Kaçmaz bebeğimKacar mi beeendenn
Cok sukur iidr teyzos. Dötünu ordan oraya goturuo ayaklari elleriyle de solumu delmeye son qaz devamkızzz üvey ano
şehzadem nasıl
ohhhhhhhhh yarasın tosunumaCok sukur iidr teyzos. Dötünu ordan oraya goturuo ayaklari elleriyle de solumu delmeye son qaz devam
MaşallahhhhhhhKızlaaaar bugün kontrolüm vardı, gittim geldim. Allah’a şükür herşey güzel çıktı. 1 ay sonraya tekrar randevum var. Büyümüş minnoşum, 2,24 cm olmuş
Maşallahhhhhhh
sağlıkla büyüsün inşallah
Massaalllaaahhh Allah saglikla ilerlemesini nasip etsinKızlaaaar bugün kontrolüm vardı, gittim geldim. Allah’a şükür herşey güzel çıktı. 1 ay sonraya tekrar randevum var. Büyümüş minnoşum, 2,24 cm olmuş
Aminnnn canımmmm. Darısı en kısa zamanda hepinize inşallahhhhhh.Massaalllaaahhh Allah saglikla ilerlemesini nasip etsin
Ohh maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün inşallahKızlaaaar bugün kontrolüm vardı, gittim geldim. Allah’a şükür herşey güzel çıktı. 1 ay sonraya tekrar randevum var. Büyümüş minnoşum, 2,24 cm olmuş
Maşallah canım ne güzel sağlıkla büyüsün inşallahKızlaaaar bugün kontrolüm vardı, gittim geldim. Allah’a şükür herşey güzel çıktı. 1 ay sonraya tekrar randevum var. Büyümüş minnoşum, 2,24 cm olmuş
Ay o cm leri ben gozumun onune getiriodum ne kdr bisey diye. Simdi yarim metre olcak nerdyseKızlaaaar bugün kontrolüm vardı, gittim geldim. Allah’a şükür herşey güzel çıktı. 1 ay sonraya tekrar randevum var. Büyümüş minnoşum, 2,24 cm olmuş
Babası kılıkli zaten rahat durmicak orasi kesinohhhhhhhhh yarasın tosunuma
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ömür boyu öyle yapacak daha bu neki
Ohh maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün inşallah
Maşallah canım ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah
Ay o cm leri ben gozumun onune getiriodum ne kdr bisey diye. Simdi yarim metre olcak nerdysemasllhh minnosa
Kosarak gelin insllhTeşekkür ederim canımmmmm
Teşekkür ederim canımmmmm❤
Yaaa işte şimdi de biz o dönemlerdeyiz, herkes sırayla bu günleri görecek inşallah. Arkandan geliyoruz canımmmm.❤
Başın sağ olsun... Allah yanına almış oğlunu, meleğini... Çok üzüldüm... Allahım sana da en kısa zamanda hayırlı bir bebek verir inşallahMerhaba canlar belki benı bılen bilir gecen Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu ama rabbim arqtmamıştı bana tekrardan haziran ayında bir melek daha nasıp etmişti 14 mart 2020 de yanı tam 4 gun önce cennet kuşumu oğlumu cennete ugırladım 38 haftalıkken bana veda etti oglum karnımda kalbı durdu bebeğim de hiç bir sorun yokmuş cok güzel bir bebek dedi doktor hatta gülerek gitmiş oğlum cennete napalm hayırlısı buymuş rabbim oğlumu daha cok sevmiş inşallah evlatlarım bizi cennet kapısında bekleyecek kardeşiyle asla isyan etmedim eger ben aglarsam isyan edersem oğlum acı ceker orda cennette göremem onu isyam edersem hep dua ediyorum inşallah rabbim bana tekrardan nasıp eder anne olmayı
MaşallahKızlaaaar bugün kontrolüm vardı, gittim geldim. Allah’a şükür herşey güzel çıktı. 1 ay sonraya tekrar randevum var. Büyümüş minnoşum, 2,24 cm olmuş
İnsallah tatlim insallah sabahtan beri sakiz cigniyorum falim sagolsunKuzum kuruyemiş al canım sigara çektikçe at ağzına bide sakız çiğne özellikle naneli olanlardanben bi ara bırakmıştım 45 gün içmedim bol bol kuruyemiş yedim canım çektikçe ve sakız çiğnedim. Ayrıca evde mayalanan yoğurttan ye bol bol. Inşallah içmezsin bida kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?