- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cok sevindimm senin adina esinin adina . Gerci erkekler simdi baba olduklarını anlamıyorlarmış dogduktan sonra anliyorlarmisinsllh sen daha guzlini yapicakksin.
Bnm aklima ole bisy geldi. Klasiklerden sıkılmstm
Amin canım inşallah inşallahKaldim ama dış gebelik oldu igneyle kurtuldum hamd olsun 6 ay korunduk kasimda bir sene olacak korunmayi birakali ama henüz bir sey yok herseyin hayirlisi insaAllah❤ihmal etmeyin. Benim esimde baktirdi gecen sene sorunu yoktu bu sene yine baktiracak çünkü benimde bütün tahlillerim sonuclarim temiz cikiyor 3 ay daha olmazsa tüp bebek bölümüne gidicez artik Rabbim herseyin hayirlisini versin dermansiz dert vermesin gerisi kolay❤insaAllah esiniz razi olur☺
Merhaba canım kambersiz dügün olmuyor sen niye katılmıyorsun aramızaSelam güzellerfazla yazmıuorum ama hep takipteyim çok eğleniyorum yazdıklarınızı okurken harikasınız
elinde varsa bence bunu tekrarla ama ben silik çizgi gördüm sankiKizlar sonuc negatif mi?
Arada yazıyorum tatlım okumaktan yazmaya fırsat kalmıyorMerhaba canım kambersiz dügün olmuyor sen niye katılmıyorsun aramıza
Batın ne zamandıki canım gözünüzaydın buarada hosgeldinBenimde dün kan testimde beta 575'idi sanırım ki 2020 bize bebekle gel kısmına ekleyebilirsiniz
İnsallah icinize dogan tüm güzellikler olur yavrum yaaaYaa insallah sahane bir haber olur nanaa
en son yazdiginda kirmizlar geldi demistin ben giremedim kac gündür int yoktu cok merak ettim ve ins ins guzel sonuc olacak ❤❤
Önemli olan kac gün önce geldigi degil döngü günün canım benim onu hesaplıyomusun kısalıyormu?Kızlar bir şey sormak istiyorum. Birkaç aydır adetlerim sürekli 2-3-5 gün erken geliyorBu ay da dört gün önceden oldum. Bi yorum yapın lütfenn fikriniz bilginiz vardır illaki
Kaynana evide ise yaramadı yaEvet kuzum tahmin ediyordum zaten umutsuz vakayım
Evet canım 28 di bu ay 24 oldu. Regli belirtileri hiç yok sadece sol kasığım ağrıyor deli gibiÖnemli olan kac gün önce geldigi degil döngü günün canım benim onu hesaplıyomusun kısalıyormu?
Biraz kafanı dinle kuzum ılık dusa sakın girme sonra sende kesilirsin mesilirsin allah korusun benim psikolojimi yasama bide yat uyu biiki saat hayat devam ediyor kendini topladıgında konusuruz yine balımKuzu 3 yıl oldu ne zaman gelecek bu zamanne desem inancıma dokunuyor en iyisi susmak buda bnm kaderim demek ki tek umudum tüp bebek oda olmazsa tamamen suscam zaten
Ayyyy demeeeeKizlar sinirlerim cok bozuk gebelik yok hormonlarin herseyin gayet ii dedi adet sokturucu akinti icin fitil verdi dedim bn leke yasiorum bi sorunum yok nie o lekeler oldu enfekyondur herhalde dio ne dedigi belli degil kndi bile bilmio ya sinirim bozuldu annemler özele goturuo guvenmedi durdurmakda zor tutuorum gozumun yasini durmuo rabbim ne zormus ne cok kotuymus icim acio resmen ne oldugum belli degil moralim sifir
Erkkler sok oluolar duyduklrindaCok sevindimm senin adina esinin adina . Gerci erkekler simdi baba olduklarını anlamıyorlarmış dogduktan sonra anliyorlarmisya kendi esimi dusunemiyorum nasil sevinir
Etiketlesene beni kimvar kimyok bir bakayım
Lafsokmak istiyorum tagle beni nolur noluurbizi beğenmeyip açanların topiği
Beni deeeEtiketlesene beni kimvar kimyok bir bakayım
Canım düsmedi henüz enabıza 12de bak dedi hemsire
Canım gece cıkacak sonuc cok heyecanlısınız ama ben hic degilim negative oSes yok mu nanadan?? Ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?