Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de gecelere kadar burda bekçilik yapalım. Benim hiç uykum yok, ilk günden bu yana olmadı öyle uykum falan.
Kiz bakma benm de olmadi hic. Her zmnki rutinde dewm etti uyku duzenim. Ogrencilikten beri gece gec yatarm gunduz de firsat olursa uyurum. Millet kafami kaldramiom diodu. Ben de o belirtiyi cok bekledim ama olmdi ilk 3 ay. Ha bak simdi aklima geldi bnm 4. Ayimda annemin evinde oldgum icin uyku duzenim vardi .ona ragmen uzanip biraz kestrmek istiodum

Bende hep geç yatarım. Hiç değişiklik olmadı. Çoğu kişide uyku bastırıyomuş, bende yok. Belki 3 aydan sonra olur da biraz uyurum diyorum.

Herşeyi kendi biliyor ondan o yazılar

O degil yaklasık bir senedir buradayım onun onbes günde karıstırdıgı ortalıgı ben bir senede karıstıramadım

İnşallah çok teşekkür ederim, biz de bir üç ayı atlabilsek inşallah
Canım gözün aydın çok sevindim yaa ama haberim var mesajından şaka olmadığını sürprizinin geldiğini anladım nasıl heyacanla okudum Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah değerin de çok güzel

Çok teşekkür ederim, o kadar şakalaşmanın üstüne olunca ben bile inanamadım, doktorun odasında sonuzu söyledi ağlamaya başladım hala anlayamadım tam hepimiz en kısa zamanda müjdeli haberler alalım inşallah

Yorumlara goz attimda ne sacma kadınmış burda yapilan yorumlari anlamak istedigi gibi anlayip gece 3 te doktorunu arayip bana boyle dediler diyecek kadar kompleksliymis hatta neyseki veto yemiş
Recep ivedigin disi versiyonu recep ivedik 87

Çünkü onun kalbi temiz şekeri suya batirdik eridi yok oldu kaydoldu

Bence su an bizimle ilgili planlar kuruyordur2 ay sonra doğurdum derse şaşmam
Yok o baska hesap acıp gelir sizin yüzünden stres yapıp cocugumu düsürdümde der biz onun günah kecisiyiz ya hani.
Yinede allah yazdıysa bozsun kabak bizim basımıza patlasın istemem

Amin canım amin inşallah Allah hepimize böyle güzel haberler almayı mutluluktan ağlamayı nasip etsin ama artık mutlu ol bu güzel haberin tadını çıkar ayy çok güzel yaa ben gülümsüyorum burda okuduğumdan beri çok şükür Allahın mucizeleriyle hayatlarımıza dokunuşuna

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…