Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlaaaar bugün kontrolüm vardı, gittim geldim. Allah’a şükür herşey güzel çıktı. 1 ay sonraya tekrar randevum var. Büyümüş minnoşum, 2,24 cm olmuş
Massaalllaaahhh Allah saglikla ilerlemesini nasip etsin

Kızlaaaar bugün kontrolüm vardı, gittim geldim. Allah’a şükür herşey güzel çıktı. 1 ay sonraya tekrar randevum var. Büyümüş minnoşum, 2,24 cm olmuş
Ay o cm leri ben gozumun onune getiriodum ne kdr bisey diye. Simdi yarim metre olcak nerdyse masllhh minnosa

Ohh maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün inşallah

Teşekkür ederim canımmmmm
Maşallah canım ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah

Teşekkür ederim canımmmmm
Ay o cm leri ben gozumun onune getiriodum ne kdr bisey diye. Simdi yarim metre olcak nerdyse masllhh minnosa

Yaaa işte şimdi de biz o dönemlerdeyiz, herkes sırayla bu günleri görecek inşallah. Arkandan geliyoruz canımmmm.

Başın sağ olsun... Allah yanına almış oğlunu, meleğini... Çok üzüldüm... Allahım sana da en kısa zamanda hayırlı bir bebek verir inşallah

İnsallah tatlim insallah sabahtan beri sakiz cigniyorum falim sagolsun bakalim nolcak Dua edinde esimde bende baslamayalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…