- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Teyzem vanli benimBen belese gitmedimbabam korksunlar gitsinler diye cok istedi gitmediler orta yolda anlastilr annm de vanli hemseri sayilirz. Babam da erzurmlu
Bu canımPardon bu hangi site acaba adını verebilirmisin? Takip etmek için bende arıyorum da
Ne kadara gittiiiinnBen belese gitmedimbabam korksunlar gitsinler diye cok istedi gitmediler orta yolda anlastilr annm de vanli hemseri sayilirz. Babam da erzurmlu
Ayyy iyi bi sonuc aliyimda alttan ustten artik fark etmez yaİnşallah düşmez cnm, iyi düşün iyi olsun, uyuyamamanda çok normal insanın bünyesi öyle bişeyki hele gece olunca daha çok düşünüyo insan uyku gelmiyo
Ben emzirirken 2.ciye kaldım cnm yaa, banada hep süt korur derlerdi ozamanlar ama nerdee, oğlum 3aylıkken gebe olduğumu öğrendim kızıma, Dr emzirmeyi kes demişti hatta bende ama 6ay çok önemli anne sütü diye diretince, iyi 6aylık olunca bıraktır ozaman demişti, ozaman bıraktırmıştımoysa ben 2yaşına kadar emzirme hayalleri kuruyordum nasip işte
Korkma cnm üstüste oldu kimyasal diye hep olucak diye bişey yok, döllenmeye çalışan sperm sağlıksızsa kendini atarmış Dr öyle demişti, sağlıksız gebelik olıcana olmaması daha iyi demişti, hem kimyasal için rahim temizlik yapıyo bebek için hazırlık yapıyor derlermiş, bence olumlu düşün rabb'im sağlıklı gebelik, evlat nasip etsin herkeze inşallah
inşallah benimkini tamamen keserde (misal hiç gelmesinde)gebe olmuş olayım
Kız alttan muayeneden korkulurmu hiç kendini strese sokma, hoppadanak bakıcak biticek relax ol
Hiii onda hic yok gibiydi zaten. Cok cok erken yapmstimyok ben daha önceki yaptığın hayalet çizgi li olan testi demiştim:)
Hani yatioduunAyyy iyi bi sonuc aliyimda alttan ustten artik fark etmez yayeterki hamilesin desin
Kiz sen hala ayakta misinAyyy iyi bi sonuc aliyimda alttan ustten artik fark etmez yayeterki hamilesin desin
Valla baya yuksek basldi daa en son 20 bin para 250 gram da altn istedi. 20 binin 15ini verdi altinn da hepsini.Ne kadara gittiiiinn
Fatma sonucun cıktı mi canımBen belese gitmedimbabam korksunlar gitsinler diye cok istedi gitmediler orta yolda anlastilr annm de vanli hemseri sayilirz. Babam da erzurmlu
Hiii. Benm de teyzm bi sure dogu beyazitta oturdu simdi erciste. 2 teyzem de erciste. Agri patnosda da teyzmn kaynanasi var. Gittm oraya . Hemso sayilirz leeTeyzem vanli benim
Bizim sonuç iyi olmadı çünkü sağlıklı bir bebek değildi gebelik sonlandırıldı, sperm kalitesinden olabilir belki biz Allahın takdri dedik tabiki, değerleriniz düzeldiyse olur vardır zamanıInsallah bizde sonic aliriz yakin zamanda
Severek mi olduValla baya yuksek basldi daa en son 20 bin para 250 gram da altn istedi. 20 binin 15ini verdi altinn da hepsini.
Evet cnm yazmistn gormemissin. 31 ciktiFatma sonucun cıktı mi canım
Kuzum benim kıyamamN Nana Ana Benim annem babamin çocuğu olmamış beni evlatlık almışlar tek büyüdüm. Babam rahmetli çok hastalaniyordu ve 15 yıl görmedi şeker gözüne vurdu çok kez felç geçirdi kalp krizi geçirdi ve ben tek çocuk olmanın zorluğunu cokkkk yaşadım bir ablam abim kardeşim olsaydı yetisemedigim zamanlarda abi abla siz koşun derdim. Bu yüzden çocuk istiyorum 2 çocuğum olmasına rağmen. Ve 16 yaşında evlendim küçük anne oldum . Çocukken anne oldum 2 çocuğumda annelik duygusunu yaşayamadım. Esimi ikna etmem yillarimi aldı 18 sene sonra karar verdik. Annelik duygusunu tam anlamıyla yaşamak istiyorum. Yanı insanların hayat hikayesini bilmeden yargılamak hoş değil. Küsmedim kendimi ve bazı arkadaşlarımı üzmemek adına buna karar verdim. Çünkü stres yasamamam gerekiyor. Dışardan okuyarak bir yere geldim ve sağlık calisaniyim isim zaten stresli bi de burda bunu yaşamak istemedim. Sizi çok sevdim kendime dua ederken sizi de hiç eksik koymadim. Çünkü Rabbim "Kendiniz için istediğinizi müslüman kardeşiniz için istemedikçe mü'min olamazsınız" sözüne binaen tüm samimi duygularımla yapıyorum bunu. Cuma günü bilgi veririm size.. şimdilik Allah'a emanet olun
Evet. 6 bucuk yillik olcucazSeverek mi oldu
Oy kuzum kıyamam gelecek gelecek inşallah cnmCok istiyorum yavrum en cok hayırlısı olsun bebisimiz gelsin elleri kocaya gözleri bana benzesin simdi gelsin hemen gelsin bizim olsun kanımızdan olsun sacları ikimiz gibi koksunhayırlısıyla artık olsun cok istiyorum...
Takdiri ilahi artikBizim sonuç iyi olmadı çünkü sağlıklı bir bebek değildi gebelik sonlandırıldı, sperm kalitesinden olabilir belki biz Allahın takdri dedik tabiki, değerleriniz düzeldiyse olur vardır zamanı
Biz de 7 yilin sonunda olduEvet. 6 bucuk yillik olcucaz
Hayırlı olsun degerlerinin düzenli bir şekilde yükselmesini en az senin kadar istiyorum.Evet cnm yazmistn gormemissin. 31 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?