Bende öyle balam kocayı bekliyorum gecikti buaksam yagmurda var trafige kaldı herhaldeNapamm balll geleyim bakayım burdamisin diye
Burdamışın
Napiyim kuzum TV izliyorum
Sen napionnnn
Olsun insallah cicegim sana inancım tam benimBeraber olucak ben inanıyorum ya inanmak umut hep olsun
Sorma kuzum Corona değil bizi bu sters yiyip bitirecekBende öyle balam kocayı bekliyorum gecikti buaksam yagmurda var trafige kaldı herhalde
Haberlerdede hep aynı sey icim darlandı korona korona korona
Kendine de inancının olsunnOlsun insallah cicegim sana inancım tam benim
Dedigim gibi g.t korkusundan korona olacaz allahımSorma kuzum Corona değil bizi bu sters yiyip bitirecek
Bende senin gibiyimKendine de inancının olsunnkendimede inancım pek yokta varmış gibi davranıyorum
Kız yok ben öyle sters yapmıyorum ama millet öyle bir yapıyor kk etki altında kaldımDedigim gibi g.t korkusundan korona olacaz allahım
Keske bende seninle aynı rüyayı görmüs olsaydım dün geceKız yok ben öyle sters yapmıyorum ama millet öyle bir yapıyor kk etki altında kaldım
Dün gece rüyamda elimde eldivenler
Evin her yerinde limon kolonyası arıyordumsanki yukardan bana bir uyariydi bu
Buluyorum ama evin heryerinden yarım yarim şişeler çıkıyordu
Ne gördün dün geceKeske bende seninle aynı rüyayı görmüs olsaydım dün gece
Cok eglenceliymis
Eltimin bebegi olmus(hic sevmem kendisini) kucagımda cocugu esimin gözleri doluyordu bebege bakıpNe gördün dün gece
Kuzum benmmm sen üzülme yeterkii çiçeğummmm ya bende doktorlara çok direttim çatlatma iğnesi konusunda hiçbiri vermemişti hepside bana zamanını bekle biraz demişti kuzum vardır belki bir hayır valla bak herşeyin bir zamanı var ben önce sağlklı bir yaşama geçmeye karar vermiştim sana anlattım hatta burda sadece ben değil eşimle birlikte karar verdik öncelikle o illet SİGARAYI bıraktık kuzum kendimize iyi baktık hemen olucağına hiç inanmadım çünkü sigarayı yeni bıraktım dedim zamanla olur dedim inanki bak dene denemekten yorulma İNCİR ye hergün eşin ve sen incir yumurtalık kalitesini artırıyor vücuttaki toksinleri atmaya çalış bunu en güzel portakl suyu yapıyor kendin sık ama ben öyle yaptım ama bebek olsun diye değil önce kendi sağlığını düşünerek yap kuzum sen sağlıklı bir birey olursan sağlıklı bir birey getireceksin çünkü dünyaya bunlara karar vermek çok zor ama hangisini daha çok istediğinizi bir düşünün bebiş mi ? Yoksa sigara ve sağlıksız yaşammı ? Canım benim herşeyin senin için çok güzel olacağına ben inanıyorum lütfen o illeti elinde içiyorsa ikna et ve bırakınCiceklerim hakkınızı helal edin sabah sabah sizleride üzdüm bir rüya bile nasıl etkiledi sanki herkes hamile kalacak ben kalamayacam gibi korkuyla uyandım resmen kabustu. Buradan cıkınca agladımda agladım icimi bosalttım baya. Ögleden sonrada doktora gidip tüm tahlil sonuclarımı gösterdim her sonucun güzel görünüyor ufak kistinde temiz hic bir problem yok dedi catlatma ignesi istedim vermedi. Degerlerin cok güzel bir amh sınırda ama oda teskil etmiyor gerek yok dedi ben sansımı arttırmak istiyorum diye biraz direttim inferliteye bakan arastırma hastanelerine birgit istersen ben yazamam catlatma ignesi sana dediicim cok huzurlu.
