Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inşallah hayırlısı da buara Regel bebek düşünecek durumda değilim sanki ya ortalık burda baya karışık bir ihtimal o hal olacak deniliyor
Vakalar cokmu fazla orada durumlar nasılki balam buradada öyle bugün yarın ohal olmasını bekliyoruz

Niye erkenden geliyor ki ne gerek var, doğuma yakın gelse bir hafta kalsalar yeter, benim annemle kaynanam aynı zamanda geldiler ama bebeğe ben baktım onlar ev işiyle ilgilendi bebeğin onlara ihtiyacı yok zaten ev işi de hemen bitiyor yani bu sefer kimseyi istemiyorum bir hafta kalsınlar gitsinler eşim on gün babalık izni sonra senelik izin ayarlayacak, evde kalabalık iyi olmuyor şahsen bana gelenler geliyor lohusalık sendromu çok fena bişey

Haklisin yavrm o konuda ben de ayni gorusteyim de şoyle dusundum. Annemin yasi var. Babamla geliler ama otobusle gelirler buyuk ihtimlle. Yaslri var ve otobus diye tehlikelidir. E gorumcem desen. Nisani var diye kalabalik ortama gircek. Open opene de olcak. Ordan hoop hemen bize kulucka suresi var bu surede. Koz o durumda ne kdr koruyabilir ki kendini

Vakalar cokmu fazla orada durumlar nasılki balam buradada öyle bugün yarın ohal olmasını bekliyoruz
1 haftada 100 vaka oldu 1 yoğun bakımdaymış burası çok büyük biyer değil oyüzden soyu çok gibi bilmiyorum heran herşey olabilir ara ara konuşmalar oluyo

Ozaman annen maske eldiven takıp gelecek geldigi gibi dusa girecek anneni karantinaya alacaksın zaten dogumdan önce gelir bana görümcenin durumundan daha mantıklı geldi bu. kardesim var diyordun ayarlayabiliyormu buarada onu?

Anasiyla konusurken demis nisandan hemen sonra gondericm 40 i cikana kdr yaninizda kalsin. Bu da tm demis bana solemeden. Sinirim tavan yapmisti pek belli etmesem de burda ablam gibi yardimci olck biri var zaten. Gunduz bikac saatligine gelse ilk hafta. Yeter de artar zaten. Simdi ben kendim desem gorumceme gelme diye. Kesn yanlis anlasilcam. Esim de tutturmus yalniz olmaz illa ki ihtiyacin olck diye off

Eveet canlarim sanirim bu asilamada tutmadi.. bata daha 4 gün var ama biraz önce pembe akintim oldu.. Normaldede bir iki gün önce hahif pempe akintim olur sonra adetim baslar.. Zaten hic bi belirtim flnda yok ovu testi silik atesimde yükselmedi.. Napalim nasip diyorum herzamanki gibi

Ozaman annen maske eldiven takıp gelecek geldigi gibi dusa girecek anneni karantinaya alacaksın zaten dogumdan önce gelir bana görümcenin durumundan daha mantıklı geldi bu. kardesim var diyordun ayarlayabiliyormu buarada onu?
yok yaa o da en fazla tas catlasa 2 hafta kalir.
Bide annemi cagirsam gorumceme gelme desem yine yanlis anlarlar kesin

Ben de oyle dusunuyorum korkuyorum gercekten . Hamile kalsak bile hastanelere gidemeyiz
Ben bugün eldivenli maskeli gittim, özel hastaneye gittim boş gibiydi, sürekli siliyorlar, herkes maske takmış, hoca girince sen neden geldin diyor hemen geçersiz sebebin varsa kızacak gibiydi

Canım nerelerdesin sen, geçmiş olsun hayırdır ?
Arada okuyorum cnm. Adet oldum yine abimler evini tadilata soktu yeğenlerim bizde kalıyo baya yoğun geçiyo anlıyacağın dinlenemiyorım hiç.. Perşembe doktora gidicem histeroskopi ve laparoskopi işlemlerini konuşmak için ama hiç işimden gelmiyo ya şu sıralar ortalık çok karışık ya

Dur cnm belki yerlesme olur. Belki bu sefer yanilmis olursun.Rabbim hayrlisini versin yine de

Dur cnm belki yerlesme olur. Belki bu sefer yanilmis olursun.Rabbim hayrlisini versin yine de
Ne biliyim canimm ya bi diyorum sonuna kadar ümit var ama iste ovu öyle ates yüksek degil öyle oluncada kendini kandirma diyorum.. Bi gün takmiyorum bi gün cok moralimi bozuyorum.. Bide virüs cikdi basimiza karamsarim bugün anlicagin

Adet olmadan hemen karamsar olma bekleyelim bakalim . Bugun kacinci gunun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…