Anaaam. Bu son yazilanlari simdi okuduuumİyi durdun ama haaaaDogum yaklastı diye düsündüm ben
Allah baska dert vermesinAyyyy lorikkderdinin guzelligi beni benden aliyo
Ayip etti kaybettiAnaaam. Bu son yazilanlari simdi okuduuumcok ayip etmis vallahi. Inanamdim son yazdiklrina. Nyse tekrr acmim konuyu zaten kapanmis
Amin kuzumm ayy konu baya buyuk sanirim neyse ben okuyayim ona gore tekrar sinirlenirimAllah baska dert vermesin
Valla ne yalan solim basta dedim karsmak simdi bana dusmez. Herkes gorusunu yazio. Fark etmeden yanlis bisey falan derim mazallh. Bnm de cocugum olck. Benm hatamdan o zarar gormesin. Ama son yazilanlri simdi gordum cok uzldmİyi durdun ama haaaaDogum yaklastı diye düsündüm ben
Yetkililere cagrıda bulunalım beni pro üye yapsınlar her geleni almayayımAnacim kisi kendinden bilir isii gercekten sinir bozucu insanlar gelmesin buraya girmesinler huzurumuz kaciyo
Ayyyy keskeee olsaaa ilk beni atarsinYetkililere cagrıda bulunalım beni pro üye yapsınlar her geleni almayayım
Oyüzden sasırdım sen duyarsız kalamazdın buna ana yüreginleValla ne yalan solim basta dedim karsmak simdi bana dusmez. Herkes gorusunu yazio. Fark etmeden yanlis bisey falan derim mazallh. Bnm de cocugum olck. Benm hatamdan o zarar gormesin. Ama son yazilanlri simdi gordum cok uzldm
Deneme yapabilirdim sende evet en son beni pıcaklamıstın cünküAyyyy keskeee olsaaa ilk beni atarsin
Kalmazdim tabiki kiiz. Dedgi norml deil cunku.Oyüzden sasırdım sen duyarsız kalamazdın buna ana yüreginle
Kız Fatma güzellik uykusuna mı yatıyosun? İşi biliyosun sen heee.Kalmazdim tabiki kiiz. Dedgi norml deil cunku.
Bide şeeyyben uyuyordum daa yineee
Kac gundur sabah erkn kalkip uyuyamyinca oglen uykusuna yatiorm
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin insallahGerçekten konuşunca hadi dedim hiç belirti yok ama yine de bir umutiki tane yaptım biri yanlış olabilir diye
Anam valla dayanamaaayorr narin guzel gozlerim. Kendiliginden kapanioKız Fatma güzellik uykusuna mı yatıyosun? İşi biliyosun sen heee.
Cnm senn de hayrli olsn. Saka maka derken gerck oldu sukurGerçekten konuşunca hadi dedim hiç belirti yok ama yine de bir umutiki tane yaptım biri yanlış olabilir diye
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kavuştursun bebegine inşallahGerçekten konuşunca hadi dedim hiç belirti yok ama yine de bir umutiki tane yaptım biri yanlış olabilir diye
Aynen çok bilmişGorgusuzluk hat safha dabize ne kocasının bebek haberi ile araba almasindan disari cikip orayi burayi gezmesinden . Israrla evde kalin diyor uzmanlar ama o ve mikkkeeemmmeell doktoru en iyisini bilir
Çizgi var hayırlı olsunMerhabalar. Topiği uzun süredir sessizce takip ediyordum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorumBiz yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz. Geçen sene Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım 870lere kadar çıktı değerim sonradan düştü.. 1 haftadır idrar rengim turuncu. Oldukça fazla akıntım var. adetime 1 gün var 2 gündür test bu şekilde çıkıyor. Yarın sabah kan testi vericem. Allah hepimize Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Biz de gecelere kadar burda bekçilik yapalım.Anam valla dayanamaaayorr narin guzel gozlerim. Kendiliginden kapaniogece gec yatiom. Sabah da kocanin alrmiyla uyaniom gonderiom derken aciktgimi hissdiom. Kahvlti falan derken uykum hepten kacio. 12 oldu mu ben bayiliorm yatakta sicak ve geniiis daha nolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?