Agzın bal kaymak yesin tatlı annişE Eslem91 sen çok tatlısınn ama yaa..Eki Görüntüle 2300462 Allah sağlıklı sıhhatli bir hamileleik nasip eder inşallah da sen de şu takvimi tez vakitte eklersiinnn.. Aminnn
Ben de görüyorum silik çünkü benim de geçen ay böyle çıkmıştı adet oldum ama kimyasaldan şüphelendim çünkü çok pıhtılı ve ağrılıydı ovü testi yapmamıştım ama böyle çok koyu olunca gebelik oluyor genelde, yarın ilk idrarla yap bence tekrarTest yaptim negatif ciktim adete 1 gun var ama Ovulasyon testim surekli pozitif cikiyor cildirmak uzereym
İlki gebelik alttakiler ovulasyonlar
Eki Görüntüle 2300451 Eki Görüntüle 2300452
Eğer olursa benimki de 29 nisan doğumE Eslem91 sen çok tatlısınn ama yaa..Eki Görüntüle 2300462 Allah sağlıklı sıhhatli bir hamileleik nasip eder inşallah da sen de şu takvimi tez vakitte eklersiinnn.. Aminnn
Eşim 12 nisan doğumlu, oğluma gebeliğimi ogün öğrenmiştim. Hani belki ikincinin doğumu ogün olur diye bi ümit vardı içimde şurda ümit fakirin ekmeği uzatmaları oynuyorum daha kan görmeden küçük hayaller kurayım diyodum.Koc burcu sanirim . Cok iyi
Senin sat ne zamandı?Eğer olursa benimki de 29 nisan doğum
Canım bence var insAllah. Inan ki kendime dua ederken size hepinize ediyorumEşim 12 nisan doğumlu, oğluma gebeliğimi ogün öğrenmiştim. Hani belki ikincinin doğumu ogün olur diye bi ümit vardı içimde şurda ümit fakirin ekmeği uzatmaları oynuyorum daha kan görmeden küçük hayaller kurayım diyodum.
Ama ilk oğlum da sat a göre 43. Haftada geldiğinden bunun da erken geleceğini sanmam... hani yani gebeysem .. ay keşke yaaa keşke bu ay kırmızıları görüp bi şok daha yaşamasam
Senin için ayrıca dua edeceğim, birazdan Meryem suresi okuyacağım kendim için ama seni de ekleyeceğim duama, neden bilmiyorum içim cız etti yazdığına..Takvimini sevsinlerşu kadınlar kulubunde en çok yapmayı istediğim şey ya ne olur Allahım
sat 24 temmuzSenin sat ne zamandı?
Hadi kız inş. hayırlısıııı..Eğer olursa benimki de 29 nisan doğum
Inşallah . Sen beta verdin miHadi kız inş. hayırlısıııı..
Allah razı olsun bebeğimmm Rabbim kabul etsin inşallah senin gibi tatlış bi evlat nasip etsin sanada agzına saglık şimdidenSenin için ayrıca dua edeceğim, birazdan Meryem suresi okuyacağım kendim için ama seni de ekleyeceğim duama, neden bilmiyorum içim cız etti yazdığına..
Ben takvimden bakmıyorum da, merak ettim. sanırım senin 19 du. Neyse zaten bi şans olmuş da 14 ünde fln yumutlamış olsam hani bi hafta da erken doğsa anca belki .. yani olacak şey değilmiş.. neyse bu davsttesimi azaltmış oldu zaten olacağı yokmuşEğer olursa benimki de 29 nisan doğum
Elimde gebelik testim yok.ama karnim agirmiyor sag kasigimda agri var belim de hafif agri var 1 haftadirBen de görüyorum silik çünkü benim de geçen ay böyle çıkmıştı adet oldum ama kimyasaldan şüphelendim çünkü çok pıhtılı ve ağrılıydı ovü testi yapmamıştım ama böyle çok koyu olunca gebelik oluyor genelde, yarın ilk idrarla yap bence tekrar
Ben p.tesi günü kan testi yaptırdım. b-hcg 2500 diInşallah . Sen beta verdin mi
Nasıl oluyor kuzum ben 24 temmuz da sat. Sen benden 6 gün önce olmuşsun. Ama doğum sen bi gün önce ben bir gün sonra çıkıyor gebelik hesaplama programında?Son adet tarihim 18 temmuzduguzelgunler2019
Bat kaçtıBen p.tesi günü kan testi yaptırdım. b-hcg 2500 di
Bat yazacağıma sat yazmış oluşumsat 24 temmuz
Ben doktora gidip kontrol sırasında öğrenmedim henüz tarihi. Tahminen yazıyorum. 5. haftadayım diye tahminettim oyüzdenNasıl oluyor kuzum ben 24 temmuz da sat. Sen benden 6 gün önce olmuşsun. Ama doğum sen bi gün önce ben bir gün sonra çıkıyor gebelik hesaplama programında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?