Zıkkım diyeydin biriniz de hemen açıklayınCanım düsmedi henüz enabıza 12de bak dedi hemsire
Özeldemi vericeksin canım?Kızlar ben yarın öğlen arası beta vericem ❤❤❤
Burdayım askımKiiiiizzzllllllaaaarrrrr nerdesin ya
Cok erken test yapmıssın begenmedim hem erken yapıyosunuz canım hemde ovü testi yapıyosunuz hassas test alın barimerhaba kzlarr evde gebelik testim yok ovü. vardı onu yaptım yumutrtlama dönemini atlattım adetime 6 gün var acaba ovülasyoon testi bu kadar koyu çıkarmı belirtide bilen var mıı
Test bozuk canım yenisini tekrarla istersenKizlar sonuc negatif mi?
Benim gibi yap bak tektek dönüyorum herkeseArada yazıyorum tatlım okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor
Bi kadındoguma sor istersen canım cok kısalmıs günün cünküEvet canım 28 di bu ay 24 oldu. Regli belirtileri hiç yok sadece sol kasığım ağrıyor deli gibi
O ne öyle yaaaaeeee dedim normal kanlar ertesi gün cıkıyor beta bugece belli olur diyince he tmm moduna girdim napiyimZıkkım diyeydin biriniz de hemen açıklayın
Bende 9gün boyunca konusamadım agzımı acsam bogazlarım acıyordu ama birtane agrı kesici bile icmedimkızlar benden bıktınız biliyorum ama bur şey sorcam.ben bu ay ilişkimizin ertesi günü yumurtlama olduğu gün 39.5 derece ateslendim.3 gün ateş ,ağrı ,antibiyotik agrikesiciler ile geçti.4saatte bir parol içtim.tam döllenme zamanıydı biliyorum.sizce kimyasal bu sebeple olmuş olabilir mı ? yani 2. kimyasal.acaba testleri yaptirmadan, onumuzdeki ay son kez denesem mı? yardım
Cnm Sana o kadr kisi evet hamilesin dedik neden inanmiosnMerhaba kafa karışıklığından doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama, reglime 5 gün var testim fotodaki gibi çıktı. Sizce gebelik var mı bu kadar erken çıkabilir mi emin olamadım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Eki Görüntüle 2300826
Gözünaydın gebesinMerhaba kafa karışıklığından doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama, reglime 5 gün var testim fotodaki gibi çıktı. Sizce gebelik var mı bu kadar erken çıkabilir mi emin olamadım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Eki Görüntüle 2300826
Nerde dedinizCnm Sana o kadr kisi evet hamilesin dedik neden inanmiosn
Baska topiklerde de sordu. Herkes hamilesin dedi -ki bariz belli yani-Nerde dediniz
L Loriklorik nasıl bi ceza versekki fatmayaBaska topiklerde de sordu. Herkes hamilesin dedi -ki bariz belli yani-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?