Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlaaar nekadar cok yazmissiniz masallah dünden beri girememistim 2 saatir yazdiklarinizi okuyorum topigimizin yeni adida hayirli olsunn N Nana Ana canimm insallah sonuclarin güzel cikar kalbiniz seninle
Sagolun ciceklerim Allah razı olsun dualarınızı kabul etsin insallaaaaah

merhaba kzlarr evde gebelik testim yok ovü. vardı onu yaptım yumutrtlama dönemini atlattım adetime 6 gün var acaba ovülasyoon testi bu kadar koyu çıkarmı belirtide bilen var mıı
Cok erken test yapmıssın begenmedim hem erken yapıyosunuz canım hemde ovü testi yapıyosunuz hassas test alın bari İnsallah vardır gebelik hosgeldin

kızlar benden bıktınız biliyorum ama bur şey sorcam.ben bu ay ilişkimizin ertesi günü yumurtlama olduğu gün 39.5 derece ateslendim.3 gün ateş ,ağrı ,antibiyotik agrikesiciler ile geçti.4saatte bir parol içtim.tam döllenme zamanıydı biliyorum.sizce kimyasal bu sebeple olmuş olabilir mı ? yani 2. kimyasal.acaba testleri yaptirmadan, onumuzdeki ay son kez denesem mı? yardım

Merhaba kafa karışıklığından doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama, reglime 5 gün var testim fotodaki gibi çıktı. Sizce gebelik var mı bu kadar erken çıkabilir mi emin olamadım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bende 9gün boyunca konusamadım agzımı acsam bogazlarım acıyordu ama birtane agrı kesici bile icmedim Olabilir dedigin daha dikkatli ol yine rahatsızlanıp ilac almayacagına inanıyorsan dene canım

Cnm Sana o kadr kisi evet hamilesin dedik neden inanmiosn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…