Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayirli olsun insallah saglikla devam eder

Gorgusuzluk hat safha da bize ne kocasının bebek haberi ile araba almasindan disari cikip orayi burayi gezmesinden . Israrla evde kalin diyor uzmanlar ama o ve mikkkeeemmmeell doktoru en iyisini bilir
bırakın yaptıgı terbiyesizlikle kalsın üstüne konusmayalım daha yeteri kadar irrite etti zaten hepimizi lütfen cicegim

Yüzümü güldüren gizli hayranımız hosgeldin cicegim hayırlı olsun gözünüzaydın saglıkla büyüsün insallah böcegin

bırakın yaptıgı terbiyesizlikle kalsın üstüne konusmayalım daha yeteri kadar irrite etti zaten hepimizi lütfen cicegim
Ama nana baksana teee ne zaman sen burda darilmistin ya oradan beri takip ediyor demek ki . Bayadir bizi takipte ve cocuk hasreti ile yandigimizi ustelik ikiz lafi cok gecti topigimizde .. sonra birden gelip dua etmesi sonra ertesi gun hamileyim ustelik ikiz demesi ne manag

Hicbirseyi umrumda degil hakaret ve bedduası dısında terbiyesizliginde bogulsun.

Kizzz noldu burda okuyamadim hepsini anladigim tek sey bu topikte fesat varmiss ayy buna guldum ayolll kendini bisey sanip nimetten sayip cok onemsemiss heee isimiz gucumuz yok sana fesatlancazzz anacim insanlar neler cektiklerini unutuyolar cok kolayy dune kadar bebek ozlemi cekiyoduk destek oluyoduk birbirimizee bazilarinin totosu hemen kalkiyo ulann Allah verir Allah alir senin marifetin degil cocuk yapmak Allahimmmmmm bir uyuz oluyorum bir uyuz oluyorum geldigi yeri unutan insanlara neyse sakinim

Fesat diyenlerin nasıl fesatlandıgını görmüs olduk.
Amaaaaaannn neyse ne

Gdigi gibi gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…