Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Test yapsana kız ben de burda milleti test yapması için ayartan kişi oldum ama bat gününde test yapmamak da nedir canım aa
Canım tatildeyim, bilerek test almadım. Bu ay ovuyu gözlerimle hem mikroskopta hem de idrarda gördüm. Ayrıca akıntı meme acısı falsn yani imkan yok kesinlikle 14 gün önceydi. Ama işte ben bu ara bi sefer 63 bi sefer de 53 gün adet görmedim, gerçi aralarında ara lekelenme oldu bilemem. Ama normalde şu ara düzenim 36-39 civarı. Pazar günü evde olucam, yarın avusturyadan çıkıcaz kaynanama, orda 2 gün kalıp eve... onlara hayatta çaktırmam çocuk istediğimizi... bi de eşimin görmesini istemiyorum. Sonra daha da üzülüyorum salak gibi hissediyorum kendimi testte negatif gördükçe... kimyasal da olabilir, sağlıksız bi gebelik de olabilir, tüpte de kalmış olabilir.
Yani her ihtimali düşünüyorum ve 8-9. Haftaya kadar doktora gitmesem de olur öğrenmesem de olur diyorum..
katıyım biraz bu tip konularda, düşeceği varsa ilaçla tutmaya çalışacak karakterde değilim, o sebeple rahatım.
Tiroid ilacımı da alıyorum, düşük bi doz da değil..
ay keşke gebe olsam da testte hiç görmesem umrum olmaz yaa.
Zaten haftaya tiroid için kan vercem, değer yüksek çıkarsa doktor arttırır ilacımı , gebeliğe bakmıyolar ama tiroide maşallah her ay bakıyolar kandan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…