Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyyy cok sukur ki ii bir ailen olmus. Kac tane istiosan yap cocuk bu doyulmaz ki. Hele ki senn gibi erkn anne olanlar. Cok haklisin. Insllh tutmustr bebisin senn de. Ben de burdaym her zmn

Estağfirullah lütfen senlik bir durum yok. Cok teşekkür ederim . Sende bana yaz özelden istediğin zaman

Oyyy cok sukur ki ii bir ailen olmus. Kac tane istiosan yap cocuk bu doyulmaz ki. Hele ki senn gibi erkn anne olanlar. Cok haklisin. Insllh tutmustr bebisin senn de. Ben de burdaym her zmn
insAllah canım benim. Kim evlat sahibi olmak istiyorsa Allah nasib etsin en kısa zamanda. Rabbim zengin.

Estağfirullah lütfen senlik bir durum yok. Cok teşekkür ederim . Sende bana yaz özelden istediğin zaman
Canım benim yaa iyiki acmısım len bu grubu sizin gibi iyi niyetli ciceklerle tanısmısım dertlerine ortak olmusum derdime ortak etmisim iyiki varsını lan hay gözünüzü seveyim yaa hepinizi etiketledim sayın

Canim pirtilasma problemi kandan genetik testle bakiliyor. Yumurtanin olusumu veya catlamasiyla yada hirmonlarla ilgisi yok. Gebeligin ilk günlerinde bebek tutunamayip düsüyor.bence acilen baktirmalisi
Dr gerek görseydi isterdi diye düşünüyorum, geçen ay gittiğimde hormon sonuçlarıma baktı sorun yok normal dedi, neden kimyasal yaşadım diye soruncada 2çocuğun varmış, kimyasalda olsa kendiliğinden hamilede kalabiliyorsun sonuçta ,tedaviye gerek yok demişti.
Sunu nasıl yapıyosunuz canım bende yapmak istiorum aynı anda cevap
Cnm mesela çoklu alıntı istiyorsan, okuduğun mjın sağ alt yerinde +alıntı yazıyor, ona bas, sonra bi başka okuduğunada cvb vermek istiyosun ya ondada alıntıya bas, ne kadar istersen alıntı yaparsın, sonra en alttan cvb yazdığımız yere in, orda alıntıları ekle yazıyor ona bas ve çıkan yerden çoklu alıntıların hepsini ekle de, sonrada her yazının altına cvblarını yaz gönder
Kızlar ben yine test yaptım 8 9 gün varken ayy valla ilk ay salakligima verin çizgi çıktı 20 dk sonra ama kafayı yedim sanırım ben lütfen mazur görün
Bende mayısta ilk denememizi yapmıştık, haziran'da ki bata 9kala test yapmıştım sırf tüm belirtileri yaşıyorum diye, sabahtan yaptığımda bişey yoktu, akşam teste baktım siliiiik çizgi aboo dedim, sonra 2gün aralıklı tekrarladım testi hep silik çıktı saatler sonra, 4gün kala kan verdim 5.4çıkmıştı,sevindim tabi ama ertesi gün dra gittiğimde değer düşük ama adetgününde yinede tekrarla testi dedi ben dayanamadım ertesi gün yaptırdım, sonuç 0dı, ve ertesi gün tam adet günümde adet olmuştum, Dr kimyasal yaşamışsın dedi, normal bu eğer test yaptırmasaydın öğrenmiycektin bile kimyasal olduğunu, adet gününde adet olup normal adet sanıcaktın dedi, ve evet haklı erken yaptırıp boşa kendimi çocuklarımı, eşimi heveslendirdim, geçen ayda silik çıktı 4gün kala meraktan yapmıştım, ama adet günğmde oldum, yine kşmyasaldı demekki dedim, bu ay yine yapıcam sırf meraktan amabenimde 1haftadan fazla var bata, yarın yapsammı diye düşünüyorum, en azından çıksada çıkmasada insan rahatlıyor ya

İnsallah hayırlara güzel haberlere cıkaın bu hallerimiz kuzum yaaa daraldık cok yinede varız iyiki
İnşâllah bebegim cümleten iyi geceler gençler tek tek öpüldünüz yanacıklarınızdan güzel haberli bi sabaha uyanalım inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…