Aynn. O na hic bisy zor deil.insAllah canım benim. Kim evlat sahibi olmak istiyorsa Allah nasib etsin en kısa zamanda. Rabbim zengin.
Emojilerimizde olsun lütfenKonu içerikleri değiştirilemez ama konu başlığı düzenlenebilir, konu içerikleriyle başlıklar farklı şeylerdir
❤❤❤❤ Rabbim hepimizi kalbi niyeti ii guzl insanlrla karsilastrsin. Ben de sizi cok sevdm. Benm de esim kiskanmya basladiCanım benim yaa iyiki acmısım len bu grubu sizin gibi iyi niyetli ciceklerle tanısmısım dertlerine ortak olmusum derdime ortak etmisim iyiki varsını lan hay gözünüzü seveyim yaa hepinizi etiketledim sayın❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Akintm yeni yeni artio snki. Beyaz krem gibiInsallah bisey sorcam akinti durumun ne ? Aklima geldi kiz
Aminnnnnn canım benim insallaaaaaaahhh❤❤❤❤ Rabbim hepimizi kalbi niyeti ii guzl insanlrla karsilastrsin. Ben de sizi cok sevdm. Benm de esim kiskanmya basladiii ki gelmisim bu gruba.birden kendimi cok guzl bi ortmda buldm. Inallh hepinz hamis olursunz bi an once. Biz hamislerin de hamisligi guzl gecer kucagimiza aliriz.
Baslik hayirli olsun 2020 anneleri
Diğer emojiniz çıkmıyor o yüzden bunu ekledim
Bn huzur buluorum sizler olmasaniz cok yanlizdim bisey sorsam dalga konusu olurdum bi goz atar umursamazlardi bilmemek kotu bisey degilki merak edip soruo insan ama insanlar unutuo yasadiklarini bi bn kalmadim ki bole hamile olmadan herkez zorlandi ama unutuluo siz unutmayin anne olunca sorani geri cevirmeyin kizlar kirmayin kimseyi iyiki varsiniz lafini ögle anliorumki bnde cok mutlu oluorum kalplerinize bn su 16 gunu hungur hungur gecirirdim normalde parcalardim kndimi farkinda olmadan öle guc verdimizki bna her konuya atladim belki dusuncesizce ama sizle rahatladim guldum bkledim iyiki bole bi grup acmissin ve iyiki temiz kalpli herkez burda aglicam simdiEvime gelmis gibi oldum
Cok incesin Allah razı olsunnnnDiğer emojiniz çıkmıyor o yüzden bunu ekledimRica ederim, umarım 2020'de hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz
Sarimsi gibi beyaz krem ayyy bndede var oooo iki gundur leke bitti o basladi insallah yaAkintm yeni yeni artio snki. Beyaz krem gibi
Bizdeki bu ceneyle 50 yide gorursek sasma 1 ayda1000 olduuuuuukkkktilililililililii
Yaaa o zaman ben de kimseye söylemeyimDr gerek görseydi isterdi diye düşünüyorum, geçen ay gittiğimde hormon sonuçlarıma baktı sorun yok normal dedi, neden kimyasal yaşadım diye soruncada 2çocuğun varmış, kimyasalda olsa kendiliğinden hamilede kalabiliyorsun sonuçta ,tedaviye gerek yok demişti.
Cnm mesela çoklu alıntı istiyorsan, okuduğun mjın sağ alt yerinde +alıntı yazıyor, ona bas, sonra bi başka okuduğunada cvb vermek istiyosun ya ondada alıntıya bas, ne kadar istersen alıntı yaparsın, sonra en alttan cvb yazdığımız yere in, orda alıntıları ekle yazıyor ona bas ve çıkan yerden çoklu alıntıların hepsini ekle de, sonrada her yazının altına cvblarını yaz gönder
Bende mayısta ilk denememizi yapmıştık, haziran'da ki bata 9kala test yapmıştım sırf tüm belirtileri yaşıyorum diye, sabahtan yaptığımda bişey yoktu, akşam teste baktım siliiiik çizgi aboo dedim,sonra 2gün aralıklı tekrarladım testi hep silik çıktı saatler sonra, 4gün kala kan verdim 5.4çıkmıştı,sevindim tabi ama ertesi gün dra gittiğimde değer düşük ama adetgününde yinede tekrarla testi dedi ben dayanamadım ertesi gün yaptırdım, sonuç 0dı, ve ertesi gün tam adet günümde adet olmuştum, Dr kimyasal yaşamışsın dedi, normal bu eğer test yaptırmasaydın öğrenmiycektin bile kimyasal olduğunu, adet gününde adet olup normal adet sanıcaktın dedi, ve evet haklı erken yaptırıp boşa kendimi çocuklarımı, eşimi heveslendirdim, geçen ayda silik çıktı 4gün kala meraktan yapmıştım, ama adet günğmde oldum, yine kşmyasaldı demekki dedim, bu ay yine yapıcam sırf meraktan ama benimde 1haftadan fazla var bata, yarın yapsammı diye düşünüyorum, en azından çıksada çıkmasada insan rahatlıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?