Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deme öyle yavrum ya cok heyecanlandım kursagımda kaldı zaten ilk olacak Allah izin verirse eger sayet

Dedim bile vardır inşâllah ya gönlünü ferah tut canım ben yaşadığım için söyledim
Tabi yinede her ihtimale karşı hazırlıklı ol ama hayatında ilk defa olduysa bu o yüzdendir
Benim adetimin 34.gününde gelmişti hemde bildiğin kıpkırmızı kandı adet oldum sandım ama 2 defa peçeteye gelip kesildi hayatımda ilk defa başıma geldiği için anlamıştım farklı bişey olduğunu. Hayırlısı olur inşâllah

İnsallah canım cok sagol hayır ben kafamda soru isareti kalmasın diye gittim kan verdim normalde hic kan testine girmem beynim yandı suanda belirsizlik psikolojimi cigniyor suanda nerden verdimki kanı ben aceba

İnsallah canım cok sagol hayır ben kafamda soru isareti kalmasın diye gittim kan verdim normalde hic kan testine girmem beynim yandı suanda belirsizlik psikolojimi cigniyor suanda nerden verdimki kanı ben aceba

Vardır bundada bir hayır idrar testi yapmışmıydın?

Cok gecmis olsn cnm. Allh sifa versin.insllh gercktir o cizgi atsana bi fotosunu
Yok cnm çekiyim dedim ama hiç belli olmuyor fotoda, ışığa tutunca görünüyor, bir iki gün sonra tekrarlıycam bakalım☺
Sonuclar cıkmıs betahcg yok sakamı bu yaEki Görüntüle 2300859
Biseferinde bende hem tam kan sayımı hemde beta yapmıştırmıştım, 2gün bekledim enabıza düşsün diye, sonuç böyle çıktı,beta yoktu, ertesi gün gittim hesap sormaya sağlık ocağına, dra dedim oda göremedi demekki yapılmamış beta dedi, bidaha ver kan dedi, indim aşağı, verirken kan, baya bi azarladım ordakileri, dün verdiğim kana noldu niye betaya bakılmadı dedim, göndermedinizmi kanı dedim, ,,o bizlik durum değil hastaneye gönderiyoruz biz, onlarda sorun olmuştur dediler, burnumdan soluya soluya tekrar kan vermiştim, oda ertesi gün anca düşmüştü sisteme,

Suanda tekrar girdim bunlarda düsmüs hormondaEki Görüntüle 2300862
Kız senin demir depon baya azalmış, ferritin 27,benimde en son 5e düşmüştü demir hapına başladım acilden, depo boşalınca hgb yani demir düşmeye başlıyor, demir eksikliğine bağlı rahatsızlıklar meydana geliyor, ben bir senedir bunla boğuşuyodum, şükür haplar sayesinde atlattım, hgb 13-14arası şimdilerdekendimi turp gibi hissediyorum, eskiden 11lerdeydi, çok etkiliyor bünyeyi bu

Suanda tekrar girdim bunlarda düsmüs hormondaEki Görüntüle 2300862

İyi kolesterolün yüksek çıkmış, bu iyi bişey.
B12'in sanki biraz düşük gibi ama referans değeri aralığındaysa sorun yok
Tsh bir tık yüksek ama sorun değil gerekirse ilaçla düşürülür eğer hamileysen doktor endokrine yönlendirebilir çünkü doktorlar hamilelikte tsh'yi 2,50'tan fazla istemezler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…