Gecti gecti yok biseyNiyyyee
Tutar İnşAllah canım bana herkes diyor kafandan at adet olmayı bekle diyeAh keske ben de tuttugunu bilsem de umut olsa yok kiz tutmuyor ya
Diğer mjımda detaylı yazmışım cnmda bunda yazıda gariplik olmuş yanlış anlamışsın,Oglunu niye okadar gec ögrendin canım
Ben cocuk gelisimi okuyordum lise de anaokuluna staja gidiyordum cevremdekiler de diyor bizim coculara da ogretsenw biseylerİnsallah olur evladın ona cocuklarımızı göndeririz
Atilmiyor kiTutar İnşAllah canım bana herkes diyor kafandan at adet olmayı bekle diye
Kara haber tez duyulur bebegim
Vallaha sabah tv8 deydiKız oda okul bakmış magazıne konu olmuştuAlişan duymamıştım
Aynen ama ben bu ay kesin adet olcam diye bekliyorum zaten hormon da yüksel çıktı nedenini de bilmiyorum eğer sıkıntı oysaAtilmiyor ki
He daha adwt olmadin kac gun gecti pekiAynen ama ben bu ay kesin adet olcam diye bekliyorum zaten hormon da yüksel çıktı nedenini de bilmiyorum eğer sıkıntı oysa
Anladım canım karıstırmısım demekki sagol yinedeDiğer mjımda detaylı yazmışım cnmda bunda yazıda gariplik olmuş yanlış anlamışsın,
Şöyle yazayım,,
oğlum kucağımda 3aylıktı, kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde
Rutin takibe gelirler canım illa hasta olsunlar demedimkiBen cocuk gelisimi okuyordum lise de anaokuluna staja gidiyordum cevremdekiler de diyor bizim coculara da ogretsenw biseylerallah gostermesin kiz kimsenn yolu hastaneye dusmesin
Yok kız zaten o bir korunma yöntemi olamaz ona güven olur mu süt koruyor diye kayınvalidem 3 yıl üst üste doğum yapmış hayır birincide anladın korumuyor işte dimiİnşallah düşmez cnm, iyi düşün iyi olsun, uyuyamamanda çok normal insanın bünyesi öyle bişeyki hele gece olunca daha çok düşünüyo insan uyku gelmiyo
Ben emzirirken 2.ciye kaldım cnm yaa, banada hep süt korur derlerdi ozamanlar ama nerdee, oğlum 3aylıkken gebe olduğumu öğrendim kızıma, Dr emzirmeyi kes demişti hatta bende ama 6ay çok önemli anne sütü diye diretince, iyi 6aylık olunca bıraktır ozaman demişti, ozaman bıraktırmıştımoysa ben 2yaşına kadar emzirme hayalleri kuruyordum nasip işte
Korkma cnm üstüste oldu kimyasal diye hep olucak diye bişey yok, döllenmeye çalışan sperm sağlıksızsa kendini atarmış Dr öyle demişti, sağlıksız gebelik olıcana olmaması daha iyi demişti, hem kimyasal için rahim temizlik yapıyo bebek için hazırlık yapıyor derlermiş, bence olumlu düşün rabb'im sağlıklı gebelik, evlat nasip etsin herkeze inşallah
inşallah benimkini tamamen keserde (misal hiç gelmesinde)gebe olmuş olayım
Kız alttan muayeneden korkulurmu hiç kendini strese sokma, hoppadanak bakıcak biticek relax ol
Yok yok oldum bayramın 3. Günü şimdi eylülün 8 inde falan olmam lazımHe daha adwt olmadin kac gun gecti pekiben sen eylulu bekliyorsun sandim
Cnm bişey sorucam bu pıhtılaşmayı nasıl anlıyor drlar, yani bu hormon testlerindemi görünüyor, ben yaptırdım hiç bi sorun görünmütor hormonlarda demişti, hatta yumurtamın çatladığı gün Dr ultrasonla bakıyodu o kimyasal geçirdiğim ay, haziranda bide bu ay kimyasal geçirdim temmuzda yumurtamın çatladığını söylemişti Dr ogünü değerlendirdik sadece öncesinde yapamamıştık ümidim yoktu tutmadı zaten temmızda olmadı hiç ama temmuz'daki denemelerimiz güzel günlerdeydi, bu ay yine silik çizgi gördüm bikaçgün kala sonra gitti adetle, pıhtı sorunum olsaydı Dr söylerdi dimi
Bende oyle biliyorum ama erken sanki etkiledim mi yaptı ilaç acaba
Benim bynime sadece tedavi olarak islendogi icinRutin takibe gelirler canım illa hasta olsunlar demedimki
Aaaaaaa hadi yaaa canım cok üzüldüm.çok ama çok sağol yazdığın için.ben doktora gidip bunu sorayım bi o zaman.Peki şimdi hamile kalmadın daha değil mi canim
Aynen öyle cnm, nasipte varsa ne yaparsan yap oluyor işte, rabb'im zamanını biliyor sonuçta, neyin nezaman olucana biz karar veremiyoruz,herşey için geçerli sadece dua ediyoruz zamanı nezamansa ozaman oluyor,Yok kız zaten o bir korunma yöntemi olamaz ona güven olur mu süt koruyor diye kayınvalidem 3 yıl üst üste doğum yapmış hayır birincide anladın korumuyor işte dimiSeninkinin de nasibi varmış gelmiş işte, korunurken bile kalan var nasıl oluyor ben anlayamasam da
2. Gün
3. Gün çok da fark etmiyor. ben de cuma akşam olmuştum pazartesi sabah kan vermiştim en son, değerlerim normalçıktı.
Yaparlar canım gecmis olsun hayırlısı olsun insallah insallah yoksa cabuk gelir batın varsada bebis haberin tez gelir insallah yavrum
Cevaplarınız için çok sağolun teşekkürlerYaparlar ben de dun gittim adetimin 2. Gunuydu . 3 tup kan aldilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?