Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen yinede dikkat et annesi işinide yap tabiki ama ağır işleri sakınnnn. Aynen öyle ne güzel dile getirip yazmışsın yürekten edilen duaları geri cevirirmi Rabbim. Heleki kabul etmeyeceği duaya el açtırır mı. Sağlıcakla sen ve bu sitedeki evlat hasretiyle yanan tüm arkadaşlar bebislerinizi kucağınıza alın insaAllah

Öyle canım birseyi cokta istememek lazımmıs rabbim vermez vermez ona karsı geldigimizi hisseder bir verir bizi onun dertleriyle sınava ceker
Her zaman hayırlısını istemeli vardır elbet rabbimin bir bildigi...
Amin canımm. Benden geçti artık dört gözle senin hamilelik haberlerini bekliyorum ve dahası önümüzdeki iki ay içinde ramazan yada öncesinde bebiş haberi alacksın gibi hissediyorum

Nereden nereye gidiyorsunuz video atsana bize
Frankfurtdan - Avusturya dornbine gidiyoruz sabah 8 den itibaren gümrüklerde kapalı olucak mış evimizde olmamız lazım önemli bişey olmadığı sürece evden çıkmamamız lazımmış çıkarsakta 4 kişiden fazla toplu olarak olamayızmış aksi taktirde 3500€ cezası varmış baya sıkı oluyo buralar Allahım sonumuzu hayretsin

Yok ağır iş yapmıyorum ama rahatsızım diye de bütün gün yatmıyorum sabah kalktım yine lekelenme gördüm valla içime en ufak bir şüphe düşmedi çünkü rabbim hemen onun varlığının hissini veriyo valla çoğu zaman gözlerim doluyo rabbim diyorum sana sonsuz hamdü senalar olsun ki beni şereflendirdin böyle bi bebeyle ama ben duanın gücüne de inanıyorum o kadar çok dua aldım ki gerek çevremden gerek bu sitedeki arkadaşlarımdan Allah hepsinden razı olsun niyetleri kabul olsun inşallah rabbimin verdiği herşeye sonsuz hamdü senalar olsun

Amin canımm. Benden geçti artık dört gözle senin hamilelik haberlerini bekliyorum ve dahası önümüzdeki iki ay içinde ramazan yada öncesinde bebiş haberi alacksın gibi hissediyorum
Allahım güzel hislerini bosa cıkarmasın hayırlısıysa gelsin insallah cicegim tesekkür ederim insallah

Yurt dısındaki tedbirler fazla arttırılmıs diyorlardı dogruymus demekki italyada cıkana hapis cezası bile veriliyormus amin canım allah hem kötülüklerden korusun hemde sonumuzu hayırlı kılsın insallah

Tabiki yer gök duayla. Kimin kimin duasıyla ayakta kaldığı belli olmaz. Rabbim yavrunu sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli al kucagina insaAllah

Yurt dısındaki tedbirler fazla arttırılmıs diyorlardı dogruymus demekki italyada cıkana hapis cezası bile veriliyormus amin canım allah hem kötülüklerden korusun hemde sonumuzu hayırlı kılsın insallah
Aynen Avusturya Almanyaya isviçreye sınır ya italyanın Mailand 3 sät uzaklık oyüzden burasıda baya önlem aldı düğünler kermezler seçimler bile iptal oldu

Allh razi olsn cnm bnm. Galiba herkes hayatinda sadece biseyi cok istio. Ben de gecmiste o istedgim sey icin cok hirpaladim kendimi.cok cektim. Surekli dualrimdaydi. Hayrszsa hayrliya cevir die. Cok sukur saldıgim zamnda kismeet oldu. O gunden sonra cok ii anldim iste. Hic bisey zamnndan once olmuo diye. Bu cok klişe bi laf belki ama cok dogru bisey. Cocuk icin de esim tarafi cok isrr ediodu. Hos ben de istiodum da esim pek istekli deildi bazi nedenlerden dolayi. Ben baskiya dayanamadgimi esime soleyince o da kabul etti artk. Ama 4. Ay kismet oldu. Varsa bi sorun tedavi olun yoksa da denemeye devam deyip artk ne zmn olursa.. cok kafaya takinca da olmuo sonucta. O zamn keyfine bakican. Baska caresi yok malesef.cok konustm k.bkma
Sen gelene kadar ben gittim cicegim sensn o bitane ha
Herüf olunca dengesz gidip gelmelr olii
F Fatma KTL canım kaç kilo aldın sen şimdiye kadar merak ettim de
Ayyy en son 10 kilo almistm. Kac gundur cikmiom tartiya korkudan
F Fatma KTL takmamayı nasıl başarıyorsn
Valla canisi dedgim gibi . Huyum bu benm. Biseye canm sklsa iki aglasam salak miyim ben neye agliom kalk baska bisey yap diom kendime. Hemen baska biseye yoneliorm.
F Fatma KTL fatmam nerdesin yine alışverişlerde misin yoksam ❤
Yok qı cay icioz kocylan. Cok sukur bugun alisveris islerim bitti. Artk evde temzlik vakti.
Yeni uyandı kesin
Cay iciyoookk uyumadim bugun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…