Vakalar cokmu fazla orada durumlar nasılki balam buradada öyle bugün yarın ohal olmasını bekliyoruzInşallah hayırlısı da buara Regel bebek düşünecek durumda değilim sanki ya ortalık burda baya karışıkbir ihtimal o hal olacak deniliyor
Tesekkürler nanam bu ay bize guzel gelsin inşallaaahDüzenledim balam
Buay yum dönemini bile bile kacırdım ben. Sizlerden güzel haberler gelsin insallah kuzummmmTesekkürler nanam bu ay bize guzel gelsin inşallaaah
Niye erkenden geliyor ki ne gerek var, doğuma yakın gelse bir hafta kalsalar yeter, benim annemle kaynanam aynı zamanda geldiler ama bebeğe ben baktım onlar ev işiyle ilgilendi bebeğin onlara ihtiyacı yok zaten ev işi de hemen bitiyor yani bu sefer kimseyi istemiyorum bir hafta kalsınlar gitsinler eşim on gün babalık izni sonra senelik izin ayarlayacak, evde kalabalık iyi olmuyor şahsen bana gelenler geliyor lohusalık sendromu çok fena bişeyYa hani bnm gorumce gelckti ya. Onumzdeki pazar nisani var. Sonrasinda gelckti bnm yanima. Kaynanm gelmio zaten. Bide dogum zamni annem gelckti. Simdi durumlr daha da vahimlesio diye ben ikisinin de gelmesini istemiorm. Sonucta ortalik tasiyici dolu.kimin ne zmn o hastaligi kapacgi belli deil. Ben de esime dedim ki. Sana bisey dicem ama yanlis anlama. Hem annemin hem de senin kardsinin gelmesini istemiom iptal edicem. Ortalik boyleyken ne onlri ne de kendimi riske ataamam. Bide burda esimin kuzeninin esi var. 2 cocugu var. Dedim ilk hafta ondan yardim aliriz. Sen de 1 hafta ya da 10 gun izin alirsn yaparz bi sekilde. Ama gelin gorun ki ikna olmuo esim. Napicam nasil ikna edicem. Norml dogum olsa bikac gun icinde ayaklanirim. Sezeryan da olsa bi haftada falan ayaklanirim. Napayim ben bu durumda
Haklisin yavrm o konuda ben de ayni gorusteyim de şoyle dusundum. Annemin yasi var. Babamla geliler ama otobusle gelirler buyuk ihtimlle. Yaslri var ve otobus diye tehlikelidir. E gorumcem desen. Nisani var diye kalabalik ortama gircek. Open opene de olcak. Ordan hoop hemen bizeCanım siz nasıl birüs icin tedbir alıyorsanız annen veya görümcenden biri mutlaka gelsin dogumdan önce ve onada aynı tedbirleri aldırtın ama hanında birisi olmalı en azından kırkın cıkana kadar yalnız kalma kuzum tedirgin oluyorsun anlıyorum ama herkesede hasta gözüyle bakmamalıyız kapıdan cıkamayız okadar endiselenmeyin psikolojinizi bozarsınız olacagı varsa zaten hastanedede olsa olur allahım yasatmasın insallah
1 haftada 100 vaka oldu 1 yoğun bakımdaymış burası çok büyük biyer değil oyüzden soyu çok gibiVakalar cokmu fazla orada durumlar nasılki balam buradada öyle bugün yarın ohal olmasını bekliyoruz
Ozaman annen maske eldiven takıp gelecek geldigi gibi dusa girecek anneni karantinaya alacaksın zaten dogumdan önce gelir bana görümcenin durumundan daha mantıklı geldi bu. kardesim var diyordun ayarlayabiliyormu buarada onu?Haklisin yavrm o konuda ben de ayni gorusteyim de şoyle dusundum. Annemin yasi var. Babamla geliler ama otobusle gelirler buyuk ihtimlle. Yaslri var ve otobus diye tehlikelidir. E gorumcem desen. Nisani var diye kalabalik ortama gircek. Open opene de olcak. Ordan hoop hemen bizekulucka suresi var bu surede. Koz o durumda ne kdr koruyabilir ki kendini
