Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah hamilesindir de keşke içmeseydim dersin, bu laflarım boğazına dizermiş birayı bi tiksinme gelirmiş ay ne sevinirim ama yaa

Heyecanla bekliyoruz kuzum❤
Canım ben cumaya kadar yazmicem. Cuma ekran atarım yada farklı bir gelişme olursa yine yazarım.
Rabbim herkesin kalbinde olanı versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın kaç çocuk istiyorsa nasib etsin insAllah. Niyetlerimiz temiz olsun yeter ki.. Cuma görüşmek üzere...

Siz ovulasyom testini ne zaman yaptiniz boyle cikti gebeligi ne zaman yaptiginizda silik cikti
Gebelik testini adete 16 ağustos da yaptım bat a 3 gün vardı hayalet çizgi çıktı aynı gün ovulasyon testi de yaptım oda baya çıktı 2 gün sonra gebelik testi belirginleşti ovulasyon testi de pik yaptı yani tam banttan 1 gün önce

Küsmeseydin kuzum keske
Amin cok amiin bende birinciyi basarabilirsem en az üc beybi istiyorum kardes iyidir kardesten zarar gelmez güzel gelismeler olursa haber verirsin canın sıkılırsa yine gel ara ara beni merak edersen görüsürüz canım

Önemli olan o valla. Burda bi arkadaş vardı 3 kızı var 4. Yü istiyo diye bi taşlamadıkları kaldıydı hatırlıyorum.
Bu grupta olmadı tabi o böyle birsey olmasıda zaten mümkün degil. Bir üc bes sorun degil sorun gebe kalmak isteyip kalamamakta ayrımcılık hic bize göre degil sekerlerim

İnsallah benim kide oyle olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…