Baktım e devlette yok bu siteye tekrar girsem düzelirmiki listeTekrar bak tekrar bakkk
Deme öyle yavrum ya cok heyecanlandım kursagımda kaldı zaten ilk olacak Allah izin verirse eger sayet
İnsallah canım cok sagol hayır ben kafamda soru isareti kalmasın diye gittim kan verdim normalde hic kan testine girmemDedim bilevardır inşâllah ya gönlünü ferah tut canım ben yaşadığım için söyledim
Tabi yinede her ihtimale karşı hazırlıklı ol ama hayatında ilk defa olduysa bu o yüzdendir
Benim adetimin 34.gününde gelmişti hemde bildiğin kıpkırmızı kandı adet oldum sandım ama 2 defa peçeteye gelip kesildi hayatımda ilk defa başıma geldiği için anlamıştım farklı bişey olduğunu. Hayırlısı olur inşâllah
Beta en altta ayri yazıyor genelde çıkar o da o zaman saglik ocakları hep yarim yamalak yapıyor yaa kiz kardesimde de oyle olmuştu parca parca. Aslinda kan en iyiso değil mi direk net sonucİnsallah ya kız 12de cıkıyo demisti beta erken cıkıyo dedi bide
İnsallah canım cok sagol hayır ben kafamda soru isareti kalmasın diye gittim kan verdim normalde hic kan testine girmembeynim yandı suanda belirsizlik psikolojimi cigniyor suanda nerden verdimki kanı ben aceba
Yok cnm çekiyim dedim ama hiç belli olmuyor fotoda, ışığa tutunca görünüyor, bir iki gün sonra tekrarlıycam bakalım☺Cok gecmis olsn cnm. Allh sifa versin.insllh gercktir o cizgi atsana bi fotosunu
Biseferinde bende hem tam kan sayımı hemde beta yapmıştırmıştım, 2gün bekledim enabıza düşsün diye, sonuç böyle çıktı,beta yoktu, ertesi gün gittim hesap sormaya sağlık ocağına, dra dedim oda göremedi demekki yapılmamış beta dedi, bidaha ver kan dedi, indim aşağı, verirken kan, baya bi azarladım ordakileri,
Belki yavaş yavaş düşüyordur sisteme, sırf seni heycan yaptırıp cee ,eee,, diycek,Suanda tekrar girdim bunlarda düsmüs hormondaEki Görüntüle 2300862
Cok heyecanlı oldu kızlar hakkınızı helal edin yaBelki yavaş yavaş düşüyordur sisteme, sırf seni heycan yaptırıp cee ,eee,, diycek,, inşallah görünüryaa,
Kız senin demir depon baya azalmış, ferritin 27,benimde en son 5e düşmüştü demir hapına başladım acilden, depo boşalınca hgb yani demir düşmeye başlıyor, demir eksikliğine bağlı rahatsızlıklar meydana geliyor, ben bir senedir bunla boğuşuyodum, şükür haplar sayesinde atlattım, hgb 13-14arası şimdilerdeSuanda tekrar girdim bunlarda düsmüs hormondaEki Görüntüle 2300862
Inş olumlu çıkar cnm sende helal et bizde heyecan yaptiriyoruzCok heyecanlı oldu kızlar hakkınızı helal edin ya
Psikolojikmi bilmiyorum sol kasıgım agrıyo
Yok cnm ne hakkı, ne güzel bizde heycanlanıyoruz sayende işteCok heyecanlı oldu kızlar hakkınızı helal edin ya
Psikolojikmi bilmiyorum sol kasıgım agrıyo
İnsallah canım kolestrolde yükselmis ay vakitte gecmiyor Allahım sen aklıma mukayyet ol yarabbimInş olumlu çıkar cnm sende helal et bizde heyecan yaptiriyoruz
Bu kadar heyecana degecek güzel sonuc cıkar insallahYok cnm ne hakkı, ne güzel bizde heycanlanıyoruz sayende işte
Suanda tekrar girdim bunlarda düsmüs hormondaEki Görüntüle 2300862
Bismillah tekrar yeniliyorum sayfayıEn sona hcg çıkacak sanirim
Değer yaziyo kuzum 5den yüksekse H yaziyo haftalık değerler ysziyoBu kadar heyecana degecek güzel sonuc cıkar insallahyanındaki acıklama yazan kısımda negatif yada pozitif yazıyormuydu yazacakmı yani öyle bir acıklama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?