Cok sag ol canım rabbim sana da hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin inşallah Allahım cok büyüktür her zor imtihanın karsısında güzel günler vardır bunu ümit ederek cennette evlatlarımı görmeyi umut ederek sabr ve duayla beklıyorumBebegim ne desem acını hafifletemez
Ben hep allahın sevdigi kullarını sınadıgına inanırım bu hayatta
Seninde imtihanın bu dünyada cok agır olmus onlar birer melek rabbimin katında buna sarıl ve sana dünyada melek gibi evlatlar vermesini diliyorum rabbimden öyle güzel evlatlar versinki hergüne sükrederek uyanırsın insallahAllah yardımcın olsun cicegim
Aynen canım doğru öyle bir zaman ki suan hayırlısı olsun gerçektenİnsallah cicegim mecbur bırakacam maddi problemlerimiz var olmasa belki baska seyler düsünürdük ama esimin tüm isleri ters gidiyor para akısı azaldı diyor bu dönemde mümkün degil mecbur akısına bırakacaz oyüzden kuzum
Ediyorum cicegim sende duanı esirgeme bizlerden sakın
Cicegim senin mide bagırsak problemin varmı normalde? Varsa dokundumu caksır yoksa yokmuyduda dokunmadı? Bana bitkisel seyler dokunuyor kullanamıyorum balam oyüzden soruyorumNana Ana sen de çakşır dene, eşine de içier sen de iç nolur bak bir dene bir kaç ay... Gerçekten işe yarıyor. Ben inanıyorum çok kişiden duydum. Nolur sen de dene. Ne kaybedersin ki canım? Portakal suyu sık bir fincan ekle içine için eşinizle. Benim çakşırla tanımama instagramda bir anne vesile oldu. Onun faydasının çok olduğunu düşünüyorum. Bir de sigara içme lütfen
Hercümlene amin amin amin diyorum cicegim insallahÇok şükür canım benim,ben yeni okudum ayy maşallah Allaha bırak bundan sonrasınıhadi darısı hastaneden gelip bebiş müjdelerini paylaşmaya olsun inşallah . Ben de ancak virüs gelişmelerini izliyorum okuyorum içim dışım covid-19 oldu Allah hayra aydınlığa çıkarsın inşallah şu süreçten.
Aminn kuzumm inşallah ben de çok inanıyorum o güzel günlereHercümlene amin amin amin diyorum cicegim insallahinsallah hep birlikte bu kaoslardan kurtulacaz aydınlık günler bebisli günlere cok daha yaklastık kuzum
Cicegim sen biraz beni geriden takip ediyorsun sanırım yinede kısa bir özet geceyim sanaN Nana Ana bide şu var amh ne olursa olsun ultraosnda folikül sayısı önemli. Mesela benim 1.48 normalde birwz düşük yaşıma göre ama ultrasonda yaşına göre iyi foliküller dedi tüp bebek doktoru ve gösterdi teker teker. Sonuçta bir yılı geçti bildiğim kadarıyla istediğiniz yani artık Bi tedavşye başlamak lazım daha fazla geç olmadan iyi Bi doktor bulup..
İnsallah kavusacaksınız masallah sana sabır ve duayı eksik etme kendinde yaverin olsun onlar unutma allah seni cok seviyor balam ben inanıyorum insallah seninde cok hayırlı cocukların olacak vakti saati gelecek hamdü senalar edeceksin hep rabbim varmıs bir bildigin diyeceksinCok sag ol canım rabbim sana da hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin inşallah Allahım cok büyüktür her zor imtihanın karsısında güzel günler vardır bunu ümit ederek cennette evlatlarımı görmeyi umut ederek sabr ve duayla beklıyorum
Allah razı olsun balam bizlere ettigin her dua evladına sifa olsun insallaaahhhAynen canım doğru öyle bir zaman ki suan hayırlısı olsun gerçektenEderim canım her zaman sen merak etme ❤❤
Olacak olacak balammmmAminn kuzumm inşallah ben de çok inanıyorum o güzel günlere
Canım benim bağırsaklar sorunlu malesef. Hep afedersin kabızlık yaşadım. Midemi yakmadı benim çünkü büyük bardağa bir kahve fincanı koydum içtimCicegim senin mide bagırsak problemin varmı normalde? Varsa dokundumu caksır yoksa yokmuyduda dokunmadı? Bana bitkisel seyler dokunuyor kullanamıyorum balam oyüzden soruyorum
Canım bende ayıptır söylemesi kabızlık vardı çocukluktan bu yana. Midemde bişi yok ama ben bunu büyük bir bardak portakal suyuna bir kahve fincanı koydum içtim, eşime de bu şekil içirdim.miden hiç acımaz. Ya da macunu var o tarz bişi de yiyebilirsiniz. Ama kullan nolur bak çok etkili. Ben sabahları aç karnına arı sütü de içtim bir kaç ay. Bir tatlı kaşığı da çörek otu yağı içtim o bağırsaklara iyi geldiCicegim senin mide bagırsak problemin varmı normalde? Varsa dokundumu caksır yoksa yokmuyduda dokunmadı? Bana bitkisel seyler dokunuyor kullanamıyorum balam oyüzden soruyorum
Sana caksır vesile olmus balamCanım benim bağırsaklar sorunlu malesef. Hep afedersin kabızlık yaşadım. Midemi yakmadı benim çünkü büyük bardağa bir kahve fincanı koydum içtim
Canım bende ayıptır söylemesi kabızlık vardı çocukluktan bu yana. Midemde bişi yok ama ben bunu büyük bir bardak portakal suyuna bir kahve fincanı koydum içtim, eşime de bu şekil içirdim.miden hiç acımaz. Ya da macunu var o tarz bişi de yiyebilirsiniz. Ama kullan nolur bak çok etkili. Ben sabahları aç karnına arı sütü de içtim bir kaç ay. Bir tatlı kaşığı da çörek otu yağı içtim o bağırsaklara iyi geldi
Amin canım sağol güzel duan için sendeAllah razı olsun balam bizlere ettigin her dua evladına sifa olsun insallaaahhh
Sende sagol balamAmin canım sağol güzel duan için sende
Sende sagol balam
Nerede bu millet nufüs sayımını patlatacaklar ülkede
İyiyim güzel annem sen nasılsın niye gelmiyordunNasılsın bakalım balım
Tatil başlayınca kendimi temizliğe verdim. Dip köşe eve giriştim genel temizlik ama azar azar yapıyorum kendimi çok da yormamak için. Bu gidişle de tatil bitene kadar ancak biter temizliğimİyiyim güzel annem sen nasılsın niye gelmiyordun
Nanam kaç yıllık evliydinİyiyim güzel annem sen nasılsın niye gelmiyordun
Valla ben temizlikten ve haberlerden artı kalan zamanlarda hep burdayım arkadaşlarımı da boşverdimSende sagol balam
Nerede bu millet nufüs sayımını patlatacaklar ülkede
Şeffaf su gibiSana caksır vesile olmus balambakalım bana ne vesile olacak belkide hicbirsey vesile olmayacak beni etkileyen en önemli faktörün stres olduguna inanıyorum cünkü ben. Yinede cok ısrar ettin bende bir caksır alayım o nasıl birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?