2. Gün
3. Gün çok da fark etmiyor. ben de cuma akşam olmuştum pazartesi sabah kan vermiştim en son, değerlerim normalçıktı.
Yaparlar canım gecmis olsun hayırlısı olsun insallah insallah yoksa cabuk gelir batın varsada bebis haberin tez gelir insallah yavrum
Cevaplarınız için çok sağolun teşekkürlerYaparlar ben de dun gittim adetimin 2. Gunuydu . 3 tup kan aldilar
He daha var ovulasyon falan denedin miYok yok oldum bayramın 3. Günü şimdi eylülün 8 inde falan olmam lazım
Tedavimi yapıyorlar allah askınaBenim bynime sadece tedavi olarak islendogi icin
Sunu nasıl yapıyosunuz canım bende yapmak istiorum aynı anda cevapCevaplarınız için çok sağolun teşekkürler
Bende simdiden okul bakiyim mazallah sira falan gelmezRek lam lar.
Bak bak bende ogluma kaı bakayım en iyisiBende simdiden okul bakiyim mazallah sira falan gelmez
Kiz,haklisin vallaha onlari demekse doktorluk ben de oturur her gelene oyle derim herkese folikasit yaz yollaTedavimi yapıyorlar allah askına
Bir iki yılı doldurmadan gelmeyin gencsiniz dert etmeyin yumurtalık günlerini takip edin folik asit kullanın hadi gidin
Tüm tedaviyi biz uyguluyoruz keciboynuzu sogankürü ovü takibi sabah seysi aksam seysi ayak kaldır yarım saat bekle neyse daha da detaya girmiyim simdi cok iclendim
Benim kizi verek sanaBak bak bende ogluma kaı bakayım en iyisi
Cok sinirim bozuluyo ya herkesin bir yılını kafadan yiyorlarKiz,haklisin vallaha onlari demekse doktorluk ben de oturur her gelene oyle derim herkese folikasit yaz yollaay sonu parayo at cebe
Sen okul bakıyodun hani evlendirmicektin vermezdin bende gayme yokBenim kizi verek sanabak kizim nana teyzenin oglu var yakisikli uzun boylu poslu sarışın
Gercekten de ya bi sorun var ki geliyoruz dimi gir bir yilino bekle demiyorlar mo bogazlayasim geliyor onlar orda gunler oncesinden randevu aliyoruz heyecanla günün gelmesini bekliyoruz bize dedikleri sey 1 yil dolmadan bisey yapamayiz prosedur gereeeeeeeeCok sinirim bozuluyo ya herkesin bir yılını kafadan yiyorlar
Bizim kurtler cok altin isterlerSen okul bakıyodun hani evlendirmicektin vermezdin bende gayme yok
Denedim bundan bi önceki ay işe yaramadı sen yaptın daha önceHe daha var ovulasyon falan denedin mi
Bu karısmaktır iste bu baskası adına karar vermektir ben simdi istiyorum gebeligin hızlandırılmasını. Niye bir yıl sonra tedavi gerekirse baslıyımki ne kadar sürecegi belli degil ne olacagı belli degil. Hepsi düzen bunların ya yediklerimizden tut verdikleri folik asitlere kadar ben inanmıyorum tüp bebek merkezleri bile döner sermaye cok güzel bir zincirlemedöngünün icindeyiz. Bak suriyelilere adamlar pislikten geliyor catur cutur doguruyor. Türkiyede iki sokaktan birinde tüp bebek merkezi. Kökümüzü kurutanlar varda neyse derin konulara girmiyim.Gercekten de ya bi sorun var ki geliyoruz dimi gir bir yilino bekle demiyorlar mo bogazlayasim geliyor onlar orda gunler oncesinden randevu aliyoruz heyecanla günün gelmesini bekliyoruz bize dedikleri sey 1 yil dolmadan bisey yapamayiz prosedur gereeeeeeee
Ben de bu ay denedim pik oldu ama dollenmediDenedim bundan bi önceki ay işe yaramadı sen yaptın daha önce
Nerelisin canım senBizim kurtler cok altin isterlergerci ben bedavaya geldim de neyseee kizima 30 kelle o zmaana kadae senin oglan büyür meslek sahhaabi olur parasi cok olur
İlla göz koydun yani benim sırma saclı ogluma heBizim kurtler cok altin isterlergerci ben bedavaya geldim de neyseee kizima 30 kelle o zmaana kadae senin oglan büyür meslek sahhaabi olur parasi cok olur
Ay spermler sorunlu deme adamın olmus amelyatını düzelmis kısmet olmuyo deBen de bu ay denedim pik oldu ama dollenmedispermlee sorunlu bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?