Yeni uyandı kesin
Aferim benim cicegime
Nereden nereye gidiyorsunuz video atsana bizeUuff 3 saatlık yolumuz var daha ya midem bulanıyor arabada
Evet iki gün önce gittim bi sıkıntımız yok çok şükür 1250 gr olmuş bebişSende sagol balamkontrollere gidiyormusun hic bahsetmiyorsun
Sen yinede dikkat et annesi işinide yap tabiki ama ağır işleri sakınnnn. Aynen öyle ne güzel dile getirip yazmışsın yürekten edilen duaları geri cevirirmi Rabbim. Heleki kabul etmeyeceği duaya el açtırır mı. Sağlıcakla sen ve bu sitedeki evlat hasretiyle yanan tüm arkadaşlar bebislerinizi kucağınıza alın insaAllahRabbim bana bu konuda çok şükür hep bir umut verdi ben çevreme de diyodum ben hamile kalacağıma inanıyorum hemde yürekten. Yürekten inanmak rabbimin en sevdiği inanç şekldiir bence hani dilden değil tüm benliğimle inanıyorum yüce rabbim beni nasıl Annemin rahmine düşürdüyse bana da hayırlısıyla bir evlat nasip edecek ve namazlarımdan sonra ettiğim dualar aklıma geliyo diyorum ki rabbim bunu bana bu ay boşuna bahşetmedi rabbim bu bebeyi kucağına almayı nasip etmeyeck olsaydı rahmine düşürmezdi diye kendimi motive ediyorum Allah senin ve cümlemizin evlatlarına hayırlı ömür versin rabbim kimseyi evlat hasretiyle de sınamasın burdakigüm arkadaşlarımızın hamilelik haberini de almayı nasip etsin amin. Ben de oğlum olacağına inanıyorum ve bu his öyle böyle değil her yerde karşıma çıkıyo ❤ Ben işimi de yapıyorum valla çünkü diyorum ya rabbim onu bana nnasip edecek inşallah ❤
Hiç yazdı mı bugünYeni uyandı kesin
Masallah böcegimize uyusunda büyüsün icerlerdeEvet iki gün önce gittim bi sıkıntımız yok çok şükür 1250 gr olmuş bebişsağol canımcım
Yazdı ya begene begene gelmeye calıyorHiç yazdı mı bugün
Amin canımm. Benden geçti artık dört gözle senin hamilelik haberlerini bekliyorum ve dahası önümüzdeki iki ay içinde ramazan yada öncesinde bebiş haberi alacksın gibi hissediyorumÖyle canım birseyi cokta istememek lazımmıs rabbim vermez vermez ona karsı geldigimizi hisseder bir verir bizi onun dertleriyle sınava ceker
Her zaman hayırlısını istemeli vardır elbet rabbimin bir bildigi...
Frankfurtdan - Avusturya dornbine gidiyoruzNereden nereye gidiyorsunuz video atsana bize
İnsaAllah vardır bebişİnşallah nanacımmm hayırlısıylaSabah test yapayım dıyorum bakalım inş vardır yoksada çalışmalara devam
Yok ağır iş yapmıyorum ama rahatsızım diye de bütün gün yatmıyorum sabah kalktım yine lekelenme gördüm valla içime en ufak bir şüphe düşmedi çünkü rabbim hemen onun varlığının hissini veriyo valla çoğu zaman gözlerim doluyo rabbim diyorum sana sonsuz hamdü senalar olsun ki beni şereflendirdin böyle bi bebeyle ama ben duanın gücüne de inanıyorum o kadar çok dua aldım ki gerek çevremden gerek bu sitedeki arkadaşlarımdan Allah hepsinden razı olsun niyetleri kabul olsun inşallah rabbimin verdiği herşeye sonsuz hamdü senalar olsunSen yinede dikkat et annesi işinide yap tabiki ama ağır işleri sakınnnn. Aynen öyle ne güzel dile getirip yazmışsın yürekten edilen duaları geri cevirirmi Rabbim. Heleki kabul etmeyeceği duaya el açtırır mı. Sağlıcakla sen ve bu sitedeki evlat hasretiyle yanan tüm arkadaşlar bebislerinizi kucağınıza alın insaAllah
Allahım güzel hislerini bosa cıkarmasın hayırlısıysa gelsin insallah cicegim tesekkür ederim insallahAmin canımm. Benden geçti artık dört gözle senin hamilelik haberlerini bekliyorum ve dahası önümüzdeki iki ay içinde ramazan yada öncesinde bebiş haberi alacksın gibi hissediyorum❤
