Sen vermen kızını kimseye kıyamazsınVersinler 40 kelle anca veririm
Oglunu niye okadar gec ögrendin canımEvet bende 3.gün gitmiştim hormon testine, prolaktin 7.62çıkmıştı Dr tmm gayet iyi demişti, tsh ,fsh vs tahlillerde var bu testte hepsi yumurtlamayla ilgili tahliller, eve gelince hepsini tek tek netten araştırmıştım kaç çıkması lazım normal olanı nedir diye hepside normal aralıktaydı sevindim, bu ayda olmazsa zaten denemeleri bırakıcam valla, 4.cü deneme dile kolay ama günler geçmiyor heray heray yaaa
2çocuğum var kız erkek 1yaş araları, 10ve 9yaşındalar ,onlarda tek ilişkiyle kalmıştım, hatta ilki, adetten sonraki gün ilişki olmultu sadece ve o tutmuş,
Diğeri de tek ilişki yaşadığım ay olmuştu kaza kurşunu kızım benim, oğlum daha 3aylıktı ben gebe olduğumu öğrendiğimdeama doğurdum şükürler olsun hiçte pişman olmadım, ikiz gibi büyüttüm daha kolay oldu, şimdi sıra 3.cüde nasipse bakalım, ama nedense kafaya takmıyım diyorum stres engelliyor çünkü gebeliği, ama nerdee, buraya hergün girdikçe unutmak düşünmemek elde değil, hele bata yaklaştıkça dahada heycan başlıyor işte
Rakı ceker gibi cay iciyorum sayendeHala içimdesinyarina kadar vaktin var
AssssllaaaSen vermen kızını kimseye kıyamazsın
Olmayan çocuga donda biçtikAssssllaaa
Ayyy gecen kocamsu beye diyorum ki cocugumuzu hangi üniversiteye yolliycszOlmayan çocuga donda biçtik
Allah seni ne etmeye fahriye evcen gibi sendeAyyy gecen kocamsu beye diyorum ki cocugumuzu hangi üniversiteye yolliycszadam yarildi gulmekten
Fatma KTL canım sana yazmıştım:)Ben ilk cocugumda böyle bir şey yaşamadım çok güzel oldu her şey.Sen de şu an böyle bir şey yokken , başına gelmemisken kendi kendine olmayan bir şeyi dert edinme sakın.Hatta hiç düşünme canım.seninki çok güzel olacak bak.zaten silik çizgi iyice koyulasmis.demek ki değerin güzel artıyor.
O napmışAllah seni ne etmeye fahriye evcen gibi sende
Adetim 3 gün geçtmişti test yaptım çıktı sonra bir daha yaptım daha silik çıktı zaten kanamam başladı bi kaç gün sonra kan sonucum 17 çıkmıştı kanamam başladığında acile gittim değer 4.83 tüBenim hocbirsey yok acilmamis gonca gülümkimyasal oldugunu nasil anladin
İnşallah düşmez cnm, iyi düşün iyi olsun, uyuyamamanda çok normal insanın bünyesi öyle bişeyki hele gece olunca daha çok düşünüyo insan uyku gelmiyoAmin cnm ts ederim insallah bitnm bide uyuyabilsem uyuyamiorum merakdanumarim hayaller suyuya dusmez cok stres oldum uyuyamiom
Ben emzirirken 2.ciye kaldım cnm yaa, banada hep süt korur derlerdi ozamanlar ama nerdee, oğlum 3aylıkken gebe olduğumu öğrendim kızıma, Dr emzirmeyi kes demişti hatta bende ama 6ay çok önemli anne sütü diye diretince, iyi 6aylık olunca bıraktır ozaman demişti, ozaman bıraktırmıştımBen de şaşırmıştım, eskiden emziren kadınların hamile kalmama nedeni süt koruyor derlermiş ya ahanda bu prolaktin hormonu yüksek oluyor işte emzirende ama bazen emzirmeyenlerde de yüksek çıkıyor göğüs ağrısı süt gelmesi filan olabiliyormuş ayrıntısını pek bilmesemde bazen bebek severken korkuyorum prolaktinim çıkacak diye
inşallah benimkini tamamen keserde (misal hiç gelmesinde)gebe olmuş olayımSoluksuz okudum yakizinin abla olma istegi hele masallah ya insallah ise yarar sende folik asit ben de iki ay once kullandim . Benim adetimi azaltmisti
Kız alttan muayeneden korkulurmu hiç kendini strese sokma, hoppadanak bakıcak biticek relax olEwt sanirim yalanci gebelik gibi bisey internette baktim 9 ay hamile gibi karni sisip aslinda gebelik olmayan bile varmisokudum şok oldum uf bn cok stres oldum cnm ck sklio uykuda gelmio kalbim pat pat edio hem ilk kez bole bisey yasiorum hemde alttan muayneden korkuorum ya uf ya yok derlerse ya bisey cikarsa aklimda deli sorular o kadar gun sessiz sakince bekledim son gun catlicam
Ah keske ben de tuttugunu bilsem de umut olsa yok kiz tutmuyor yaAdetim 3 gün geçtmişti test yaptım çıktı sonra bir daha yaptım daha silik çıktı zaten kanamam başladı bi kaç gün sonra kan sonucum 17 çıkmıştı kanamam başladığında acile gittim değer 4.83 tü
İnsallah olur evladın ona cocuklarımızı gönderirizKacirdigimiz yer olmasin diyene kadae caliskaniz oysa aklimizi bu kadae derse verseydil zamaninda profesor olmustuk evladim olursa kadin dogumcu olsun
Kız oda okul bakmış magazıne konu olmuştuO napmışkiz sabah alisan magazindeydo orda diyoeki simdiden oglumun okul kaydı icin siraya girdik . Muhabirde diyoe ki parayla siradasiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?