Buralardayım canım ne yapıyorsun nasılsın nanam
Canımız nanamız anamızBal0ncuk cicegim
(Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allah’tan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz.) [Buhari] Hadis-i Şerif(EZAN)
Allah sendende razı olsun canım benim. İnan buna 9ay normal kanaması oldu içecegi suyu bile kalkıp alamazdi. Ama sadece 9ay çekti sindi dünya yakışıklısı bi oğlu var. İkinci hamileligide aynı geçti. Ama iki cocugununda hicbiyerinde birşey yok okadar güzellerkiAllah senden razı olsun ne kadar mutlu ettin şu yazınla bende artık bebeğimin tutunacağına inanıyorum çünkü rabbim onun huzurunu veriyor kalbime
Fal yorumlayanlar gibi kurayım mi cumleleri, canım sen diye başlayıpBende şok olcakmiyim canım bakalim benle ilgili ne diycen
Ayni senin gibi tanıdığım var canim benim hissettiğini söylüyor gerçekten çıkıyor aklima o ablayı getirdin bir an ☺ eşimin tayin yerine çıkacağı köye kadar söylemişti inanmamıştım fakat gerçekten nokta atışıyla çıkmıştısonrasinda inanmistim her seferinde birsey sorar olmustum artik sende böyle yorumlar yapinca gerçekten kimi insanin ilk icine doğan doğru çıkabiliyor diye düşünüyorum, nerden bildin diye de sormustum özellikle öyle hissetmistim demisti
Ayyy hadi insallah kuzumhislerini özletme iyi geliyor böyle
Kırmızılar göründü tam gününde
Rabbim bana bu konuda çok şükür hep bir umut verdi ben çevreme de diyodum ben hamile kalacağıma inanıyorum hemde yürekten. Yürekten inanmak rabbimin en sevdiği inanç şekldiir bence hani dilden değil tüm benliğimle inanıyorum yüce rabbim beni nasıl Annemin rahmine düşürdüyse bana da hayırlısıyla bir evlat nasip edecek ve namazlarımdan sonra ettiğim dualar aklıma geliyo diyorum ki rabbim bunu bana bu ay boşuna bahşetmedi rabbim bu bebeyi kucağına almayı nasip etmeyeck olsaydı rahmine düşürmezdi diye kendimi motive ediyorum Allah senin ve cümlemizin evlatlarına hayırlı ömür versin rabbim kimseyi evlat hasretiyle de sınamasın burdakigüm arkadaşlarımızın hamilelik haberini de almayı nasip etsin amin. Ben de oğlum olacağına inanıyorum ve bu his öyle böyle değil her yerde karşıma çıkıyoAllah sendende razı olsun canım benim. İnan buna 9ay normal kanaması oldu içecegi suyu bile kalkıp alamazdi. Ama sadece 9ay çekti sindi dünya yakışıklısı bi oğlu var. İkinci hamileligide aynı geçti. Ama iki cocugununda hicbiyerinde birşey yok okadar güzellerkibazen diyorum yasamasa benim oğlum yasamazdi yoğun bakımda mi yatmadım yemedik iğne görmedik tedavi kalmadı. Ama dünya yakışıklısı bi oğlum var görsen teyzesi öldürmeyen Rabbim öldürmüyor biz telaşlanıyoruz cunki ona birşey olacak korkusu herzaman olacak bizde Rabbim cumle evlatlarımızı korusun sende hayırlısıyla kucağına alacaksın hickimseye kulak aldırma yavruna ve kendine inan. İkinci oğlum doktora kalsa keseydi bebek yoktu ama ben inandım eşim dahil kimse inanmadı ama ben inandım. Cunki anneler herzaman hisseder. Sağlıcakla kucağına al oglusunu insaAllah. İcimemi doğdu oglus olacağı silemedim
Nanan kurban iyiyim balam cay iciyoruz keyfimde yerinde akısına bırskmanın huzurunu yasıyorum sen nasılsın böcegimiz nasılllBuralardayım canım ne yapıyorsun nasılsın nanam
Anan nanan kurban olsunCanımız nanamız anamız
İnşallah balım inşallahAnan nanan kurban olsuninsallah bizimde dualarımız kabul olacak cicegim
Degistirmem ben adını dayler dayi olarak kalırsın benim icinDimi arada çıkıp kehanetlerde bulunayımsonra adimi da kahin dayler olarak değiştirirm
Düzenledim balam neyseki gecikme yasatmadı sana bunada sükürKırmızılar göründü tam günündeyeni bat 10 nisan
Ya o korku bende o kadar çok vardı ki ben bu yüzden çocuk fiikrine hep uzaktımFal yorumlayanlar gibi kurayım mi cumleleri, canım sen diye başlayıp
Sen sanki çok özgüven eksikliği yasamissin, yeni yeni atlatıyor gibisin ama hala acabalarin var. Mesela bebegim olacak ama layıkıyla bakabilecek miyim gibi tedirginsin. Cevrendeki biri de buna sebep olmus biraz, sanki birkac konuda ozguvenini kirmis.
İyi yapıyorsun canımNanan kurban iyiyim balam cay iciyoruz keyfimde yerinde akısına bırskmanın huzurunu yasıyorum sen nasılsın böcegimiz nasılll
Sende sagol balamİyi yapıyorsun canımafiyet olsun oh ne güzel çay gibisi yok iyiyiz bizde sağol bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?