere izin verildi ya 12 gün. Kendi işimiz olduğu için ben istediğim zaman izinliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?