Canım adet olmadım
Allh razi olsn cnm bnm. Galiba herkes hayatinda sadece biseyi cok istio. Ben de gecmiste o istedgim sey icin cok hirpaladim kendimi.cok cektim. Surekli dualrimdaydi. Hayrszsa hayrliya cevir die. Cok sukur saldıgim zamnda kismeet oldu. O gunden sonra cok ii anldim iste. Hic bisey zamnndan once olmuo diye. Bu cok klişe bi laf belki ama cok dogru bisey. Cocuk icin de esim tarafi cok isrr ediodu. Hos ben de istiodum da esim pek istekli deildi bazi nedenlerden dolayi. Ben baskiya dayanamadgimi esime soleyince o da kabul etti artk. Ama 4. Ay kismet oldu. Varsa bi sorun tedavi olun yoksa da denemeye devam deyip artk ne zmn olursa.. cok kafaya takinca da olmuo sonucta. O zamn keyfine bakican. Baska caresi yok malesef.cok konustm k.bkma
Herüf olunca dengesz gidip gelmelr olii
Ayyy en son 10 kilo almistm. Kac gundur cikmiom tartiya korkudan
Valla canisi dedgim gibi . Huyum bu benm. Biseye canm sklsa iki aglasam salak miyim ben neye agliom kalk baska bisey yap diom kendime. Hemen baska biseye yoneliorm.
Yok qı cay icioz kocylan. Cok sukur bugun alisveris islerim bitti. Artk evde temzlik vakti.
Cay iciyoookkuyumadim bugun
Zor bir sürecten geciyoruz koca dünya ayaklandı valla insallah cabuk atlatırızAynen Avusturya Almanyaya isviçreye sınır ya italyanın Mailand 3 sät uzaklık oyüzden burasıda baya önlem aldı düğünler kermezler seçimler bile iptal oldu
Inşallah yaZor bir sürecten geciyoruz koca dünya ayaklandı valla insallah cabuk atlatırız
Gercekten yürekten öyle hissediyorum. Senin ve diğer arkadaşların hamilelik haberini duymak nasip olucak insaAllah Ve herzaman dualarimdasiniz iyiki tanıdım N Nana Ana L LoriklorikAllahım güzel hislerini bosa cıkarmasın hayırlısıysa gelsin insallah cicegim tesekkür ederim insallah
Bende öyleyim cıkmam gerekiyor suan bir denk gelemedikAllh razi olsn cnm bnm. Galiba herkes hayatinda sadece biseyi cok istio. Ben de gecmiste o istedgim sey icin cok hirpaladim kendimi.cok cektim. Surekli dualrimdaydi. Hayrszsa hayrliya cevir die. Cok sukur saldıgim zamnda kismeet oldu. O gunden sonra cok ii anldim iste. Hic bisey zamnndan once olmuo diye. Bu cok klişe bi laf belki ama cok dogru bisey. Cocuk icin de esim tarafi cok isrr ediodu. Hos ben de istiodum da esim pek istekli deildi bazi nedenlerden dolayi. Ben baskiya dayanamadgimi esime soleyince o da kabul etti artk. Ama 4. Ay kismet oldu. Varsa bi sorun tedavi olun yoksa da denemeye devam deyip artk ne zmn olursa.. cok kafaya takinca da olmuo sonucta. O zamn keyfine bakican. Baska caresi yok malesef.cok konustm k.bkma
Valla canisi dedgim gibi . Huyum bu benm. Biseye canm sklsa iki aglasam salak miyim ben neye agliom kalk baska bisey yap diom kendime. Hemen baska biseye yoneliorm.
Yok qı cay icioz kocylan. Cok sukur bugun alisveris islerim bitti. Artk evde temzlik vakti.
