Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bugün eldivenli maskeli gittim, özel hastaneye gittim boş gibiydi, sürekli siliyorlar, herkes maske takmış, hoca girince sen neden geldin diyor hemen geçersiz sebebin varsa kızacak gibiydi
Allah korusun hepimozi ailemizi bu virusten ya

Sen deme ya eşini ikna et onu düşünüyormuş gibi şimdi kız ortalıkta hastalık varken gelmesin birkaç hafta sonra duruma göre gelir doğuma yakın de anlaştığın biriyse bilemem ama bence insan her şeye takılıyor öyle zamanda

Kızlaaar bu topiğe izmirden katılan var mı aramızda ona bi kaç doktor ve merkez soracagımda

Ay canım tatilde dinlenememek çok zor oluyor ben de ailemin yanındaydım haftasonu, pazar akşamı geldik ama daha bugün kendime geldim, Pazartesi de benim ayrıntılı randevum var hem üniv hastanesine hem medicanaya gideceğiz kara kara düşünüyorum çocukla ne yapacağız oralarda diye

yok yaa o da en fazla tas catlasa 2 hafta kalir.
Bide annemi cagirsam gorumceme gelme desem yine yanlis anlarlar kesin
bence baska kapısı olan birinden yardım alman daha zor olur yeterli gelmez esinde her zaman istedigin gibi bebekle ilgilenemez insallah ası tarzı birseyler cıkartırlarda görümcene yaptırırsın kuzum iyi düsün yalnız kalmakta zor o dönemde

Insanlik hali naplm
Belki asilamaya kesin gozuyle bakmistin ondan cok moralin bozuldu.o nalet virus herkesi mahfetti. Rabbim sonumuzu hayretsin.
Genelleme olucak ama dogu taraftakiler oyle erkekler bunu senin 1 ay öncesinden soylemen gerekiyordu her gun duzenli olarak sonra anliyorlar
Bence de oralr hep bole nadiren degisik cikio. En son care kiza msj atip konusucam valla ben demeden gelme die. Bi dogum zamnim belli olsn ona gore solerim gelirsin dicem napim
Anlasiorm anlasmasina sorun yok da. Iste. Sonucta yolculkta o kdr kisiyle ic ice oluosun. Birak insani esyalardan da gecio insana. Ben de onu dusunuorm . Dr kontrolune gidip biseyler kesinlesince ona gore cagiririm derim en son

He gorumceme dicem asisiz eve sokmuom seni iice taslasinlr beni

Tedirgin olmakta haklisin

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerler insAllah canım hg
canım hayırlı olsun yeni gördüm bende sağlıkla ilerler insAllah
Bende 1 paket sigara içiyordum hamile kalmadan once daha bugune kadar 0 nikotin inceninde incesi 7-8 tane iciyodum doktorda izin vermisti esim dun geceden beri sigara icmiyo bende birakicam insallah Esimde astım cikti
içme kız bırak vala en iyisi hakikaten aç içiyormussun zaten
vala ben olsam sanırım bende kimseyi istemem su durumda tedbir almak lazım illa ki poooff bı gitse şu virüs iyice yayılmadan bende şimdiden korkuyorum
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun du bklm insAllah değildir adet

Çok teşekkür ederim, inşallah Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…