Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
❤❤❤❤ Rabbim hepimizi kalbi niyeti ii guzl insanlrla karsilastrsin. Ben de sizi cok sevdm. Benm de esim kiskanmya basladi ii ki gelmisim bu gruba.birden kendimi cok guzl bi ortmda buldm. Inallh hepinz hamis olursunz bi an once. Biz hamislerin de hamisligi guzl gecer kucagimiza aliriz.

Aminnnnnn canım benim insallaaaaaaahhh

Evime gelmis gibi oldum
Bn huzur buluorum sizler olmasaniz cok yanlizdim bisey sorsam dalga konusu olurdum bi goz atar umursamazlardi bilmemek kotu bisey degilki merak edip soruo insan ama insanlar unutuo yasadiklarini bi bn kalmadim ki bole hamile olmadan herkez zorlandi ama unutuluo siz unutmayin anne olunca sorani geri cevirmeyin kizlar kirmayin kimseyi iyiki varsiniz lafini ögle anliorumki bnde cok mutlu oluorum kalplerinize bn su 16 gunu hungur hungur gecirirdim normalde parcalardim kndimi farkinda olmadan öle guc verdimizki bna her konuya atladim belki dusuncesizce ama sizle rahatladim guldum bkledim iyiki bole bi grup acmissin ve iyiki temiz kalpli herkez burda aglicam simdi kardes bile kardeslik yapmio ayni seyleri yasadigimiz icin guc bulduk birlikde saolun nana senin yuzunden duygusallastim insallah hamile kalirsinda kizin olur

Yaaa o zaman ben de kimseye söylemeyim ayy aynen dediğin gibi yaptıkça rahatlıyor insan deli gibi yukl3dim resimlere bide siz bakin

Eklentiler

• 20190821_235216.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 20190821_235141.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 20190821_235124.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 20190821_234446.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 54
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…