- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
Kiz bakma benm de olmadi hic. Her zmnki rutinde dewm etti uyku duzenim. Ogrencilikten beri gece gec yatarm gunduz de firsat olursa uyurum. Millet kafami kaldramiom diodu. Ben de o belirtiyi cok bekledim ama olmdi ilk 3 ay. Ha bak simdi aklima geldiBiz de gecelere kadar burda bekçilik yapalım.Benim hiç uykum yok, ilk günden bu yana olmadı öyle uykum falan.
Bende hep geç yatarım. Hiç değişiklik olmadı. Çoğu kişide uyku bastırıyomuş, bende yok. Belki 3 aydan sonra olur da biraz uyurum diyorum.Kiz bakma benm de olmadi hic. Her zmnki rutinde dewm etti uyku duzenim. Ogrencilikten beri gece gec yatarm gunduz de firsat olursa uyurum. Millet kafami kaldramiom diodu. Ben de o belirtiyi cok bekledim ama olmdi ilk 3 ay. Ha bak simdi aklima geldibnm 4. Ayimda annemin evinde oldgum icin uyku duzenim vardi .ona ragmen uzanip biraz kestrmek istiodum
Herşeyi kendi biliyor ondan o yazılarKızlar yanlız adının altında yazanı fark etmişsinizdir, dert ettiğiniz kadar dua etmiyorsunuz o yüzden gerçekleşmiyorcık cık cık bir dua etmeyi bilmiyorsunuz bak temiz kalpli olanların hemen kabul oluyor duaları
Buyuk ihtimlle sennki de ole olckBende hep geç yatarım. Hiç değişiklik olmadı. Çoğu kişide uyku bastırıyomuş, bende yok. Belki 3 aydan sonra olur da biraz uyurum diyorum.
Uyuyunda büyüyün bakalım son birayKalmazdim tabiki kiiz. Dedgi norml deil cunku.
Bide şeeyyben uyuyordum daa yineee
Kac gundur sabah erkn kalkip uyuyamyinca oglen uykusuna yatiorm
Cok teşekkür ederim canımGözün aydın canım Rabbim sağlıkla kavuştursun bebegine inşallah
Çok teşekkür ederim canım, valla şakalaşırken birden esti test yapmak ve hastaneye gitmekCnm senn de hayrli olsn. Saka maka derken gerck oldu sukursaglikla ilerlesin insllh
İnşallahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin insallahdarisida tum bekleyenlere olsun tek tek artisin gebişlerr insallah☺
O degil yaklasık bir senedir buradayım onun onbes günde karıstırdıgı ortalıgı ben bir senede karıstıramadımKızlar yanlız adının altında yazanı fark etmişsinizdir, dert ettiğiniz kadar dua etmiyorsunuz o yüzden gerçekleşmiyorcık cık cık bir dua etmeyi bilmiyorsunuz bak temiz kalpli olanların hemen kabul oluyor duaları
Buraya foto atamicm galiba esim izin vermioUyuyunda büyüyün bakalım son biraymerakla bekliyoruz
Ayaklarını atarsın ellerini atarsın ben foto görecem birkereBuraya foto atamicm galiba esim izin vermio
Canım gözün aydın çok sevindim yaa ama haberim var mesajından şaka olmadığını sürprizinin geldiğini anladım nasıl heyacanla okudum Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallahçok teşekkür ederim, biz de bir üç ayı atlabilsek inşallah
Çok teşekkür ederim, o kadar şakalaşmanın üstüne olunca ben bile inanamadım, doktorun odasında sonuzu söyledi ağlamaya başladımCanım gözün aydın çok sevindim yaa ama haberim var mesajından şaka olmadığını sürprizinin geldiğini anladım nasıl heyacanla okudum Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahmaşallah değerin de çok güzel
Recep ivedigin disi versiyonu recep ivedik 87Yorumlara goz attimdane sacma kadınmış burda yapilan yorumlari anlamak istedigi gibi anlayip gece 3 te doktorunu arayip bana boyle dediler diyecek kadar kompleksliymis hatta neyseki veto yemiş
Çünkü onun kalbi temizKızlar yanlız adının altında yazanı fark etmişsinizdir, dert ettiğiniz kadar dua etmiyorsunuz o yüzden gerçekleşmiyorcık cık cık bir dua etmeyi bilmiyorsunuz bak temiz kalpli olanların hemen kabul oluyor duaları
Bence su an bizimle ilgili planlar kuruyordurRecep ivedigin disi versiyonu recep ivedik 87
Yok o baska hesap acıp gelir sizin yüzünden stres yapıp cocugumu düsürdümde der biz onun günah kecisiyiz ya hani.Bence su an bizimle ilgili planlar kuruyordur2 ay sonra doğurdum derse şaşmam
Amin canım amin inşallah Allah hepimize böyle güzel haberler almayı mutluluktan ağlamayı nasip etsinÇok teşekkür ederim, o kadar şakalaşmanın üstüne olunca ben bile inanamadım, doktorun odasında sonuzu söyledi ağlamaya başladımhala anlayamadım tam hepimiz en kısa zamanda müjdeli haberler alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?