Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kız zaten o bir korunma yöntemi olamaz ona güven olur mu süt koruyor diye kayınvalidem 3 yıl üst üste doğum yapmış hayır birincide anladın korumuyor işte dimi Seninkinin de nasibi varmış gelmiş işte, korunurken bile kalan var nasıl oluyor ben anlayamasam da

Canim pirtilasma problemi kandan genetik testle bakiliyor. Yumurtanin olusumu veya catlamasiyla yada hirmonlarla ilgisi yok. Gebeligin ilk günlerinde bebek tutunamayip düsüyor.bence acilen baktirmalisi

Aaaaaaa hadi yaaa canım cok üzüldüm.çok ama çok sağol yazdığın için.ben doktora gidip bunu sorayım bi o zaman.Peki şimdi hamile kalmadın daha değil mi canim

Yok canim daha nasip olmadi

Aynen öyle cnm, nasipte varsa ne yaparsan yap oluyor işte, rabb'im zamanını biliyor sonuçta, neyin nezaman olucana biz karar veremiyoruz,herşey için geçerli sadece dua ediyoruz zamanı nezamansa ozaman oluyor,

Ben eskiyi düşününce hiç uğraşamadan gebe kalmışım diyorum, sebeb tek, stres ve kafaya takma yoktu mesela ama şimdiki halime bak bide diyorum

2. Gün

3. Gün çok da fark etmiyor. ben de cuma akşam olmuştum pazartesi sabah kan vermiştim en son, değerlerim normalçıktı.
Yaparlar canım gecmis olsun hayırlısı olsun insallah insallah yoksa cabuk gelir batın varsada bebis haberin tez gelir insallah yavrum
Yaparlar ben de dun gittim adetimin 2. Gunuydu . 3 tup kan aldilar
Cevaplarınız için çok sağolun teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…