Yinede igne kullanıp sansımı arttırmak istiyordum elinde fazla ignesi olan varmı
Yaaa nanamm ruyarin tersi çıkar balım böyle şeylerin etkisinde kalma cidden bakEltimin bebegi olmus(hic sevmem kendisini) kucagında cocugu esimin gözleri doluyordu bebege bakıpben hic hamile kalamayacakmısım o kadın yine kalacakmıs gibi hisle uyandım korkuttu bu his kabustu sanki. Erkenden uyandım agladım
Cok haklısın cicegim icimdeki stresi bir yenebilsem sigarayıda bırakacam ama stres yaptıkca daha cok iciyorumKuzum benmmm sen üzülme yeterkii çiçeğummmm ya bende doktorlara çok direttim çatlatma iğnesi konusunda hiçbiri vermemişti hepside bana zamanını bekle biraz demişti kuzum vardır belki bir hayır valla bak herşeyin bir zamanı var ben önce sağlklı bir yaşama geçmeye karar vermiştim sana anlattım hatta burda sadece ben değil eşimle birlikte karar verdik öncelikle o illet SİGARAYI bıraktık kuzum kendimize iyi baktık hemen olucağına hiç inanmadım çünkü sigarayı yeni bıraktım dedim zamanla olur dedim inanki bak dene denemekten yorulma İNCİR ye hergün eşin ve sen incir yumurtalık kalitesini artırıyor vücuttaki toksinleri atmaya çalış bunu en güzel portakl suyu yapıyor kendin sık ama ben öyle yaptım ama bebek olsun diye değil önce kendi sağlığını düşünerek yap kuzum sen sağlıklı bir birey olursan sağlıklı bir birey getireceksin çünkü dünyaya bunlara karar vermek çok zor ama hangisini daha çok istediğinizi bir düşünün bebiş mi ? Yoksa sigara ve sağlıksız yaşammı ? Canım benim herşeyin senin için çok güzel olacağına ben inanıyorum lütfen o illeti elinde içiyorsa ikna et ve bırakın
Kim cıkardıki bunu yavvvvYaaa nanamm ruyarin tersi çıkar balım böyle şeylerin etkisinde kalma cidden bak
Her rüyaya inanırsak işimiz iş ben kocamı boşardim kesin pardon. O beni boşardi
Takma bunlari kafana rüya işte saçma sapan çıkartılmış bişey
Nana Ana sen de çakşır dene, eşine de içier sen de iç nolur bak bir dene bir kaç ay... Gerçekten işe yarıyor. Ben inanıyorum çok kişiden duydum. Nolur sen de dene. Ne kaybedersin ki canım? Portakal suyu sık bir fincan ekle içine için eşinizle. Benim çakşırla tanımama instagramda bir anne vesile oldu. Onun faydasının çok olduğunu düşünüyorum. Bir de sigara içme lütfenEltimin bebegi olmus(hic sevmem kendisini) kucagımda cocugu esimin gözleri doluyordu bebege bakıpben hic hamile kalamayacakmısım o kadın yine kalacakmıs gibi hisle uyandım korkuttu bu his kabustu sanki. Erkenden uyandım agladım
Çok şükür canım benim,ben yeni okudum ayy maşallah Allaha bırak bundan sonrasınıİki sayfa önce yazmıstım kuzum hastanedeydim sen nerelerdesin nasılsın iyimisin balammm
Ha şöyle canımsınCok haklısın cicegim icimdeki stresi bir yenebilsem sigarayıda bırakacam ama stres yaptıkca daha cok iciyorum
Kendimi nasıl nötrleyecem bilmiyorum.
Su havalar biraz düzelsinde sürekli tempolu yürüyüse cıkmayı düsünüyorum cigerlerim acılır sigarayıda anca azalta azalta bırakırım insallahve insallah bende bıraktıgım gibi hamile kalırım bebegim tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?