- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
Yok canım seninki geç gelişiyor diye birşey yok. 9 haftaya kadar kalp sesi duymayabilirsin endişelenme. Şimdi gitsen belki duyarsın bile.Yaa maşallah sen çok erken duymuşsun benim doktor hiçbişey demedi sadece 5+6 dayken gittiğimde yolk saç göründü başka da bişey demedi o zaman geç mi olgunlaşıyo benim bebek şu an 6+3 teyim bende dedim artık 8 haftayı bitirince gider kalp atışını dinlerim evet bide evdeyim bütün gün virüs yüzünden zaman geçmiyo
Ben kırıcı alaycı bir tavırla yaklaşılmasına karşıyım birincisi bu ayriyeten herkesin belirtileri hamileliği aynı değildir yani hiç keseyi görmeden bile betahcg nin kaç kat artışıyla bile ikiz gebelik anlaşıyo hoş bu doktor sana ultrasonla bakmış ikiz gebelik demiş adamın 15 yıllık doktorun olduğunu yazmışsın bu adam çaylak değil ruh hastası da değilse sanki ilk kez mi hamile kalıyorsun ki sana ikiz gebelik desin ben yorumları okumadım kim ne yazmış bilmiyorum ama ben doktorum ne dese ona inanırım tamam ikiz olmasa bile hadi tek gebelik olsun kimsenin kimseyi aşağılamasına dalga geçmesine gerek yok senin hormonlar da tavandır aslında yanlış anlaşılmaya yanlış anlamaya fırsat vermeyelim ben daha hiç kimseyle paylaşmazken gelip burada paylaştım burası bize çevremizden daha samimi geliyo ondan sen de bunu ilk bizimle paylaştın içini rahat tut bence ortada yanlış anlaşılmalar var bebelerini sev ve biz birbirimize tutunucaz de onları motive etE tamam bende bunu diyorum herşey mümkün. Ben bugün kafamdan uydurup buraya yazmisim gibi yorumlar yapiliyo ben cvp verince kötü oldum. Adam üç haftalık hamilesin ikiz gebelik dedi. İnsanoğlu doğrudur yanlıştır sonradan çıkar zaten. Ama öyle emin konusuyolarki herkesin hamileliği kendilerininki gibi geçecek saniyolar birde internetten arastirdiklari kadarıyla emin konusuyolar. Benim bugunki mutlu gunumde bu insanların alaycı konuşmasına maruz kalmam hakmı Allah aşkına? Birde beddua etmişim. Rabbim duyuyorsun görüyorsun başkada birşey demiyorum
Ben çok sabırsız bir insanım ama bekliycem çünkü habire ultrasona da girmek istemiyorum hayırlısı diyip bekleyeceğim kalp atışını da duysam rahatlıycam vallaYok canım seninki geç gelişiyor diye birşey yok. 9 haftaya kadar kalp sesi duymayabilirsin endişelenme. Şimdi gitsen belki duyarsın bile.Herkeste farklı, doktor bana bu haftalarda duymak biraz zor olur dedi ama açınca kalp atışını duyduk. Hemen kapadı zaten. Sonraki gelişimde uzun uzun dinledim 6+4’ken. Sende duyabilirsin belki ama beklemek istiyorsan bekle bence. Bebeği de görürsün o zaman.
Allah razı olsun ben yanlış anlamış olabilirim kimse beni alttan almak zorunda da değil ama kimse imkansız diye emin konuşamaz Allah aşkına? 15 senelik profosor doktor yanildiysada çıkar kul bu ne yapayım yani. İnsanların sevincini paylaşıp bi hayırlı olsun demek çok mu zor. Anlattiklarimla adet görenler kendilerini hamile sanarlarmis? Allah aşkına sende benle aynı durumdasın ben vücudumu bildiğim icin gitti m kan testi verdim öyle bi dış ağrım varki eğer bugün test vermesem antibiyotik kullanırdım bu ağrıya yada ağrı kesici. Allah korusun bilmeyerek zararda verebilirdim. Herkesin hamileliği farklıdır burda herkes her ay umutla bekliyo zaten birde adetliyken test yapınca bosunami umutlandirmis oldum. Ben başıma gelenleri yazdım anlayanlar anladı zaten. Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına aldığın gunleride sana gostersin insaAllah. Bilmiyorum belkide hcgye göre ikiz dedi okadar heyecanlı ve şok oldum ki değeri bile sormak aklıma gelmedi. Hamilesin uzan bakalım deyince. İlk oglumdada aynı doktor ikiz gebelik dedi ama onu hcg değeriyle ilk gebelik olduğu için alttan muayene sakıncalı diye hicbirzaman bakmamisti. Ama onu ogrendigimde iki buçuk aylıkti yani iki kere normal adet görmüştüm yine o sebeple yüksek çıkmış hcg. Bu çok yeni. Ve ben kendi korunmasız iliskimin üzerine dayanaraktan yorum yaptim sukadar günlük diyeBen kırıcı alaycı bir tavırla yaklaşılmasına karşıyım birincisi bu ayriyeten herkesin belirtileri hamileliği aynı değildir yani hiç keseyi görmeden bile betahcg nin kaç kat artışıyla bile ikiz gebelik anlaşıyo hoş bu doktor sana ultrasonla bakmış ikiz gebelik demiş adamın 15 yıllık doktorun olduğunu yazmışsın bu adam çaylak değil ruh hastası da değilse sanki ilk kez mi hamile kalıyorsun ki sana ikiz gebelik desin ben yorumları okumadım kim ne yazmış bilmiyorum ama ben doktorum ne dese ona inanırım tamam ikiz olmasa bile hadi tek gebelik olsun kimsenin kimseyi aşağılamasına dalga geçmesine gerek yok senin hormonlar da tavandır aslında yanlış anlaşılmaya yanlış anlamaya fırsat vermeyelim ben daha hiç kimseyle paylaşmazken gelip burada paylaştım burası bize çevremizden daha samimi geliyo ondan sen de bunu ilk bizimle paylaştın içini rahat tut bence ortada yanlış anlaşılmalar var bebelerini sev ve biz birbirimize tutunucaz de onları motive et ❤
Konu benim icin kapanmıstır.
