- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben bisey anlamadim acikcasiCünkü okumuyorsuncok özür dilerim espri yapmak istemistim kendimi üzdüm Artemissisipi hayalinizle L Loriklorik
Eee senin kanaman vardı o neyniş ???Benimkide 50 cıktı ❤
E süper4 aydr cnm
Yanlış okumuşum çok özğr dilerim ben de tongaya düştüm ofSabah erkenden gidip verdim degerimde 50 cıktı yazabilecekmiyim bende birgün yaaa
Simdi okudummm bir daha heceleyerekCünkü okumuyorsuncok özür dilerim espri yapmak istemistim kendimi üzdüm Artemissisipi hayalinizle L Loriklorik
Üzülme lütfen. Her şeyin zamanı var, ben bize sürpriz yaptığını sandım ilk mesajını görünce. İnşallah yaparsın bir gün böyle bir sürpriz. Kim bilir belki yarından da yakın bir zamanda.Cünkü okumuyorsuncok özür dilerim espri yapmak istemistim kendimi üzdüm Artemissisipi hayalinizle L Loriklorik
Yani şuan ? Taze öğrendin!!Ogrenmeden once yasadim
Hayır anneeemm ozur dilemene gerek yokYoo yooo test yaptırmadım özür dilerim espri yaptım ama cok gercek karsıladınız beklentideydiniz haklısınız cok özürArtemissisipi hayalinizle guzelgunler2019 L Loriklorik
Sabah erkenden gidip verdim degerimde 50 cıktı yazabilecekmiyim bende birgün yaaa
Allah söyletmis olsun banada sanada insallah yaÜzülme lütfen. Her şeyin zamanı var, ben bize sürpriz yaptığını sandım ilk mesajını görünce. İnşallah yaparsın bir gün böyle bir sürpriz. Kim bilir belki yarından da yakın bir zamanda.
Yarın gercekten 50cıksa inanmazsınızda siz simdiHayır anneeemm ozur dilemene gerek yokbence yarin kan testi vermelisin Allah söyletti bak vesile olur . Olsa da olmasa da yola devam
İnsallah gülüm ya ne cok isterim biliyor rabbimHerşey zamanını bekler, belli olmaz hangi gün hastaneye gidiceksin hangi ruh halinde olacaksın hangi duyguyu yaşayacaksın belki de çok yakındırr..
50 ne ki daha fazlsı da çıkacak inşallah
Ee yalanci coban hikayesine doner olayYarın gercekten 50cıksa inanmazsınızda siz simdi
Kizlar sonucum 31 cikmis
Bi gidiom geliom biri hamileSimdi okudummm bir daha heceleyerek
Gercek olsada ben kanıtlamaya calıssam keske burada tek tekEe yalanci coban hikayesine doner olay
Kiz Allh seni napmyaSabah erkenden gidip verdim degerimde 50 cıktı yazabilecekmiyim bende birgün yaaa
Hamislerin duası kabul olurmus derler insallah gülüm yaKiz Allh seni napmyainsllh gerck olur 2 gune
Olabilir valla neden olmasınKizlar bnm cnm sigara cekmisti bilio musunz. 2 gun ust uste ictm bi tane bi taneo da belirti sayilir mii. Hani sevmedgin bisyi istermissin yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?