Napiyim ya o kadar gun sabirla durdum bugun yok uyuyamiomHani yatioduunheyecndan uyku tutmadi kariyi
Tez gelsinler yavrum ya bir duygusallık var icimdeki sormaOy kuzum kıyamam gelecek gelecek inşallah cnm
Hee uyuyamadim heycanin tadini cikariomKiz sen hala ayakta misin
Uyusan cabucak gecer zaman goz acip kapayinca bi bakmissin sabah olmusHee uyuyamadim heycanin tadini cikariom
OyyyN Nana Ana Benim annem babamin çocuğu olmamış beni evlatlık almışlar tek büyüdüm. Babam rahmetli çok hastalaniyordu ve 15 yıl görmedi şeker gözüne vurdu çok kez felç geçirdi kalp krizi geçirdi ve ben tek çocuk olmanın zorluğunu cokkkk yaşadım bir ablam abim kardeşim olsaydı yetisemedigim zamanlarda abi abla siz koşun derdim. Bu yüzden çocuk istiyorum 2 çocuğum olmasına rağmen. Ve 16 yaşında evlendim küçük anne oldum . Çocukken anne oldum 2 çocuğumda annelik duygusunu yaşayamadım. Esimi ikna etmem yillarimi aldı 18 sene sonra karar verdik. Annelik duygusunu tam anlamıyla yaşamak istiyorum. Yanı insanların hayat hikayesini bilmeden yargılamak hoş değil. Küsmedim kendimi ve bazı arkadaşlarımı üzmemek adına buna karar verdim. Çünkü stres yasamamam gerekiyor. Dışardan okuyarak bir yere geldim ve sağlık calisaniyim isim zaten stresli bi de burda bunu yaşamak istemedim. Sizi çok sevdim kendime dua ederken sizi de hiç eksik koymadim. Çünkü Rabbim "Kendiniz için istediğinizi müslüman kardeşiniz için istemedikçe mü'min olamazsınız" sözüne binaen tüm samimi duygularımla yapıyorum bunu. Cuma günü bilgi veririm size.. şimdilik Allah'a emanet olun
Ya yoksa bari varmis gibi son gunumu heycanla yasayim bu bile guzel gelio biliomusun belkide buyuzden testlerden kaciorumUyusan cabucak gecer zaman goz acip kapayinca bi bakmissin sabah olmus
Estağfirullah lütfen senlik bir durum yok. Cok teşekkür ederimKuzum benim kıyamamoy yaaa kalbini kıranlar utansın bende yanlıslıkla kırdıysam benimde isteklerim olmasın
Diger arkadaslar adına senden özür diliyorum canım. İcin nasıl rahat edecekse kendni nasıl daha iyi hissedeceksen o sekilde yap yavrum...
Rabbim duaları isitendir seninkinide tez vakitte isitsin insallah rabbim tüm evlatlarını hayırlı eylesin onlarada hayırlı kardesler nasip etsin insallahher zaman burdayım ne zaman yazmak istersen özeldende cevaplarım hic problem degil güzel haberlerini bekliyorum canım❤❤❤❤ Dualarım seninle
Allh razi olsn cnm.Hayırlı olsun degerlerinin düzenli bir şekilde yükselmesini en az senin kadar istiyorum.
Masllh .Allh daim etsin sevgimizi yuvamizi.hepimizn ..Biz de 7 yilin sonunda oldu
Oyyycok sukur ki ii bir ailen olmus. Kac tane istiosan yap cocuk bu doyulmaz ki. Hele ki senn gibi erkn anne olanlar. Cok haklisin. Insllh tutmustr bebisin senn de. Ben de burdaym her zmn
Bnde oyleyım Dokunsan aglıcam esim diyor ne oldu diye azcık hava aldık iyi oldum biraz Rabbim hayır etsinTez gelsinler yavrum ya bir duygusallık var icimdeki sorma
Burdan devam etsek keske sohbetler suoer gidiyo
Haklsiin sonlar hic bi zmn koly gecmez.. guzl haberle gelcksin inaniormNapiyim ya o kadar gun sabirla durdum bugun yok uyuyamiomheycan iste hayal yoksa eger son gunum bari heycanli gecsin tadini cikariyim
Canım benim yaa iyiki acmısım len bu grubu sizin gibi iyi niyetli ciceklerle tanısmısım dertlerine ortak olmusum derdime ortak etmisim iyiki varsını lan hay gözünüzü seveyim yaa hepinizi etiketledim sayınEstağfirullah lütfen senlik bir durum yok. Cok teşekkür ederim. Sende bana yaz özelden istediğin zaman
İnsallah hayırlara güzel haberlere cıkaın bu hallerimiz kuzum yaaa daraldık cok yinede varız iyikiBnde oyleyım Dokunsan aglıcam esim diyor ne oldu diye azcık hava aldık iyi oldum biraz Rabbim hayır etsin
Dr gerek görseydi isterdi diye düşünüyorum, geçen ay gittiğimde hormon sonuçlarıma baktı sorun yok normal dedi, neden kimyasal yaşadım diye soruncada 2çocuğun varmış, kimyasalda olsa kendiliğinden hamilede kalabiliyorsun sonuçta ,tedaviye gerek yok demişti.Canim pirtilasma problemi kandan genetik testle bakiliyor. Yumurtanin olusumu veya catlamasiyla yada hirmonlarla ilgisi yok. Gebeligin ilk günlerinde bebek tutunamayip düsüyor.bence acilen baktirmalisi
Cnm mesela çoklu alıntı istiyorsan, okuduğun mjın sağ alt yerinde +alıntı yazıyor, ona bas, sonra bi başka okuduğunada cvb vermek istiyosun ya ondada alıntıya bas, ne kadar istersen alıntı yaparsın, sonra en alttan cvb yazdığımız yere in, orda alıntıları ekle yazıyor ona bas ve çıkan yerden çoklu alıntıların hepsini ekle de, sonrada her yazının altına cvblarını yaz gönderSunu nasıl yapıyosunuz canım bende yapmak istiorum aynı anda cevap
Bende mayısta ilk denememizi yapmıştık, haziran'da ki bata 9kala test yapmıştım sırf tüm belirtileri yaşıyorum diye, sabahtan yaptığımda bişey yoktu, akşam teste baktım siliiiik çizgi aboo dedim,Kızlar ben yine test yaptım 8 9 gün varkenayy valla ilk ay salakligima verin çizgi çıktı 20 dk sonra ama kafayı yedim sanırım ben lütfen mazur görün ♥
İnşâllah bebegim cümleten iyi geceler gençler tek tek öpüldünüz yanacıklarınızdan güzel haberli bi sabaha uyanalım inşallahİnsallah hayırlara güzel haberlere cıkaın bu hallerimiz kuzum yaaa daraldık cok yinede varız iyiki
Konu içerikleri değiştirilemez ama konu başlığı düzenlenebilir, konu içerikleriyle başlıklar farklı şeylerdir
Insallah bisey sorcam akinti durumun ne ? Aklima geldi kizHaklsiin sonlar hic bi zmn koly gecmez.. guzl haberle gelcksin inaniorm
Lütfen baslıgımızKonu içerikleri değiştirilemez ama konu başlığı düzenlenebilir, konu içerikleriyle başlıklar farklı şeylerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?