Yurt dısındaki tedbirler fazla arttırılmıs diyorlardı dogruymus demekki italyada cıkana hapis cezası bile veriliyormusFrankfurtdan - Avusturya dornbine gidiyoruzsabah 8 den itibaren gümrüklerde kapalı olucak mış evimizde olmamız lazım önemli bişey olmadığı sürece evden çıkmamamız lazımmış çıkarsakta 4 kişiden fazla toplu olarak olamayızmış aksi taktirde 3500€ cezası varmış baya sıkı oluyo buralar Allahım sonumuzu hayretsin
Tabiki yer gök duayla. Kimin kimin duasıyla ayakta kaldığı belli olmaz. Rabbim yavrunu sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli al kucagina insaAllahYok ağır iş yapmıyorum ama rahatsızım diye de bütün gün yatmıyorum sabah kalktım yine lekelenme gördüm valla içime en ufak bir şüphe düşmedi çünkü rabbim hemen onun varlığının hissini veriyo valla çoğu zaman gözlerim doluyo rabbim diyorum sana sonsuz hamdü senalar olsun ki beni şereflendirdin böyle bi bebeyle ama ben duanın gücüne de inanıyorum o kadar çok dua aldım ki gerek çevremden gerek bu sitedeki arkadaşlarımdan Allah hepsinden razı olsun niyetleri kabul olsun inşallah rabbimin verdiği herşeye sonsuz hamdü senalar olsun❤
Uykum var diyordu en son telefon elinde uyudumu yoksa
Alah razı olsun canım benim çok şükürTabiki yer gök duayla. Kimin kimin duasıyla ayakta kaldığı belli olmaz. Rabbim yavrunu sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli al kucagina insaAllah
Bakalım göreceğiz gelecek miUykum var diyordu en son telefon elinde uyudumu yoksa
Aynen Avusturya Almanyaya isviçreye sınır ya italyanın Mailand 3 sät uzaklık oyüzden burasıda baya önlem aldı düğünler kermezler seçimler bile iptal olduYurt dısındaki tedbirler fazla arttırılmıs diyorlardı dogruymus demekki italyada cıkana hapis cezası bile veriliyormusamin canım allah hem kötülüklerden korusun hemde sonumuzu hayırlı kılsın insallah
Allh razi olsn cnm bnm. Galiba herkes hayatinda sadece biseyi cok istio. Ben de gecmiste o istedgim sey icin cok hirpaladim kendimi.cok cektim. Surekli dualrimdaydi. Hayrszsa hayrliya cevir die. Cok sukur saldıgim zamnda kismeet oldu. O gunden sonra cok ii anldim iste. Hic bisey zamnndan once olmuo diye. Bu cok klişe bi laf belki ama cok dogru bisey. Cocuk icin de esim tarafi cok isrr ediodu. Hos ben de istiodum da esim pek istekli deildi bazi nedenlerden dolayi. Ben baskiya dayanamadgimi esime soleyince o da kabul etti artk. Ama 4. Ay kismet oldu. Varsa bi sorun tedavi olun yoksa da denemeye devam deyip artk ne zmn olursa.. cok kafaya takinca da olmuo sonucta. O zamn keyfine bakican. Baska caresi yok malesef.cok konustm k.bkmaNe güzel bir huyben de tadını çıkarıyorum da olmadıkça üzülüyorum folik asit fazlası çıktı tahlillerimde, içe içe bir hal oldum Allahım inşallah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin güzel güzel imreniyorum size sizin de az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Herüf olunca dengesz gidip gelmelr oliiSen gelene kadar ben gittim cicegim sensn o bitane ha
Ayyy en son 10 kilo almistm. Kac gundur cikmiom tartiya korkudan
Valla canisi dedgim gibi . Huyum bu benm. Biseye canm sklsa iki aglasam salak miyim ben neye agliom kalk baska bisey yap diom kendime. Hemen baska biseye yoneliorm.
Yok qı cay icioz kocylan. Cok sukur bugun alisveris islerim bitti. Artk evde temzlik vakti.
Cay iciyoookkYeni uyandı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?