Tekrar söylüyorum senden cok umutluyumYok ilk defa böyle bişi yaşıyorum ya
Ypk kuzumBenim stok hep dolu cicegim sen hala stoklamadınmıesinin sayesinde azaltacan herhalde
Tekrar söylüyorum senden cok umutluyum
Gözün aydın canım maşallah kuzuya o pitpitlari duyduğun an dünyadaki herşeye bedel ve unutulmaz Rabbim esirgesin kuzularimiziDedim kuzum demez olur muyum. Hem bir yıl beklemişsin hem tedavi olmuşsun tedbir amaçlı, bebeğe ve sana zararı olmaz diyor. Dün kalp atışını duyduk hamdolsun ama hep bi korku içinde geçecek günler
İnşallah canım en kısa zamanda hayırlısıylaÖyle öyleçok şükür ki gerek kalmadı bebiş elini çabuk tuttu maşallah darısı bizlere olur inşallah da stoklarımızda elimizde patlar sen testleri kullan ama aman ilaçlar için aynı şeyi yapma Allah korusun gen o kadar da benzemesin
Cık cama sana atayım kuzum durma öyleYpk kuzumoo sen sağlamcısın kuzum benim stokum yok maalesef hatta kaç saattir öyle kaldım çıkıp almadım da akşamı bekliyorum daha
Bende bilmiyorum insallah dogru doguyordurİçinemi doğuyor niye bukadar umutlandın çok ilginç
InşallahBende bilmiyorum insallah dogru doguyordur
Kuzumm benim bilsem sabah söylerdim bu kadar boşuna mı bekledim benCık cama sana atayım kuzum durma öyle
3ünüde aynı gün yaparsan olacagı odurInşallahama 3 test yaptım negatif yani dahada pozitif çıkmaz diye düşünüyorum sanki
Söyleseydin keskeKuzumm benim bilsem sabah söylerdim bu kadar boşuna mı bekledim benhemen yolla gelsin
Tskkr edrrm yavyuuummm ❤❤anammm hayırlı olsunnnn bölüm neeee
Allh razi olsn cnmciim. Insllhh. Valla ne zmn gidecgim belli deil ama bikac ay daha buralrdaym buyuk ihtimlle.Yaaaa çok sevindim kuzum inşallah bebeğinle eşinle çok mutlu olursun oralarda ne zaman gidiyosun nasip olursa
tskkr ederiimm
Tskkr edrrm canisiiiFatmaaa tebrık ederim canımmbu oglan sana cok ugurlu geldi
3nde aynı gün yapmadımkii3ünüde aynı gün yaparsan olacagı odur
eneeeeeeeeeee şırnağamı gidecen kız hemide 4 seneTskkr edrrm yavyuuummm ❤❤
Arapca ogretmeniyim artkdilci yani
Allh razi olsn cnmciim. Insllhh. Valla ne zmn gidecgim belli deil ama bikac ay daha buralrdaym buyuk ihtimlle.
tskkr ederiimminslhh
Tskkr edrrm canisiii
Hamdolsn cnm ole oldu valla cok mutluyum
Yakaladım kuzum sağolasınSöyleseydin keskeattım sana bir paket yakala
He valla. Ama Allhtan yerim guzel. Cizre merkezde . Gelismis bi yer. Esimin de yabnci olmadgi bi yer sukur. Tanidiklar arkdslr var hepeneeeeeeeeeee şırnağamı gidecen kız hemide 4 sene
hadi hayırlısıHe valla. Ama Allhtan yerim guzel. Cizre merkezde . Gelismis bi yer. Esimin de yabnci olmadgi bi yer sukur. Tanidiklar arkdslr var hep
Kaynatmak bizim isimizIyi kaynatmışsınız kızlar maşallah okudum bir güzel neşem yerine geldi bizde oğlanla koltuk battaniye keyfi yapıyoruz
Reglime 5 6 gün var benimde bu ay yapmadık zaten icraat yoktu bizde hastalıklar virüsler entrikalarbu gidisle corona gidene kadar şey yapamiycaz gibi görünüyor
Keske gideydi yaa. Puani yetiosa kaymayla da gider valla bnm gibi. Ben de kayma olunca girdim kontenjanahadi hayırlısı
benim eşim ing öğretmeni basit atanırlar ama ikna edemiyoum öğretmen olmak istemiyormuş
ama edecemfenada puan almadı.. ek atamada mülakata gönderecem ilkinde gitmedi benm akıllı kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?