Ay ne biliyim bazen artık konuşmak yerine susmayi tercih edersin ya su an o moddayım ona karşıSenin adam napti.
Gecen de biz kucuk bi tartsma yasadik. Iicene agladim zırladim. Sonradan gelip aldi gonlumu okuz.
Ne iştahı ben kusmaktan yemek yiyemiyorum ki akşama kadar kusuyorum bitmedi bi bitmedi
Ben de uzun zamndr oyleyim artk. Huyunu bildgim icin gerek gormuorm tartsmaya. Bazen yuzune guluorm istemsizAy ne biliyim bazen artık konuşmak yerine susmayi tercih edersin ya su an o moddayım ona karşı
Aynen konuşsan ne oluyor ki aynı yani bir de niye konuşmuyon diyor ben hangi odaya gidersem laptopu kucağında pesimden geliyor ama bıraktı şimdi o yatakodasinda ben oturma odasindayimBen de uzun zamndr oyleyim artk. Huyunu bildgim icin gerek gormuorm tartsmaya. Bazen yuzune guluorm istemsizpis oluo
Niye yaaaaaAy ne biliyim bazen artık konuşmak yerine susmayi tercih edersin ya su an o moddayım ona karşı
Gelmesi yetmio iste anlamiolrAynen konuşsan ne oluyor ki aynı yani bir de niye konuşmuyon diyor ben hangi odaya gidersem laptopu kucağında pesimden geliyor ama bıraktı şimdi o yatakodasinda ben oturma odasindayim
Noldiiiii bu ne haaalgeldim geldim
Bizimki biraz işkolik bizim tartışmalar hep o yüzden artık değişmeyeceğini anladım ondanNiye yaaaaa
Banyodan sonra öyle olur hep yaGozumu kapatsam sızacam . Sonra da gece baykus oluruminsllh dayanirim
Kız sen gene yiyebiliyormuşsun ben hastanelik oluyorumAl benden de o kadar ya. Şu 3 ayı atlatsak inşallah, biraz normale dönülüyomuş.
Cok yoğunum bu aralarNoldiiiii bu ne haaal
Ayyy benimki de oyle ya ne bu erkeklerden cektigimiz bbeee .. ilgilenmiyor diye mi tartisiyorsunuz.Bizimki biraz işkolik bizim tartışmalar hep o yüzden artık değişmeyeceğini anladım ondan
Evet. Ama bnmkisi kaac ay sonra belirginlesti. Belki bazilrinda erkn oluodur. Tam bilemicemCanlar bu göğüslerde damarlarin belirgin olmasi nasil birsey? Böyle mavi mavi görünmesimi?
Misafrler mi yineeCok yoğunum bu aralarhep bi telase icindeyim
Evet ya misafirlerEvet. Ama bnmkisi kaac ay sonra belirginlesti. Belki bazilrinda erkn oluodur. Tam bilemicem
Misafrler mi yinee
E vala valaKızlar iyi akşamlaryeni anneler var galiba aramızda ne güzel darısı bizim başımıza bizim de yazsın mesajımızı altında şu kadar haftalık bebişim diye rahat da olamıyor ki insan, o stresten olmuyor, olmadıkça ben stres yapıyorum nasıl bir kısır döngüdür yok mu şu işin bir kolayı, valla anne adayları biliyor da söylemiyorsanız küserim
Cok yordulr seni galiba. Bu sefer kimler geldiEvet ya misafirlerbenim ustumde bi ağırlık var hareket edesim yok . Mubarekler geliyor da geliyor
Derisi ince olanlarda daha,cabuk belirginlesiyor demekk ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?