Kırk yılın başı tatildeyim, sonra adet olunca daha çok üzülüyorum. Ben oğluma gebeyken de kanda negatif çıkınca bolca bira şarap içmiştim. Ben içici değilim ya, özel bişi olursa bi bira bi kadeh şarap üzerine biryıgın su içen biriyim. Migrenim el vermiyo. O kadarcık alkolün bi etkisi olmuyo ya.
Canım ben cumaya kadar yazmicem. Cuma ekran atarım yada farklı bir gelişme olursa yine yazarım.
Rabbim herkesin kalbinde olanı versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın kaç çocuk istiyorsa nasib etsin insAllah. Niyetlerimiz temiz olsun yeter ki.. Cuma görüşmek üzere...
Gebelik testini adete 16 ağustos da yaptım bat a 3 gün vardı hayalet çizgi çıktı aynı gün ovulasyon testi de yaptım oda baya çıktı 2 gün sonra gebelik testi belirginleşti ovulasyon testi de pik yaptı yani tam banttan 1 gün önce
Canım ben cumaya kadar yazmicem. Cuma ekran atarım yada farklı bir gelişme olursa yine yazarım.
Rabbim herkesin kalbinde olanı versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın kaç çocuk istiyorsa nasib etsin insAllah. Niyetlerimiz temiz olsun yeter ki.. Cuma görüşmek üzere...
Küsmeseydin kuzum keske
Amin cok amiin bende birinciyi basarabilirsem en az üc beybi istiyorum kardes iyidir kardesten zarar gelmez güzel gelismeler olursa haber verirsin canın sıkılırsa yine gel ara ara beni merak edersen görüsürüz canım
Bu grupta olmadı tabi o böyle birsey olmasıda zaten mümkün degil. Bir üc bes sorun degil sorun gebe kalmak isteyip kalamamakta ayrımcılık hic bize göre degil sekerlerim
Gebelik testini adete 16 ağustos da yaptım bat a 3 gün vardı hayalet çizgi çıktı aynı gün ovulasyon testi de yaptım oda baya çıktı 2 gün sonra gebelik testi belirginleşti ovulasyon testi de pik yaptı yani tam banttan 1 gün önce