Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa dalga geçme. Bir kere testim pozitif cıktı olmadıgı halde o gun bu gün bu testlere bir gıcıgım var zaten en iyisi hastane.
Yoo dalga gecmedimki aksine cok hosuma gitti kendime geldim diyebilirim kuzum haklısın idrar testlerinin canı cehenneme ben yinede adetsem kanama miktarını filan kontrol ediyim diye bugün salladım aglasma konularındada haklısın ben Grup baskanıyım baskanım ben baskan yılmak yok yola devam hastaneler sart cok haklısın

Titre ve kendine gel bu grup adı bize ugursuz gelmesin haaa. L Loriklorik senin gebeyik gebeyikler 2020 ye kalacak.

Annnaaaaaaa gercekten de topik aciyor burdan cikanlarhani kardestikkk N Nana Ana baktilar biz sacmalamaya basliyoruz bizden bi sonuc alamayinca

Hah bole yaa geldi bizim mudiree

Annnaaaaaaa gercekten de topik aciyor burdan cikanlarhani kardestikkk N Nana Ana baktilar biz sacmalamaya basliyoruz bizden bi sonuc alamayinca
Yaaa daha yenimi görüyorsun budaha buz dagının görünen yüzü bunların digerleride mevcut
Tabiki katılmak istemeyen arkadaslar cıkabilir farkı topik olusturabilir engel koyamayız.
Fakat burada herkesin sorusuna bilenler olarak yardımcı olmaya calısıyoruz bilmedigimiz konularda bilenlerin destek vermesini istiyoruz
Yinede herkesin secimi kendine diyerek güzel topigimizde güzel konumuZu böylelikle baglıyorum

Aynen oyle secimlerine saygımız var .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…