Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok sag ol canım rabbim sana da hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin inşallah Allahım cok büyüktür her zor imtihanın karsısında güzel günler vardır bunu ümit ederek cennette evlatlarımı görmeyi umut ederek sabr ve duayla beklıyorum

Aynen canım doğru öyle bir zaman ki suan hayırlısı olsun gerçekten Ederim canım her zaman sen merak etme

Cicegim senin mide bagırsak problemin varmı normalde? Varsa dokundumu caksır yoksa yokmuyduda dokunmadı? Bana bitkisel seyler dokunuyor kullanamıyorum balam oyüzden soruyorum

Hercümlene amin amin amin diyorum cicegim insallah insallah hep birlikte bu kaoslardan kurtulacaz aydınlık günler bebisli günlere cok daha yaklastık kuzum

Cicegim sen biraz beni geriden takip ediyorsun sanırım yinede kısa bir özet geceyim sana kan degerlerimde sorun yok arastırma hastanesine daha bugün gittim amh evet sınırda gözüküyor ama 0-0.25 gibi degerlere tüp bebek öneriyoruz dedi. Israrla catlatma ignesi istedigim halde vermedi degerlerin cok güzel denemeye devam edin diyerek. Bu degerlerle gidip kısırlık tedavisi görmek istemiyorum zaten. Ayrıca maddi sıkıntılarımız var para akısı yok diyor koca tüp bebege baslamamda mümkün degil. Baslasamda sürec beni cok yıpratır zaten tüyden nem kapan biriyim cünkü azcok görüyorsunuz
Ve bitkisel kürler tedavilerde bana dokunuyor kuzum mideme zarar veriyor rahatsız oluyorum her bitkiyi kullanamıyorum oyüzden akısına bırakmak zorundayım balam. Tesekkür ederim beni düsünüp fikir verdigin icin seni seviyorum

İnsallah kavusacaksınız masallah sana sabır ve duayı eksik etme kendinde yaverin olsun onlar unutma allah seni cok seviyor balam ben inanıyorum insallah seninde cok hayırlı cocukların olacak vakti saati gelecek hamdü senalar edeceksin hep rabbim varmıs bir bildigin diyeceksin herseyin en güzeli seninle olsun kuzum cok sagol

Cicegim senin mide bagırsak problemin varmı normalde? Varsa dokundumu caksır yoksa yokmuyduda dokunmadı? Bana bitkisel seyler dokunuyor kullanamıyorum balam oyüzden soruyorum
Canım benim bağırsaklar sorunlu malesef. Hep afedersin kabızlık yaşadım. Midemi yakmadı benim çünkü büyük bardağa bir kahve fincanı koydum içtim
Canım bende ayıptır söylemesi kabızlık vardı çocukluktan bu yana. Midemde bişi yok ama ben bunu büyük bir bardak portakal suyuna bir kahve fincanı koydum içtim, eşime de bu şekil içirdim.miden hiç acımaz. Ya da macunu var o tarz bişi de yiyebilirsiniz. Ama kullan nolur bak çok etkili. Ben sabahları aç karnına arı sütü de içtim bir kaç ay. Bir tatlı kaşığı da çörek otu yağı içtim o bağırsaklara iyi geldi

Sana caksır vesile olmus balambakalım bana ne vesile olacak belkide hicbirsey vesile olmayacak beni etkileyen en önemli faktörün stres olduguna inanıyorum cünkü ben. Yinede cok ısrar ettin bende bir caksır alayım o nasıl birsey

Sende sagol balam
Nerede bu millet nufüs sayımını patlatacaklar ülkede
Valla ben temizlikten ve haberlerden artı kalan zamanlarda hep burdayım arkadaşlarımı da boşverdim burda içimi döküyorum rahatlıyorum buradaki samimiyet paylaşım dertleşme kendimizi olduğumuz gibi anlatabilme hiç bi yerde yok

Şeffaf su gibi on onbeş lira bir iki şişe al canım bence için eşinle öeyvesuyuna karıştırıp. İnşallah size de vesile olur sabah akşam da olabilir ya da sabah veya akşam aç karnına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…