Hayırlısı olsun kuzum ozaman siliyorum eski batınıAh nanam ahh benim normal kanama oluyor ya artık iyice söküldü üstüne gorme falan değildir artık dun ovü testide yaptım oda cok silik cıktı demekki yok yani
Onun gonlu genis zaten bilmisen mi ağam
Sen onu bunu birak da simdi geldi aklima . Ziyaretci yasagi var artk hastanelrde. Refaktci de 1 kisi alinio artk
Geldimi kahrolasıcaNerde yine ağrılar içinde uzanıyorum
Insllh yaa.
Degisir bence o bir ay icinde yavrum
Canım nerelerdesin sen, geçmiş olsun hayırdır ?Nerde yine ağrılar içinde uzanıyorum
Yarın yap onu esinede aldırt yedek test yinede sen kuzum insallah bebekten gelmiyordur reglin2.ci yaptığım test negatif çıkmıştı 2 gün gecikmede yaptığım bugün 6 gün gecikme yarın sabah yapim 1 tane testin kaldı
Gönder gelsinHele kizlar size bisey danisicam ya da solicem dertlescem adini koyamadim bi turlu
Ben de oyle dusunuyorum korkuyorum gercekten . Hamile kalsak bile hastanelere gidemeyizKizlar bence bu bebe isini bi iki ay erteleyin. Ortam gittikcw fenalasio zaten. Az da olsa kafaniz dagilir belki
Ben de korkuyorum, pazartesi ayrıntılı ultrasonum var eşime sorup duruyorum ne yapacağız diye, evde maske mi yapıp taksam ne yapsam kızlar hastaneler çok korkutucu yaBen de oyle dusunuyorum korkuyorum gercekten . Hamile kalsak bile hastanelere gidemeyiz
Sil çiçeğim yeni bat 16 nisanHayırlısı olsun kuzum ozaman siliyorum eski batını
Haklisin bu durumda hem senin hem bebegin bünyesi daha zayif olur . Hem herkesin de illaki yaninda birileri olucak diye bosey yok .Ya hani bnm gorumce gelckti ya. Onumzdeki pazar nisani var. Sonrasinda gelckti bnm yanima. Kaynanm gelmio zaten. Bide dogum zamni annem gelckti. Simdi durumlr daha da vahimlesio diye ben ikisinin de gelmesini istemiorm. Sonucta ortalik tasiyici dolu.kimin ne zmn o hastaligi kapacgi belli deil. Ben de esime dedim ki. Sana bisey dicem ama yanlis anlama. Hem annemin hem de senin kardsinin gelmesini istemiom iptal edicem. Ortalik boyleyken ne onlri ne de kendimi riske ataamam. Bide burda esimin kuzeninin esi var. 2 cocugu var. Dedim ilk hafta ondan yardim aliriz. Sen de 1 hafta ya da 10 gun izin alirsn yaparz bi sekilde. Ama gelin gorun ki ikna olmuo esim. Napicam nasil ikna edicem. Norml dogum olsa bikac gun icinde ayaklanirim. Sezeryan da olsa bi haftada falan ayaklanirim. Napayim ben bu durumda
Ürkütücü bence srtik hastaneler bile guvenilmez steril degilBen de korkuyorum, pazartesi ayrıntılı ultrasonum var eşime sorup duruyorum ne yapacağız diye, evde maske mi yapıp taksam ne yapsam kızlar hastaneler çok korkutucu ya
Inşallah hayırlısı da buara Regel bebek düşünecek durumda değilim sanki ya ortalık burda baya karışıkYarın yap onu esinede aldırt yedek test yinede sen kuzum insallah bebekten gelmiyordur reglin
Canım siz nasıl virüs icin tedbir alıyorsanız annen veya görümcenden biri mutlaka gelsin dogumdan önce ve onada aynı tedbirleri aldırtın ama yanında birisi olmalı en azından kırkın cıkana kadar yalnız kalma kuzum tedirgin oluyorsun anlıyorum ama herkesede hasta gözüyle bakmamalıyız kapıdan cıkamayız okadar endiselenmeyin psikolojinizi bozarsınız olacagı varsa zaten hastanedede olsa olur allahım yasatmasın insallahYa hani bnm gorumce gelckti ya. Onumzdeki pazar nisani var. Sonrasinda gelckti bnm yanima. Kaynanm gelmio zaten. Bide dogum zamni annem gelckti. Simdi durumlr daha da vahimlesio diye ben ikisinin de gelmesini istemiorm. Sonucta ortalik tasiyici dolu.kimin ne zmn o hastaligi kapacgi belli deil. Ben de esime dedim ki. Sana bisey dicem ama yanlis anlama. Hem annemin hem de senin kardsinin gelmesini istemiom iptal edicem. Ortalik boyleyken ne onlri ne de kendimi riske ataamam. Bide burda esimin kuzeninin esi var. 2 cocugu var. Dedim ilk hafta ondan yardim aliriz. Sen de 1 hafta ya da 10 gun izin alirsn yaparz bi sekilde. Ama gelin gorun ki ikna olmuo esim. Napicam nasil ikna edicem. Norml dogum olsa bikac gun icinde ayaklanirim. Sezeryan da olsa bi haftada falan ayaklanirim. Napayim ben bu durumda
Dinlemio bu okuz beniiiHaklisin bu durumda hem senin hem bebegin bünyesi daha zayif olur . Hem herkesin de illaki yaninda birileri olucak diye bosey yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?