Yoo dalga gecmedimki aksine cok hosuma gitti kendime geldim diyebilirim kuzum haklısın idrar testlerinin canı cehenneme ben yinede adetsem kanama miktarını filan kontrol ediyim diye bugün salladım aglasma konularındada haklısın ben Grup baskanıyım baskanım ben baskan yılmak yok yola devamYaa dalga geçme.Bir kere testim pozitif cıktı olmadıgı halde o gun bu gün bu testlere bir gıcıgım var zaten en iyisi hastane.
Titre ve kendine gelYoo dalga gecmedimki aksine cok hosuma gitti kendime geldim diyebilirim kuzum haklısın idrar testlerinin canı cehenneme ben yinede adetsem kanama miktarını filan kontrol ediyim diye bugün salladım aglasma konularındada haklısın ben Grup baskanıyım baskanım ben baskan yılmak yok yola devamhastaneler sart cok haklısın
Aaaaammmmaaaaaaaaannnnnn gelmezler artii en iyisi gunluk hayattan konusakTitre ve kendine gelbu grup adı bize ugursuz gelmesin haaa. L Loriklorik senin gebeyik gebeyikler 2020 ye kalacak.
Güzel oluyorN Nana Ana L Loriklorik ve online olan arkadaşlar tost makinasında köfte yaptınız mı hiçkonu ile alakasız ama napim kararsız kaldım.
Kizzz guzel olur heee yapmadim daha once ama sonucta tost makinasi da izgara gibi olur diyorumN Nana Ana L Loriklorik ve online olan arkadaşlar tost makinasında köfte yaptınız mı hiçkonu ile alakasız ama napim kararsız kaldım.
Acilmadi iste. Hata verip durduEwt direk hastaneye gir kan sinucuna bak bi 2 saate cikio orda
Evet uyelikten de cikariliomusO yasak, ban yersin uyarayım
400lerde filan cıkacak senin sonuc bak görürsünAcilmadi iste. Hata verip durdu
Hah bole yaa geldi bizim mudireeYoo dalga gecmedimki aksine cok hosuma gitti kendime geldim diyebilirim kuzum haklısın idrar testlerinin canı cehenneme ben yinede adetsem kanama miktarını filan kontrol ediyim diye bugün salladım aglasma konularındada haklısın ben Grup baskanıyım baskanım ben baskan yılmak yok yola devamhastaneler sart cok haklısın
Yok kiiz zannetmioom. Ama insllh yuksek olsn400lerde filan cıkacak senin sonuc bak görürsün
Simdi oyle son icerige baktim . Bi kac isim tanidik geldi kendi topiklerini olusturmuslarKim acti kiiiiz
Yaaa daha yenimi görüyorsun budaha buz dagının görünen yüzü bunların digerleride mevcut
Görürsün beybisiYok kiiz zannetmioom. Ama insllh yuksek olsn
Belki onlr da totem yapiodurSimdi oyle son icerige baktim . Bi kac isim tanidik geldi kendi topiklerini olusturmuslartellioglullari feat seferogullari olucaz yakinda
Aynen oyleYaaa daha yenimi görüyorsun budaha buz dagının görünen yüzü bunların digerleride mevcut
Tabiki katılmak istemeyen arkadaslar cıkabilir farkı topik olusturabilir engel koyamayız.
Fakat burada herkesin sorusuna bilenler olarak yardımcı olmaya calısıyoruz bilmedigimiz konularda bilenlerin destek vermesini istiyoruz
Yinede herkesin secimi kendine diyerek güzel topigimizde güzel konumuZu böylelikle baglıyorum
Evet yaa mesguller demk ki anca sira gelio bizeGörürsün beybisi
Nerede bu topik düzelmedi hala kendimi yabancı bir topikte gibi hissediyorum
Kök saldim buryaaa ben de gitmiiiyyeeemm ooğliiimmmmBelki onlr da totem yapiodurben burdaym leee gitmiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?