Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebegim ne desem acını hafifletemez
Ben hep allahın sevdigi kullarını sınadıgına inanırım bu hayatta
Seninde imtihanın bu dünyada cok agır olmus onlar birer melek rabbimin katında buna sarıl ve sana dünyada melek gibi evlatlar vermesini diliyorum rabbimden öyle güzel evlatlar versinki hergüne sükrederek uyanırsın insallah Allah yardımcın olsun cicegim

Oh cok sukur icinin ferahlamasi tee ordan buraya kadar geldi hormon alma bence hersey iyiyse .catlatma ignesinin icinde de hormon var
Kist olusturmasından korkuyordum zaten normalde. Bugün rüyanın gazına gelip direttim ama basarılı olamadım kuzum tesekkür ederim benimle birlikte rahatladıgın icin

Son düzenleme:
İçini ferah tut canım kötü şeyler düşünme emin ol doğru zamanda olucak bak. Doktorda güzel şeyler söylemiş ne güzel zamana bırak bakalım inşallah olucak

İçini ferah tut canım kötü şeyler düşünme emin ol doğru zamanda olucak bak. Doktorda güzel şeyler söylemiş ne güzel zamana bırak bakalım inşallah olucak
İnsallah cicegim mecbur bırakacam maddi problemlerimiz var olmasa belki baska seyler düsünürdük ama esimin tüm isleri ters gidiyor para akısı azaldı diyor bu dönemde mümkün degil mecbur akısına bırakacaz oyüzden kuzum
Aynen en güzelini yapmışsın canım dua et bol bol her zaman
Ediyorum cicegim sende duanı esirgeme bizlerden sakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…