Anasiyla konusurken demis nisandan hemen sonra gondericm 40 i cikana kdr yaninizda kalsin. Bu da tm demis bana solemeden. Sinirim tavan yapmisti pek belli etmesem deNiye erkenden geliyor ki ne gerek var, doğuma yakın gelse bir hafta kalsalar yeter, benim annemle kaynanam aynı zamanda geldiler ama bebeğe ben baktım onlar ev işiyle ilgilendi bebeğin onlara ihtiyacı yok zaten ev işi de hemen bitiyor yani bu sefer kimseyi istemiyorum bir hafta kalsınlar gitsinler eşim on gün babalık izni sonra senelik izin ayarlayacak, evde kalabalık iyi olmuyor şahsen bana gelenler geliyor lohusalık sendromu çok fena bişey
Hakkımızda hayırlısı olsun def olsun su pis virüsler yaaaa1 haftada 100 vaka oldu 1 yoğun bakımdaymış burası çok büyük biyer değil oyüzden soyu çok gibibilmiyorum heran herşey olabilir ara ara konuşmalar oluyo
Geldi kuzum sorma..Geldimi kahrolasıca
yok yaa o da en fazla tas catlasa 2 hafta kalir.Ozaman annen maske eldiven takıp gelecek geldigi gibi dusa girecek anneni karantinaya alacaksın zaten dogumdan önce gelir bana görümcenin durumundan daha mantıklı geldi bu. kardesim var diyordun ayarlayabiliyormu buarada onu?
Hayırlısıyla atlatırız inşallahHakkımızda hayırlısı olsun def olsun su pis virüsler yaaaa
Ben bugün eldivenli maskeli gittim, özel hastaneye gittim boş gibiydi, sürekli siliyorlar, herkes maske takmış, hoca girince sen neden geldin diyor hemenBen de oyle dusunuyorum korkuyorum gercekten . Hamile kalsak bile hastanelere gidemeyiz
Arada okuyorum cnm. Adet oldum yineCanım nerelerdesin sen, geçmiş olsun hayırdır ?
Dur cnm belki yerlesme olur. Belki bu sefer yanilmis olursun.Rabbim hayrlisini versin yine deEveet canlarim sanirim bu asilamada tutmadi.. bata daha 4 gün var ama biraz önce pembe akintim oldu.. Normaldede bir iki gün önce hahif pempe akintim olur sonra adetim baslar.. Zaten hic bi belirtim flnda yok ovu testi silik atesimde yükselmedi.. Napalim nasip diyorum herzamanki gibi ❤☹
Anlamiyorlar . Bi sakim kafa ile anlamaya calissaDinlemio bu okuz beniii
Bnmkisi hep bole malesef. Taş kafa taaşş. Biseye ikna edene kdr gozum cikioAnlamiyorlar . Bi sakim kafa ile anlamaya calissa
Ne biliyim canimm ya bi diyorum sonuna kadar ümit var ama iste ovu öyle ates yüksek degil öyle oluncada kendini kandirma diyorum.. Bi gün takmiyorum bi gün cok moralimi bozuyorum.. Bide virüs cikdi basimiza karamsarim bugün anlicaginDur cnm belki yerlesme olur. Belki bu sefer yanilmis olursun.Rabbim hayrlisini versin yine de
Adet olmadan hemen karamsar olma bekleyelim bakalim . Bugun kacinci gununEveet canlarim sanirim bu asilamada tutmadi.. bata daha 4 gün var ama biraz önce pembe akintim oldu.. Normaldede bir iki gün önce hahif pempe akintim olur sonra adetim baslar.. Zaten hic bi belirtim flnda yok ovu testi silik atesimde yükselmedi.. Napalim nasip diyorum herzamanki gibi ❤☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?