Yani anladığım kadarıyla sende ikiz derken ne için dediini bilmiyosun ya belki de tahminimce ikiz dedi bilemeyiz valla ben kendim kanama görmem diyodum maşallah şu 6+3 haftada görmediğim şey kalmadı herkesin hamileliği farklı farklı ki bene hamilelik erkenden de anlaşılıyo ben bunu burdaki arkadaşlara anlatmıştım daha hamile olduğumu öğrenmeden önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum demiştim çoğu kimse o yüzden adeti hamilelik sanmaz elzem bi durum yaşanmıyosa. Ben gerçekten bu hayatta herşeye inanırım böyle konularda rabbimin takdiri sınırları nimetleri o kadar geniş ve büyük ki ne derseniz amenna ve saddekna derim benim aklım almıyo onun verdiği mucizeleriAllah razı olsun ben yanlış anlamış olabilirim kimse beni alttan almak zorunda da değil ama kimse imkansız diye emin konuşamaz Allah aşkına? 15 senelik profosor doktor yanildiysada çıkar kul bu ne yapayım yani. İnsanların sevincini paylaşıp bi hayırlı olsun demek çok mu zor. Anlattiklarimla adet görenler kendilerini hamile sanarlarmis? Allah aşkına sende benle aynı durumdasın ben vücudumu bildiğim icin gitti m kan testi verdim öyle bi dış ağrım varki eğer bugün test vermesem antibiyotik kullanırdım bu ağrıya yada ağrı kesici. Allah korusun bilmeyerek zararda verebilirdim. Herkesin hamileliği farklıdır burda herkes her ay umutla bekliyo zaten birde adetliyken test yapınca bosunami umutlandirmis oldum. Ben başıma gelenleri yazdım anlayanlar anladı zaten. Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına aldığın gunleride sana gostersin insaAllah. Bilmiyorum belkide hcgye göre ikiz dedi okadar heyecanlı ve şok oldum ki değeri bile sormak aklıma gelmedi. Hamilesin uzan bakalım deyince. İlk oglumdada aynı doktor ikiz gebelik dedi ama onu hcg değeriyle ilk gebelik olduğu için alttan muayene sakıncalı diye hicbirzaman bakmamisti. Ama onu ogrendigimde iki buçuk aylıkti yani iki kere normal adet görmüştüm yine. Bu çok yeni. Ve ben kendi korunmasız iliskimin üzerine dayanaraktan yorum yaptim
Vay nanam gelmiş enişteyi anca uyuttun galibaKonu benim icin kapanmıstır.
Buradayım kuzum
Uyuttum kuzum sakinlemiste buralar iyi olduVay nanam gelmiş enişteyi anca uyuttun galiba
Aslında yanlış anlamalar ve yanlış anlaşılmakar diyelim sen napıyosun kuzumUyuttum kuzum sakinlemiste buralar iyi oldu
Kocama yemek yedirdim cay servisi yapıyorum
Kilo yapar kız bu saatte yemek yemek. Aslında bende hem açım hemde bulantılarım var mutfağa gidince canım hiçbişey istemiyor bulantılar hat safhada valla midemin yanmayacağını bilsem gidip kusucamKocama yemek yedirdim cay servisi yapıyorum
Ona yapmaz.. Dünyayı yer çiroz gezer asla kilo almaz :) çok şanslıKilo yapar kız bu saatte yemek yemek. Aslında bende hem açım hemde bulantılarım var mutfağa gidince canım hiçbişey istemiyor bulantılar hat safhada valla midemin yanmayacağını bilsem gidip kusucam
Ya meyve yedim daha da midem bulandı Allahtan çocuk ilk üç ay annenin yediklerinden beslenmiyor midem fena vallaOna yapmaz.. Dünyayı yer çiroz gezer asla kilo almaz :) çok şanslıBende kilo vermek için aç gezerim. Ufak tan bi atıştır istersen meyva varsa ye. Şöyle birşey var anne karnında aç kalan çocuk diyabet hastası oluyor
Mineralli su al yanınca içersin rahatlatır seniYa meyve yedim daha da midem bulandı Allahtan çocuk ilk üç ay annenin yediklerinden beslenmiyor midem fena valla
Çok su içiyorum valla canımMineralli su al yanınca içersin rahatlatır seni
Senin ufaklığın çok saçı olacak demekkiÇok su içiyorum valla canım
Yanlıs anlasılmalar illaki olacaktır herkesin kafa yapısı aynı olacak diye bir kaide yokAslında yanlış anlamalar ve yanlış anlaşılmakar diyelim sen napıyosun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?