Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de uzun zamndr oyleyim artk. Huyunu bildgim icin gerek gormuorm tartsmaya. Bazen yuzune guluorm istemsiz pis oluo
Aynen konuşsan ne oluyor ki aynı yani bir de niye konuşmuyon diyor ben hangi odaya gidersem laptopu kucağında pesimden geliyor ama bıraktı şimdi o yatakodasinda ben oturma odasindayim

Aynen konuşsan ne oluyor ki aynı yani bir de niye konuşmuyon diyor ben hangi odaya gidersem laptopu kucağında pesimden geliyor ama bıraktı şimdi o yatakodasinda ben oturma odasindayim
Gelmesi yetmio iste anlamiolr sırnasmalari gerekio bize .ki biz de azcik yumusayalm. Aman erkk kafasi yaa naplm. Baska seyden acisini cikr sen de

Kızlar iyi akşamlar yeni anneler var galiba aramızda ne güzel darısı bizim başımıza bizim de yazsın mesajımızı altında şu kadar haftalık bebişim diye rahat da olamıyor ki insan, o stresten olmuyor, olmadıkça ben stres yapıyorum nasıl bir kısır döngüdür yok mu şu işin bir kolayı, valla anne adayları biliyor da söylemiyorsanız küserim

Evet. Ama bnmkisi kaac ay sonra belirginlesti. Belki bazilrinda erkn oluodur. Tam bilemicem

Misafrler mi yinee
Evet ya misafirler benim ustumde bi ağırlık var hareket edesim yok . Mubarekler geliyor da geliyor
Derisi ince olanlarda daha,cabuk belirginlesiyor demekk ki

E vala vala bnm sevdgim bi huyum var sahsen. Hangi konu olursa olsun pek takan biri deilmdir. Anlik yasar gecerim. Bebek dusundumuzden aydan beri hep erknden test yapardim. Ama o yapma asamasinda hep tadini cikarmya calistim. Aklimda miydi? Evet.
Belirti de ariodum valla ne yalan solim. Ama dedgim gibi cok takan biri deilm.4. Ayimda bebgim geldi.belki de o yuzden hemen tuttu bilemiorm.
Bastan beri de korunma yontemi olmayan geri cekilmeyle korunduk.
Kismeti varmis ki geldi diorm. Bide hamile kaldgim ay hem kps sinavim vardi hem de misaflerim vardi. Belki bu da kafa daginikligi yapmistr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…