Aminn AminnYaa ne kadar mutlular Rabbim bize de nasip etsin inşallah ❤
Burda meeKiiiiizzzllllllaaaarrrrr nerdesin ya
Hadi bismillahKızlar ben yarın öğlen arası beta vericem ❤❤❤
Bi ihtimal cikabilir cnm erkn dollenme olursaYaa bide birsey sorcam size biz simdi türkiyeye tatile gelcez 3 eylülde geri döncez ve benim bat 8 eylül.. Acaba geri dönmeden kan versem cikarmi hamilelik varsa?? Yurtdisinda kan sonuclari 4-5 güne anca geliyor onun icin
Bugun dunden daha iiyim. Yattim fullNapiyon kiz nasil gidiyor hamilelik
Kötüyü düşünme minik anneBugun dunden daha iiyim. Yattim fullpek hissetmiorm. Sol kasigim agrio arada korkuyorm dis gebelk mi diye
Yok artık kasık ağrısı normal bu haftada yerleşiyor keseBugun dunden daha iiyim. Yattim fullpek hissetmiorm. Sol kasigim agrio arada korkuyorm dis gebelk mi diye
Solumdaki agri hep olunca aklima takildi yaa ne bilimKötüyü düşünme minik anneesin nasil tepki verdi
Norml oldgunu biliorm amaYok artık kasık ağrısı normal bu haftada yerleşiyor kese
Kaygılanmayın bende de hala devam ediyor herşey güzel ve yolunda gidecekNorml oldgunu biliorm ama
Sadece solda olunca ole bi dusunce geldirahimde deilde sanki tuplerde
Yaa cok tatli anlatirken gozumde canlandi resmenSolumdaki agri hep olunca aklima takildi yaa ne bilim
Bi kagidin uzerine BU DOLAP ARTIK BENIM BABACIMyazdim astim odamizdaki dolabin ustune. Altina da testlerimi yapistrdim. Onun altina da sevgiliyken buna verdgim bi patik vardi kucucuk. gorunce kahkaha atti inanmadi. Geldi sarildi falan filan iste gozleri doldu.oldu mu yani simdi dedi sonra da kendini yataga atti Baba oluyorum diye sayikladi kendi kendine ne hissediosn diorm baba gibi hisseediorm dio bana cok sevndi dua etti. Tabi bunlrin hepsini videoya aldm . Ole iste
Kaldim ama dış gebelik oldu igneyle kurtuldum hamd olsun 6 ay korunduk kasimda bir sene olacak korunmayi birakali ama henüz bir sey yok herseyin hayirlisi insaAllah❤ihmal etmeyin. Benim esimde baktirdi gecen sene sorunu yoktu bu sene yine baktiracak çünkü benimde bütün tahlillerim sonuclarim temiz cikiyor 3 ay daha olmazsa tüp bebek bölümüne gidicez artik Rabbim herseyin hayirlisini versin dermansiz dert vermesin gerisi kolayeşimi ikna edebilirsem inşallah bir baktiririz spermlere.yoksa 3. sü de kimyasal olabilir benim hep aynı oluyor artık.
Sağol canım.o zaman biz öncelikli pihtilasma ve spermler e baktiralim bakalım.tabi razı edebilirsem .sen ilim nereden sonra hamile kalabildin mi canim.ben artik çok korkuyorum .cunku 3. de kimyasal olacak anlaşılan
Insllh cnm saolasnKaygılanmayın bende de hala devam ediyor herşey güzel ve yolunda gidecek
Yaa cok tatli anlatirken gozumde canlandi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?