- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Hayirli olsun insallah saglikla devam ederMerhabalar. Topiği uzun süredir sessizce takip ediyordum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorumBiz yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz. Geçen sene Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım 870lere kadar çıktı değerim sonradan düştü.. 1 haftadır idrar rengim turuncu. Oldukça fazla akıntım var. adetime 1 gün var 2 gündür test bu şekilde çıkıyor. Yarın sabah kan testi vericem. Allah hepimize Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
bırakın yaptıgı terbiyesizlikle kalsın üstüne konusmayalım daha yeteri kadar irrite etti zaten hepimizi lütfen cicegimGorgusuzluk hat safha dabize ne kocasının bebek haberi ile araba almasindan disari cikip orayi burayi gezmesinden . Israrla evde kalin diyor uzmanlar ama o ve mikkkeeemmmeell doktoru en iyisini bilir
İnşallah çok teşekkür ederimHayirli olsun insallah saglikla devam eder
Yüzümü güldüren gizli hayranımızMerhabalar. Topiği uzun süredir sessizce takip ediyordum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorumBiz yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz. Geçen sene Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım 870lere kadar çıktı değerim sonradan düştü.. 1 haftadır idrar rengim turuncu. Oldukça fazla akıntım var. adetime 1 gün var 2 gündür test bu şekilde çıkıyor. Yarın sabah kan testi vericem. Allah hepimize Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ama nana baksana teee ne zaman sen burda darilmistin ya oradan beri takip ediyor demek ki . Bayadir bizi takipte ve cocuk hasreti ile yandigimizi ustelik ikiz lafi cok gecti topigimizde .. sonra birden gelip dua etmesi sonra ertesi gun hamileyim ustelik ikiz demesi ne managbırakın yaptıgı terbiyesizlikle kalsın üstüne konusmayalım daha yeteri kadar irrite etti zaten hepimizi lütfen cicegim
Hicbirseyi umrumda degil hakaret ve bedduası dısında terbiyesizliginde bogulsun.Ama nana baksana teee ne zaman sen burda darilmistin ya oradan beri takip ediyor demek ki . Bayadir bizi takipte ve cocuk hasreti ile yandigimizi ustelik ikiz lafi cok gecti topigimizde .. sonra birden gelip dua etmesi sonra ertesi gun hamileyim ustelik ikiz demesi ne manag
Amin inşallah Nana AnaYüzümü güldüren gizli hayranımızhosgeldin cicegim hayırlı olsun gözünüzaydın saglıkla büyüsün insallah böcegin
Gitsin gezsin ters evleriHicbirseyi umrumda degil hakaret ve bedduası dısında terbiyesizliginde bogulsun.
İnsallah cicegim yarın güzel haberlerinle gel bize insallahAmin inşallah Nana AnaAllah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ben bi polemige girince agir konusuorm yaa
İyi durdun ama haaaaBen bi polemige girince agir konusuorm yaazaten sevmiom tartsmayi. En iisi uzaktan izlemek
Fesat diyenlerin nasıl fesatlandıgını görmüs olduk.Kizzz noldu burda okuyamadim hepsinianladigim tek sey bu topikte fesat varmiss ayy buna guldum ayolll kendini bisey sanip nimetten sayip cok onemsemiss heee isimiz gucumuz yok sana fesatlancazzz anacim insanlar neler cektiklerini unutuyolar cok kolayy dune kadar bebek ozlemi cekiyoduk destek oluyoduk birbirimizee bazilarinin totosu hemen kalkiyo ulann Allah verir Allah alir senin marifetin degil cocuk yapmak Allahimmmmmm bir uyuz oluyorum bir uyuz oluyorum geldigi yeri unutan insanlara neyse sakinim
Gdigi gibi gittiKizzz noldu burda okuyamadim hepsinianladigim tek sey bu topikte fesat varmiss ayy buna guldum ayolll kendini bisey sanip nimetten sayip cok onemsemiss heee isimiz gucumuz yok sana fesatlancazzz anacim insanlar neler cektiklerini unutuyolar cok kolayy dune kadar bebek ozlemi cekiyoduk destek oluyoduk birbirimizee bazilarinin totosu hemen kalkiyo ulann Allah verir Allah alir senin marifetin degil cocuk yapmak Allahimmmmmm bir uyuz oluyorum bir uyuz oluyorum geldigi yeri unutan insanlara neyse sakinim
Anacim kisi kendinden bilir isii gercekten sinir bozucu insanlar gelmesin buraya girmesinler huzurumuz kaciyoFesat diyenlerin nasıl fesatlandıgını görmüs olduk.
Amaaaaaannn neyse ne
Ayyy bu laf neden aklima gelmediAnacim kisi kendinden bilir isii gercekten sinir bozucu insanlar gelmesin buraya girmesinler huzurumuz kaciyo
Ayyyy lorikkAyyy bu laf neden aklima gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?