Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oglunu niye okadar gec ögrendin canım

Ben ilk cocugumda böyle bir şey yaşamadım çok güzel oldu her şey.Sen de şu an böyle bir şey yokken , başına gelmemisken kendi kendine olmayan bir şeyi dert edinme sakın.Hatta hiç düşünme canım.seninki çok güzel olacak bak.zaten silik çizgi iyice koyulasmis.demek ki değerin güzel artıyor.

Fatma KTL canım sana yazmıştım:)

Amin cnm ts ederim insallah bitnm bide uyuyabilsem uyuyamiorum merakdan umarim hayaller suyuya dusmez cok stres oldum uyuyamiom
İnşallah düşmez cnm, iyi düşün iyi olsun, uyuyamamanda çok normal insanın bünyesi öyle bişeyki hele gece olunca daha çok düşünüyo insan uyku gelmiyo
Ben emzirirken 2.ciye kaldım cnm yaa, banada hep süt korur derlerdi ozamanlar ama nerdee, oğlum 3aylıkken gebe olduğumu öğrendim kızıma, Dr emzirmeyi kes demişti hatta bende ama 6ay çok önemli anne sütü diye diretince, iyi 6aylık olunca bıraktır ozaman demişti, ozaman bıraktırmıştımoysa ben 2yaşına kadar emzirme hayalleri kuruyordumnasip işte
Korkma cnm üstüste oldu kimyasal diye hep olucak diye bişey yok, döllenmeye çalışan sperm sağlıksızsa kendini atarmış Dr öyle demişti, sağlıksız gebelik olıcana olmaması daha iyi demişti, hem kimyasal için rahim temizlik yapıyo bebek için hazırlık yapıyor derlermiş, bence olumlu düşün rabb'im sağlıklı gebelik, evlat nasip etsin herkeze inşallah
Soluksuz okudum ya kizinin abla olma istegi hele masallah ya insallah ise yarar sende folik asit ben de iki ay once kullandim . Benim adetimi azaltmisti
inşallah benimkini tamamen keserde (misal hiç gelmesinde)gebe olmuş olayım
Kız alttan muayeneden korkulurmu hiç kendini strese sokma, hoppadanak bakıcak biticek relax ol

Ah keske ben de tuttugunu bilsem de umut olsa yok kiz tutmuyor ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…