- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.394
- 113
Tost makinesinde köfte pişer belki ama hiç denemedim. İlk olarak ben sizden duydum, fikrimce temizlemesi zor olacaktır. Tava ideal diye düşünüyorumN Nana Ana @Loriklorik ve online olan arkadaşlar tost makinasında köfte yaptınız mı hiçkonu ile alakasız ama napim kararsız kaldım.
Hahaha anlamamışım hahahaO e nabıza yazmıstı
Yaa deme öyle düzelteceklerdr eminimHahaha anlamamışım hahahaayrıca geubun adı korkunç katılıyorum. Ben bile kaçabilirim, o dediğine 4 adet var ya da 3 benim için... 3 travmayı daha gönüllü kabul edemem nayırr nayırr
Hepimiz bu sene gebe kalamazmışız fln! Korku filmi laneti gibiYaa deme öyle düzelteceklerdr eminim
Amin insallah cnmInsallah guzel hber verirsin cnm bnm
n de acaba ismi düzelene kadar yazmasam mı ? Kızlaar? Napalım da acil değiştirsinler bu ne yaa eski hali iyiydi ? Yeni geup kurup işaretlese ya biri hepimizi? Eski ağustos yeni eylül ekim geubu fln diye? Küllerimizden doğsak yaHakkaten planlamak nedir ya, mal bu bu araba mı alıyosun ev mi yani böyle söyleyenlere de bi gıcık olurum bu yıl bebek planlıyoruz ! Planlarının ötesinde bir plan olduğunun farkına varırlar sonra, umarım grubun adı da değişir hiç hoş olmamış ben yeniyim ama beğenmedim ıııh cık olmamış olmamış
Basım üstüneeee
Pişirirken tost makinesine yağlı kağıt serin hiç kirlenmezTost makinesinde köfte pişer belki ama hiç denemedim. İlk olarak ben sizden duydum, fikrimce temizlemesi zor olacaktır. Tava ideal diye düşünüyorum
oldu kız baya güzelKizzz guzel olur heee yapmadim daha once ama sonucta tost makinasi da izgara gibi olur diyorum
Batı gecen Arkadaslarım ciceklerimmGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
@Babyandmom bat 6
@Ojej bat 11
@NorthCarolina bat 12
F Fatma KTL bat 18
C Caghla_29 bat 23
Gncgztc bat 24
B bocek345 bat 18
Gonulmeyvesi bat 18
Mevayigit bat 19
Emine Hatayli bat 19
@Nisanbingolll bat 20
E Eslem91 bat 21
Balkupumm bat 21
bmbm bat 21
C Cena bat 21
@linaboran bat 22
@Denizyildizi_444 bat 22
@Hermine bat 22
@Tiibukk bat 23
@icecreamm bat 26
@limonlusodaaa bat 26
@Sumeyyee__ bat 26
@aselce bat 27
@Inci2020 bat 27
@burcusami bat 28
M Melegim15 bat 28
@Butterfly1987 bat 28
@Lepistesb bat 28
@Misst bat 29
@Gulll098 bat 29
@zambak189 bat 30
@Ftskrcm bat 30
@15yusra11 bat 31
@Canan_mehtap bat 31
Eylül
@Tiktaktok bat 1
@MNbeyaz bat 5
S Sibelll16 bat 5
@Zekta bat 5
@Deryakadir bat 7
@Dora01 bat 7
@eylem91 bat 8
@Ederaf bat 10
@Maruki bat 10
@Fyprk bat 10
@Nurov bat 13
@Bifincankahve bat 13
@bi prenses annesi bat 14
@Liyalayi bat 15
@Loriklorik bat 16
@m_aslicim bat 16
F Fatma KTL bat 18
@Serimeri bat 18
@Umutumut82 bat19
@dilosss_ bat 23
Batın be zamandı canım senin hemen düzelteyim agustosun kacıydı
Ayyy evet vallhi hastane sitesine demistiiim size deiiil sizz ciciii guzzzl super bi sitesinizBan yersin kız yazma öyle
Canım regl ile ilgili bir belirti yok çok şükür halen
Yeni batını yazmısmıydık kuzum senin hayırlısı olsun buaradaBen dün oldum canım malesef
Fatmaaa çok tebrik ederim çok sevindim canım maşallah
Yarın test yaptırıyorsun dimi cicegimCanım regl ile ilgili bir belirti yok çok şükür halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?