- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Genelleme olucak ama dogu taraftakiler oyle erkeklerBnmkisi hep bole malesef. Taş kafa taaşş. Biseye ikna edene kdr gozum cikio
Allah korusun hepimozi ailemizi bu virusten yaBen bugün eldivenli maskeli gittim, özel hastaneye gittim boş gibiydi, sürekli siliyorlar, herkes maske takmış, hoca girince sen neden geldin diyor hemengeçersiz sebebin varsa kızacak gibiydi
Sen deme ya eşini ikna et onu düşünüyormuş gibi şimdi kız ortalıkta hastalık varken gelmesin birkaç hafta sonra duruma göre gelir doğuma yakın deAnasiyla konusurken demis nisandan hemen sonra gondericm 40 i cikana kdr yaninizda kalsin. Bu da tm demis bana solemeden. Sinirim tavan yapmisti pek belli etmesem deburda ablam gibi yardimci olck biri var zaten. Gunduz bikac saatligine gelse ilk hafta. Yeter de artar zaten. Simdi ben kendim desem gorumceme gelme diye. Kesn yanlis anlasilcam. Esim de tutturmus yalniz olmaz illa ki ihtiyacin olck diye off
Hayırlısı olsun cicegimGeldi kuzum sorma..
Ay canım tatilde dinlenememek çok zor oluyor ben de ailemin yanındaydım haftasonu, pazar akşamı geldik ama daha bugün kendime geldim, Pazartesi de benim ayrıntılı randevum var hem üniv hastanesine hem medicanaya gideceğiz kara kara düşünüyorum çocukla ne yapacağız oralarda diyeArada okuyorum cnm. Adet oldum yineabimler evini tadilata soktu yeğenlerim bizde kalıyo baya yoğun geçiyo anlıyacağın dinlenemiyorım hiç.. Perşembe doktora gidicem histeroskopi ve laparoskopi işlemlerini konuşmak için ama hiç işimden gelmiyo ya şu sıralar ortalık çok karışık ya
Atlatirsin canim ilk zamanlar pek geçmiyor gibi ama bi bakmissin 12 haftalik olmuşİnşallahçok teşekkür ederim, biz de bir üç ayı atlabilsek inşallah
bence baska kapısı olan birinden yardım alman daha zor olur yeterli gelmez esinde her zaman istedigin gibi bebekle ilgilenemez insallah ası tarzı birseyler cıkartırlarda görümcene yaptırırsın kuzum iyi düsün yalnız kalmakta zor o dönemdeyok yaa o da en fazla tas catlasa 2 hafta kalir.
Bide annemi cagirsam gorumceme gelme desem yine yanlis anlarlar kesin
26 günde bir oluyorum bugün 23. Günüm cumartesi gelmesi lagzimAdet olmadan hemen karamsar olma bekleyelim bakalim . Bugun kacinci gunun
Ben virüslüyümde sizi bilemiyorumHayırlısıyla atlatırız inşallahhamilemiyiz düşüncesi haricinde şimdide virüslümüyüm çıktı başımıza Tövbestağfurullah
Rahatla gevşe dusunme bunlari tutsa da tutmasa da Rabbimin bir bildigi var elbette .26 günde bir oluyorum bugün 23. Günüm cumartesi gelmesi lagzim
Sus kiz cagirma onuBen virüslüyümde sizi bilemiyorum
Kıskıs virüüssss kıskıs yallah virüüüüssss yallahSus kiz cagirma onu
Insanlik hali naplmNe biliyim canimm ya bi diyorum sonuna kadar ümit var ama iste ovu öyle ates yüksek degil öyle oluncada kendini kandirma diyorum.. Bi gün takmiyorum bi gün cok moralimi bozuyorum.. Bide virüs cikdi basimiza karamsarim bugün anlicagin☹❤
Bence de oralr hep boleGenelleme olucak ama dogu taraftakiler oyle erkeklerbunu senin 1 ay öncesinden soylemen gerekiyordu her gun duzenli olarak sonra anliyorlar
Anlasiorm anlasmasina sorun yok da. Iste. Sonucta yolculkta o kdr kisiyle ic ice oluosun. Birak insani esyalardan da gecio insana. Ben de onu dusunuorm . Dr kontrolune gidip biseyler kesinlesince ona gore cagiririm derim en sonSen deme ya eşini ikna et onu düşünüyormuş gibi şimdi kız ortalıkta hastalık varken gelmesin birkaç hafta sonra duruma göre gelir doğuma yakın deanlaştığın biriyse bilemem ama bence insan her şeye takılıyor öyle zamanda
He gorumceme dicem asisiz eve sokmuom senibence baska kapısı olan birinden yardım alman daha zor olur yeterli gelmez esinde her zaman istedigin gibi bebekle ilgilenemez insallah ası tarzı birseyler cıkartırlarda görümcene yaptırırsın kuzum iyi düsün yalnız kalmakta zor o dönemde
Tedirgin olmakta haklisinInsanlik hali naplm
Belki asilamaya kesin gozuyle bakmistin ondan cok moralin bozuldu.o nalet virus herkesi mahfetti. Rabbim sonumuzu hayretsin.
