Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insllh sen daha guzlini yapicakksin.
Bnm aklima ole bisy geldi. Klasiklerden sıkılmstm
Cok sevindimm senin adina esinin adina . Gerci erkekler simdi baba olduklarını anlamıyorlarmış dogduktan sonra anliyorlarmisya kendi esimi dusunemiyorum nasil sevinir

Amin canım inşallah inşallah

merhaba kzlarr evde gebelik testim yok ovü. vardı onu yaptım yumutrtlama dönemini atlattım adetime 6 gün var acaba ovülasyoon testi bu kadar koyu çıkarmı belirtide bilen var mıı

Eklentiler

• 53BDC782-C3BD-4DAA-B1E3-BD8B1752827C.webp
    149,7 KB · Görüntüleme: 60
Yaa insallah sahane bir haber olur nanaa
en son yazdiginda kirmizlar geldi demistin ben giremedim kac gündür int yoktu cok merak ettim ve ins ins guzel sonuc olacak ❤❤
İnsallah icinize dogan tüm güzellikler olur yavrum yaaa pek umutsuzum ama Allahında kadri büyüktür bilirim belki güldürür yüzümü kim bilir

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Birkaç aydır adetlerim sürekli 2-3-5 gün erken geliyor Bu ay da dört gün önceden oldum. Bi yorum yapın lütfenn fikriniz bilginiz vardır illaki
Önemli olan kac gün önce geldigi degil döngü günün canım benim onu hesaplıyomusun kısalıyormu?

Kuzu 3 yıl oldu ne zaman gelecek bu zaman ne desem inancıma dokunuyor en iyisi susmak buda bnm kaderim demek ki tek umudum tüp bebek oda olmazsa tamamen suscam zaten
Biraz kafanı dinle kuzum ılık dusa sakın girme sonra sende kesilirsin mesilirsin allah korusun benim psikolojimi yasama bide yat uyu biiki saat hayat devam ediyor kendini topladıgında konusuruz yine balım

Ayyyy demeeee

Cok sevindimm senin adina esinin adina . Gerci erkekler simdi baba olduklarını anlamıyorlarmış dogduktan sonra anliyorlarmisya kendi esimi dusunemiyorum nasil sevinir
Erkkler sok oluolar duyduklrinda salak salk guluolr. Biz de oturup agliyorz. Ben ilk cizgiyi gordgumde aglmya baasldm gozlerim anind kipkirmizi oldu .kendime inanamdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…