Ohh keyif yapıyorsunuz valla iyi yapıyorsunuz ben de birazdan şimdi dönücem gruba tel görüşmesi yapıyorumAllh razi olsn cnm bnm. Galiba herkes hayatinda sadece biseyi cok istio. Ben de gecmiste o istedgim sey icin cok hirpaladim kendimi.cok cektim. Surekli dualrimdaydi. Hayrszsa hayrliya cevir die. Cok sukur saldıgim zamnda kismeet oldu. O gunden sonra cok ii anldim iste. Hic bisey zamnndan once olmuo diye. Bu cok klişe bi laf belki ama cok dogru bisey. Cocuk icin de esim tarafi cok isrr ediodu. Hos ben de istiodum da esim pek istekli deildi bazi nedenlerden dolayi. Ben baskiya dayanamadgimi esime soleyince o da kabul etti artk. Ama 4. Ay kismet oldu. Varsa bi sorun tedavi olun yoksa da denemeye devam deyip artk ne zmn olursa.. cok kafaya takinca da olmuo sonucta. O zamn keyfine bakican. Baska caresi yok malesef.cok konustm k.bkma
Ne kusuru, ne güzel dedinAllh razi olsn cnm bnm. Galiba herkes hayatinda sadece biseyi cok istio. Ben de gecmiste o istedgim sey icin cok hirpaladim kendimi.cok cektim. Surekli dualrimdaydi. Hayrszsa hayrliya cevir die. Cok sukur saldıgim zamnda kismeet oldu. O gunden sonra cok ii anldim iste. Hic bisey zamnndan once olmuo diye. Bu cok klişe bi laf belki ama cok dogru bisey. Cocuk icin de esim tarafi cok isrr ediodu. Hos ben de istiodum da esim pek istekli deildi bazi nedenlerden dolayi. Ben baskiya dayanamadgimi esime soleyince o da kabul etti artk. Ama 4. Ay kismet oldu. Varsa bi sorun tedavi olun yoksa da denemeye devam deyip artk ne zmn olursa.. cok kafaya takinca da olmuo sonucta. O zamn keyfine bakican. Baska caresi yok malesef.cok konustm k.bkma
Döndüm dönduuumm
Aminn n.. Rabbim isteğen bütün mümin kullarına nasip etsin..Gercekten yürekten öyle hissediyorum. Senin ve diğer arkadaşların hamilelik haberini duymak nasip olucak insaAllah Ve herzaman dualarimdasiniz iyiki tanıdım N Nana Ana L LoriklorikAybush ismini hatırlayamadığım evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm diğer arkadaşlar en kısa zamanda hamile olduğunuzu öğrenin insaAllah . F Fatma KTL Maisiyah345 diğer hamile tüm arkadaşlar sizlerde hayırlısıyla kucaginiza alın yavrularınızı insaAllah
Bennn de istiyorumFal yorumlayanlar gibi kurayım mi cumleleri, canım sen diye başlayıp
Sen sanki çok özgüven eksikliği yasamissin, yeni yeni atlatıyor gibisin ama hala acabalarin var. Mesela bebegim olacak ama layıkıyla bakabilecek miyim gibi tedirginsin. Cevrendeki biri de buna sebep olmus biraz, sanki birkac konuda ozguvenini kirmis.
Sen gelirken ben giderim yineOhh keyif yapıyorsunuz valla iyi yapıyorsunuz ben de birazdan şimdi dönücem gruba tel görüşmesi yapıyorum
Amin insllh cnm.Ne kusuru, ne güzel dedinHayırlı zamanda benim de dilimde olan sağlıkla
Allh razi olsn cnmGercekten yürekten öyle hissediyorum. Senin ve diğer arkadaşların hamilelik haberini duymak nasip olucak insaAllah Ve herzaman dualarimdasiniz iyiki tanıdım N Nana Ana L LoriklorikAybush ismini hatırlayamadığım evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm diğer arkadaşlar en kısa zamanda hamile olduğunuzu öğrenin insaAllah . F Fatma KTL Maisiyah345 diğer hamile tüm arkadaşlar sizlerde hayırlısıyla kucaginiza alın yavrularınızı insaAllah
Tamm simdi berabrr cikalm sonra gelirizBende öyleyim cıkmam gerekiyor suan bir denk gelemedik
Amiiinn insallah Allah,razi olsunGercekten yürekten öyle hissediyorum. Senin ve diğer arkadaşların hamilelik haberini duymak nasip olucak insaAllah Ve herzaman dualarimdasiniz iyiki tanıdım N Nana Ana L LoriklorikAybush ismini hatırlayamadığım evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm diğer arkadaşlar en kısa zamanda hamile olduğunuzu öğrenin insaAllah . F Fatma KTL Maisiyah345 diğer hamile tüm arkadaşlar sizlerde hayırlısıyla kucaginiza alın yavrularınızı insaAllah
Bahsettiğim abla da ayni hissetmedim mi birsey diyemem der mesela sonra baska zaman kendisi birsey demeden söylerBenim de her zaman içimden gelmez ama bazen çok bi şeyler hissedip soylerim, olumsuz bsy soylemem amahic sevmem olumsuz konusmayi
Sen ne alemdesinYeni gebe olan varmıgüzel haberler bekliyorumm
Regl olmadım daha :) bugun 27 günüm.. Soğan kürü yaptım. Hayıt yaptım adetim geciktiSen ne alemdesin
Belki deeeee gecikmemistirRegl olmadım daha :) bugun 27 günüm.. Soğan kürü yaptım. Hayıt yaptım adetim gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?