Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastane psikolojisine girmek istemiyorum canım tek ciZgi cıkarsa yarın gitmem cift cıkarsa giderim anca. Belkide kimyasal yasıyorum bilmiyorum ama kimyasalda cok yogun geliyodu bunda hic yogunluk olmadı
Aynn kimyasalda durmuo kan suruo ama kisiden kisiye fark vardir belki bebis geliodur haber veriodur yarin guzel hber aliriz insallah

Canım simdi gitsemde cıkmayabilirmis üstüne görme yada yerlesme kanamasıysa o bikacgün mecbur beklemem gerekiyor zaten

Test yapsana kız ben de burda milleti test yapması için ayartan kişi oldum ama bat gününde test yapmamak da nedir canım aa

Heyecanla bekliyoruz
Canım simdi gitsemde cıkmayabilirmis üstüne görme yada yerlesme kanamasıysa o bikacgün mecbur beklemem gerekiyor zaten
Cıkar ya neden çıkmasın. Bu durum hastane psikolojisinden daha vahim bi durum. En azından adet neden kesildi bunu ogrenirsin benim de boyle oldu mesela bi anda yogun gelen kanama şak die kesildi doktora gittim kist var. Netlik her zaman daha iyidir. Ben giderim her ay yumurta varmı çatladımı kist mi var. Doktorla kanka oldum artık yok bişeyin bu sefer dedi dün yolladı gebelik testimi de yaptı için rahat etsin die hatta dedim hocam aç karnına yım kanıma vitaminime de bak ona da baktı gülüyor. Sen bizi resmen kullanıosun dio. Evet dedim napim kendi kendime üretmektense kontrol altında oluyorum

Yavrum sen en güzelini en dogrusunu yapıyorsunda o hastane ortamları bana iyi gelmiyor bugünü bi atlatayım yarın bakıcam insallah b caresine dua et benimkide kiste dönüsmüs olmasın lütfen

İnşallah ama sana kızıyorum bil bunu.
Yavrum sen en güzelini en dogrusunu yapıyorsunda o hastane ortamları bana iyi gelmiyor bugünü bi atlatayım yarın bakıcam insallah b caresine dua et benimkide kiste dönüsmüs olmasın lütfen

O niye ama yaaaa
Sen grubu acan kişisin ayakta tutacak kişsin bizleri üzülenleri. Herkesten once su koyverdin. Aglamalar sızlanmalar. Tamam üzülüyoruz ama destek için yokmu bu grup. Testtw gölge cıktı diosun efektle falan bunlarla ugraşma git ver kanını. Vermiosanda boyle umutlanma sonra bak üzülüosun kendini iyi tanıosun aslında. Biraz sert yazmış olabilirim affet ama napim sallamak istiyorum seni tutup boyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…