Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim stok hep dolu cicegim sen hala stoklamadınmı esinin sayesinde azaltacan herhalde
Ypk kuzum oo sen sağlamcısın kuzum benim stokum yok maalesef hatta kaç saattir öyle kaldım çıkıp almadım da akşamı bekliyorum daha

Dedim kuzum demez olur muyum. Hem bir yıl beklemişsin hem tedavi olmuşsun tedbir amaçlı, bebeğe ve sana zararı olmaz diyor. Dün kalp atışını duyduk hamdolsun ama hep bi korku içinde geçecek günler
Gözün aydın canım maşallah kuzuya o pitpitlari duyduğun an dünyadaki herşeye bedel ve unutulmaz Rabbim esirgesin kuzularimizi

İnşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla, yok yok ilaçları içmem

anammm hayırlı olsunnnn bölüm neeee
Tskkr edrrm yavyuuummm ❤❤
Arapca ogretmeniyim artk dilci yani
Yaaaa çok sevindim kuzum inşallah bebeğinle eşinle çok mutlu olursun oralarda ne zaman gidiyosun nasip olursa
Allh razi olsn cnmciim. Insllhh. Valla ne zmn gidecgim belli deil ama bikac ay daha buralrdaym buyuk ihtimlle.
F Fatma KTL Gözünüz aydınnn Hayırlara vesile olsun inşallah
tskkr ederiimm inslhh
Fatmaaa tebrık ederim canımmbu oglan sana cok ugurlu geldi
Tskkr edrrm canisiii
Hamdolsn cnm ole oldu valla cok mutluyum

eneeeeeeeeeee şırnağamı gidecen kız hemide 4 sene

Söyleseydin keske attım sana bir paket yakala
Yakaladım kuzum sağolasın ohh çok şükür kendime geldim, Allah ne muradın varsa tez vakitte versin inşallah aa o kadar stokun var bi paket atmışın nıç nıç buna da şükür

Iyi kaynatmışsınız kızlar maşallah okudum bir güzel neşem yerine geldi bizde oğlanla koltuk battaniye keyfi yapıyoruz
Reglime 5 6 gün var benimde bu ay yapmadık zaten icraat yoktu bizde hastalıklar virüsler entrikalar bu gidisle corona gidene kadar şey yapamiycaz gibi görünüyor

He valla. Ama Allhtan yerim guzel. Cizre merkezde . Gelismis bi yer. Esimin de yabnci olmadgi bi yer sukur. Tanidiklar arkdslr var hep
hadi hayırlısı
benim eşim ing öğretmeni basit atanırlar ama ikna edemiyoum öğretmen olmak istemiyormuş
ama edecem fenada puan almadı.. ek atamada mülakata gönderecem ilkinde gitmedi benm akıllı kocam

Kaynatmak bizim isimiz
Arada icraat olmayinca kafaniz rahtlar kiz ne guzl. Ii yanndan bakin. Her ay acaba mi demkten iidr

hadi hayırlısı
benim eşim ing öğretmeni basit atanırlar ama ikna edemiyoum öğretmen olmak istemiyormuş
ama edecem fenada puan almadı.. ek atamada mülakata gönderecem ilkinde gitmedi benm akıllı kocam
Keske gideydi yaa. Puani yetiosa kaymayla da gider valla bnm gibi. Ben de kayma olunca girdim kontenjana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…