İnsallah düzeltirler istedigimiz gibi yaparlar @Fatma KTL nerdesin yardım etCok soğuk olmus aynen hicbir albenisi yok
Aynn kimyasalda durmuo kan suruo ama kisiden kisiye fark vardir belki bebis geliodur haber veriodur yarin guzel hber aliriz insallahHastane psikolojisine girmek istemiyorum canım tek ciZgi cıkarsa yarın gitmem cift cıkarsa giderim anca. Belkide kimyasal yasıyorum bilmiyorum ama kimyasalda cok yogun geliyodu bunda hic yogunluk olmadı
Canım simdi gitsemde cıkmayabilirmis üstüne görme yada yerlesme kanamasıysa o bikacgün mecbur beklemem gerekiyor zatenAaa sen testle falan ugraşma kuzum şimdi test yapcan yanlışmı dogrumu die de düşüncen doktora saglık ocagına durumu izah et hemen onlar test yapıyo zaten. Hadi var sa da tutunmaya çalışıosa yad başka bişey. Git en azından için rahatlasın.
Fatma her topikte eli ayagi var mübarekİnsallah düzeltirler istedigimiz gibi yaparlar @Fatma KTL nerdesin yardım et
İnsallah canım benim yaAynn kimyasalda durmuo kan suruo ama kisiden kisiye fark vardir belki bebis geliodur haber veriodur yarin guzel hber aliriz insallah
Burası onun önceligiydi söylemesine göre gelsin bir el atsın önceligineFatma her topikte eli ayagi var mübarek
Aynen ya başlık çok soğuk duruyorBaslıgımızda istedigimiz gibi olaydı iyiydi
Cok mutsuz oldum ben keske kendi düzeltme imkanım olsaydıAynen ya başlık çok soğuk duruyor
Test yapsana kızBence glikofenin etkisini göreceksin!
Ben işte o ilaçlardan korkuyorum ya,
Biraz da güvenmek gerekiyo vucuda sanırım bilemiyorum. Bak herkesin biryıgın çocugu var bu doğal bişi , bi çaba gerektirmeyen bişi..
böyle düşün rahatlat kendini..
Ben bu telkini veriorum şuan kendime..
ben de adet dönemleri çok hassaslaşmaya başladım işte, bugün adet günüm. Düşünmemek için herseyi yapıyorum ama faydasız ☺
Heyecanla bekliyoruz
Cıkar ya neden çıkmasın. Bu durum hastane psikolojisinden daha vahim bi durum. En azından adet neden kesildi bunu ogrenirsin benim de boyle oldu mesela bi anda yogun gelen kanama şak die kesildi doktora gittim kist var. Netlik her zaman daha iyidir. Ben giderim her ay yumurta varmı çatladımı kist mi var. Doktorla kanka oldum artık yok bişeyin bu sefer dedi dün yolladı gebelik testimi de yaptı için rahat etsin dieCanım simdi gitsemde cıkmayabilirmis üstüne görme yada yerlesme kanamasıysa o bikacgün mecbur beklemem gerekiyor zaten
Kuzum benim bizde senin çok sevdik çok güzel bir enerjin varBenim burdaki herkese kanim cok kaynadi
Değiştiren arkadaşa rica edelim tekrar değiştirsin.Cok mutsuz oldum ben keske kendi düzeltme imkanım olsaydı
Yavrum sen en güzelini en dogrusunu yapıyorsunda o hastane ortamları bana iyi gelmiyor bugünü bi atlatayım yarın bakıcam insallah b caresine dua et benimkide kiste dönüsmüs olmasın lütfenCıkar ya neden çıkmasın. Bu durum hastane psikolojisinden daha vahim bi durum. En azından adet neden kesildi bunu ogrenirsin benim de boyle oldu mesela bi anda yogun gelen kanama şak die kesildi doktora gittim kist var. Netlik her zaman daha iyidir. Ben giderim her ay yumurta varmı çatladımı kist mi var. Doktorla kanka oldum artık yok bişeyin bu sefer dedi dün yolladı gebelik testimi de yaptı için rahat etsin diehatta dedim hocam aç karnına yım kanıma vitaminime de bak ona da baktı gülüyor. ☺Sen bizi resmen kullanıosun dio. Evet dedim napim kendi kendime üretmektense kontrol altında oluyorum
Yavrum sen en güzelini en dogrusunu yapıyorsunda o hastane ortamları bana iyi gelmiyor bugünü bi atlatayım yarın bakıcam insallah b caresine dua et benimkide kiste dönüsmüs olmasın lütfen
Evet adminimzEvet cok soguk olmus
2020 BİZE BEBEKLE GEL
Olsun istemistik biz baslıgımızı @Kazen
Sen grubu acan kişisin ayakta tutacak kişsin bizleri üzülenleri. Herkesten once su koyverdin. Aglamalar sızlanmalar. Tamam üzülüyoruz ama destek için yokmu bu grup. Testtw gölge cıktı diosun efektle falan bunlarla ugraşma git ver kanını. Vermiosanda boyle umutlanma sonra bak üzülüosun kendini iyi tanıosun aslında. Biraz sert yazmış olabilirim affet ama napim sallamak istiyorum seni tutup boyle.O niye ama yaaaa
Yok yaa baktm simdii. E nabiza gec dusuoAyyy cikmadimi kan sonucu yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?