Bence de oralr hep bolenadiren degisik cikio. En son care kiza msj atip konusucam valla ben demeden gelme die. Bi dogum zamnim belli olsn ona gore solerim gelirsin dicem napim
Anlasiorm anlasmasina sorun yok da. Iste. Sonucta yolculkta o kdr kisiyle ic ice oluosun. Birak insani esyalardan da gecio insana. Ben de onu dusunuorm . Dr kontrolune gidip biseyler kesinlesince ona gore cagiririm derim en son
NealakaBen virüslüyümde sizi bilemiyorum
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerler insAllah canım hgMerhabalar. Topiği uzun süredir sessizce takip ediyordum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorumBiz yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz. Geçen sene Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım 870lere kadar çıktı değerim sonradan düştü.. 1 haftadır idrar rengim turuncu. Oldukça fazla akıntım var. adetime 1 gün var 2 gündür test bu şekilde çıkıyor. Yarın sabah kan testi vericem. Allah hepimize Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
canım hayırlı olsun yeni gördüm bende sağlıkla ilerler insAllahKızlar bu arada hatırlar mısınız bilmem, biraz garip şeyler yapmıştım ben hamilelik için. Onların etkisine hala inanıyorum. Sizinle de paylaşayım yeniden belki vesile olur size de.
Adet bittikten sonra iki gün akşam sütte maydanoz kaynattım buharına oturdum on dakika.
Bunun dışında eşimin haberi yok ama, her gün portakal suyu sıktım akşam yemeği öncesi portakal suyu içtik, eşimin bardağına bir kahve fincanı çakşır kökü suyu ekledim. O zaten her gece iki üç kaşık keçi yoynuzu özü içti. Ben de adet bittiğinden itibaren çakşırlı macun vardı ondan yedim veya çakşır sulu meyve suyu içtim.
Tabii Allahım izin verdi oldu ama belki bu yaptıklarım da vesile olmuştur. Paylaşmak istedim☺
içme kız bırak vala en iyisi hakikaten aç içiyormussun zatenBende 1 paket sigara içiyordum hamile kalmadan once daha bugune kadar 0 nikotin inceninde incesi 7-8 tane iciyodum doktorda izin vermisti esim dun geceden beri sigara icmiyo bende birakicam insallahEsimde astım cikti
vala ben olsam sanırım bende kimseyi istemem su durumda tedbir almak lazım illa ki poooff bı gitse şu virüs iyice yayılmadan bende şimdiden korkuyorumYa hani bnm gorumce gelckti ya. Onumzdeki pazar nisani var. Sonrasinda gelckti bnm yanima. Kaynanm gelmio zaten. Bide dogum zamni annem gelckti. Simdi durumlr daha da vahimlesio diye ben ikisinin de gelmesini istemiorm. Sonucta ortalik tasiyici dolu.kimin ne zmn o hastaligi kapacgi belli deil. Ben de esime dedim ki. Sana bisey dicem ama yanlis anlama. Hem annemin hem de senin kardsinin gelmesini istemiom iptal edicem. Ortalik boyleyken ne onlri ne de kendimi riske ataamam. Bide burda esimin kuzeninin esi var. 2 cocugu var. Dedim ilk hafta ondan yardim aliriz. Sen de 1 hafta ya da 10 gun izin alirsn yaparz bi sekilde. Ama gelin gorun ki ikna olmuo esim. Napicam nasil ikna edicem. Norml dogum olsa bikac gun icinde ayaklanirim. Sezeryan da olsa bi haftada falan ayaklanirim. Napayim ben bu durumda
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun du bklm insAllah değildir adetEveet canlarim sanirim bu asilamada tutmadi.. bata daha 4 gün var ama biraz önce pembe akintim oldu.. Normaldede bir iki gün önce hahif pempe akintim olur sonra adetim baslar.. Zaten hic bi belirtim flnda yok ovu testi silik atesimde yükselmedi.. Napalim nasip diyorum herzamanki gibi ❤☹
İnşallah ben bugün garip oldum, ne yapmalıyım, ne yemeliyim oturayım mı uzanayım mı şaştım kaldımAtlatirsin canim ilk zamanlar pek geçmiyor gibi ama bi bakmissin 12 haftalik olmuş☺
Çok teşekkür ederim, inşallahhayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerler insAllah canım hg☺
canım hayırlı olsun yeni gördüm bende sağlıkla ilerler insAllah
içme kız bırak vala en iyisi hakikaten aç içiyormussun zaten
vala ben olsam sanırım bende kimseyi istemem su durumda tedbir almak lazım illa ki poooff bı gitse şu virüs iyice yayılmadan bende şimdiden korkuyorum
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun du bklm insAllah değildir adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?