Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napamm balll geleyim bakayım burdamisin diye
Burdamışın
Napiyim kuzum TV izliyorum
Sen napionnnn
Bende öyle balam kocayı bekliyorum gecikti buaksam yagmurda var trafige kaldı herhalde
Haberlerdede hep aynı sey icim darlandı korona korona korona

Dedigim gibi g.t korkusundan korona olacaz allahım
Kız yok ben öyle sters yapmıyorum ama millet öyle bir yapıyor kk etki altında kaldım
Dün gece rüyamda elimde eldivenler
Evin her yerinde limon kolonyası arıyordum sanki yukardan bana bir uyariydi bu
Buluyorum ama evin heryerinden yarım yarim şişeler çıkıyordu

Keske bende seninle aynı rüyayı görmüs olsaydım dün gece
Cok eglenceliymis

Ne gördün dün gece
Eltimin bebegi olmus(hic sevmem kendisini) kucagımda cocugu esimin gözleri doluyordu bebege bakıp ben hic hamile kalamayacakmısım o kadın yine kalacakmıs gibi hisle uyandım korkuttu bu his kabustu sanki. Erkenden uyandım agladım

Kuzum benmmm sen üzülme yeterkii çiçeğummmm ya bende doktorlara çok direttim çatlatma iğnesi konusunda hiçbiri vermemişti hepside bana zamanını bekle biraz demişti kuzum vardır belki bir hayır valla bak herşeyin bir zamanı var ben önce sağlklı bir yaşama geçmeye karar vermiştim sana anlattım hatta burda sadece ben değil eşimle birlikte karar verdik öncelikle o illet SİGARAYI bıraktık kuzum kendimize iyi baktık hemen olucağına hiç inanmadım çünkü sigarayı yeni bıraktım dedim zamanla olur dedim inanki bak dene denemekten yorulma İNCİR ye hergün eşin ve sen incir yumurtalık kalitesini artırıyor vücuttaki toksinleri atmaya çalış bunu en güzel portakl suyu yapıyor kendin sık ama ben öyle yaptım ama bebek olsun diye değil önce kendi sağlığını düşünerek yap kuzum sen sağlıklı bir birey olursan sağlıklı bir birey getireceksin çünkü dünyaya bunlara karar vermek çok zor ama hangisini daha çok istediğinizi bir düşünün bebiş mi ? Yoksa sigara ve sağlıksız yaşammı ? Canım benim herşeyin senin için çok güzel olacağına ben inanıyorum lütfen o illeti elinde içiyorsa ikna et ve bırakın

Yaaa nanamm ruyarin tersi çıkar balım böyle şeylerin etkisinde kalma cidden bak
Her rüyaya inanırsak işimiz iş ben kocamı boşardim kesin pardon. O beni boşardi
Takma bunlari kafana rüya işte saçma sapan çıkartılmış bişey

Cok haklısın cicegim icimdeki stresi bir yenebilsem sigarayıda bırakacam ama stres yaptıkca daha cok iciyorum
Kendimi nasıl nötrleyecem bilmiyorum.
Su havalar biraz düzelsinde sürekli tempolu yürüyüse cıkmayı düsünüyorum cigerlerim acılır sigarayıda anca azalta azalta bırakırım insallah ve insallah bende bıraktıgım gibi hamile kalırım bebegim tesekkür ederim

Kim cıkardıki bunu yavvvv

Nana Ana sen de çakşır dene, eşine de içier sen de iç nolur bak bir dene bir kaç ay... Gerçekten işe yarıyor. Ben inanıyorum çok kişiden duydum. Nolur sen de dene. Ne kaybedersin ki canım? Portakal suyu sık bir fincan ekle içine için eşinizle. Benim çakşırla tanımama instagramda bir anne vesile oldu. Onun faydasının çok olduğunu düşünüyorum. Bir de sigara içme lütfen

İki sayfa önce yazmıstım kuzum hastanedeydim sen nerelerdesin nasılsın iyimisin balammm
Çok şükür canım benim,ben yeni okudum ayy maşallah Allaha bırak bundan sonrasını hadi darısı hastaneden gelip bebiş müjdelerini paylaşmaya olsun inşallah . Ben de ancak virüs gelişmelerini izliyorum okuyorum içim dışım covid-19 oldu Allah hayra aydınlığa çıkarsın inşallah şu süreçten.

N Nana Ana cnm sonuçlarını gördüm amh sınırda. Diğer değerlerin güzel ama bence Bi tedaviye başlamalısın ya klomen tarzı Bi tedavi yada bitkisel bişeyler denemelisin amh 1in altına düşünce bazı şeyler daha da zorlaşıyor.. Bence yaşadığın yerde araştır iyi Bi doktora git mutlaka Bi tedavi Uygular

N Nana Ana bide şu var amh ne olursa olsun ultraosnda folikül sayısı önemli. Mesela benim 1.48 normalde birwz düşük yaşıma göre ama ultrasonda yaşına göre iyi foliküller dedi tüp bebek doktoru ve gösterdi teker teker. Sonuçta bir yılı geçti bildiğim kadarıyla istediğiniz yani artık Bi tedavşye başlamak lazım daha fazla geç olmadan iyi Bi doktor bulup..

Ha şöyle canımsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…